tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post174778078016205939..comments2024-03-17T16:22:52.376+02:00Comments on Rețete BărbatLaCratiță: Prăjitură cu mere de postUnknownnoreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-40138043369678866282018-09-29T01:03:02.002+03:002018-09-29T01:03:02.002+03:00Cu siguranta cuptorul nu este de blamat, eu folose...Cu siguranta cuptorul nu este de blamat, eu folosesc tot un cuptor electric. Cantitatea de praf de copt din reteta este arhisuficienta (preventiv, cam la toate retetele folosesc putin mai mult praf de copt sau drojdie) - probabil pliculetul folosit de tine a fost tinut in conditii proprii (a tras umezeala) sau era expirat (e recomandat sa verificam). Se mai intampla sa dam gres, sper sa reincerci reteta prajiturii cu mere!BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-40464154348652574912018-09-06T09:53:35.508+03:002018-09-06T09:53:35.508+03:00Desi aluatul a iesit foarte fraged si bun,foile nu...Desi aluatul a iesit foarte fraged si bun,foile nu au crescut si au iesit tari.Ma gandesc ca ar mai fi tb praf de copt.Sau cuptorul meu electric nu e chiar ce trebuie...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-11147257873528457392017-09-26T18:00:58.326+03:002017-09-26T18:00:58.326+03:00Pentru putin, tie ar trebui sa-ti multumeasca toti...Pentru putin, tie ar trebui sa-ti multumeasca toti cei carora le-a placut prajitura cu mere 😁BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-4085374270704553812017-09-24T19:59:40.749+03:002017-09-24T19:59:40.749+03:00Multumesc ,am facut prajitura si a placut tuturor
...Multumesc ,am facut prajitura si a placut tuturor<br />lucicahttps://www.blogger.com/profile/02753455223158594935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-11917674485548663812017-03-28T03:44:54.532+03:002017-03-28T03:44:54.532+03:00Cu placere!Cu placere!BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-20535636319816924432017-03-27T12:53:25.939+03:002017-03-27T12:53:25.939+03:00Multumesc .O zi buna ! Multumesc .O zi buna ! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-58293011707207998622017-03-27T04:13:01.629+03:002017-03-27T04:13:01.629+03:00Buna, aluatul prajiturii nu va "manca" a...Buna, aluatul prajiturii nu va "manca" atat de multa faina incat sa fie necesara suplimentarea prafului de copt - oricum este putin mai mult decat ar fi necesar, tocmai pentru a evita situatiile neplacute. Spor la framantat!BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-22306487356043000452017-03-26T13:39:31.760+03:002017-03-26T13:39:31.760+03:00Buna ziua ,as dori sa stiu : daca pentru cantitate...Buna ziua ,as dori sa stiu : daca pentru cantitatea de faina din reteta (600 g faina ) trebuie 1 plic praf de copt , cand aluatul nostru "ne spune " ca vrea mai multa faina trebuie sa suplimentam si cantitatea de praf de copt ? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-34313854531510828652016-11-18T01:48:09.203+02:002016-11-18T01:48:09.203+02:00Daca ai fost surprinsa inseamna ca n-ai mai gatit ...Daca ai fost surprinsa inseamna ca n-ai mai gatit retete de pe blogul meu :) Chiar daca nu ai experienta in bucatarie, surprinsa ar trebui sa fii doar daca nu-ti iese vreo reteta. Nici eu nu sunt vreum mare maestru bucatar si tocmai de aceea explic retetele exact asa cum mi-ar placea mie sa le citesc data viitoare cand le voi reface - pentru ca uneori asta se intampla dupa ceva timp si iti dai seama ca mai uit :)) Nu ma crede pe cuvant, te astept sa-mi verifici afirmatiile testand cateva retete noi de prajituri ;)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-86208475148949646592016-11-17T06:40:59.004+02:002016-11-17T06:40:59.004+02:00Reteta este usor de preparat si prajitura foarte b...Reteta este usor de preparat si prajitura foarte buna. Mie in general nu prea imi ies retetele; de data asta am fost surprinsa! <br />Mersi,Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06001310758043287126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-27576846911380683212015-03-24T19:59:48.066+02:002015-03-24T19:59:48.066+02:00Hellooo! :) Bineinteles ca exista un secret pentru...Hellooo! :) Bineinteles ca exista un secret pentru a mentine merele deschise la culoare, insa n-am adus vorba despre el in reteta deoarece m-am gandit ca nu conteaza culoarea umpluturii, fiind vorba despre o prajitura cu mere fara pretentii...<br />Merele rase oxideaza, deci ar trebui sa le stropim cu putina zeama de lamaie pentru a-si pastra culoarea sau/si sa le folosim imediat, nu sa le radem cu mult timp inainte de a le pune la calit. Apoi, din cate am impresia, s-ar putea sa mai conteze si soiul merelor folosite... Am citit undeva ca merele nici macar n-ar trebui date pe o razatoare de metal (evident, a mea e de metal).<br />Oricum, eu nu am stropt merele rase cu zeama de lamaie, doar le-am pus la calit imediat ce le-am ras (si poate am avut si un pic de noroc :) ).BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-35138536079042842472015-03-24T19:51:37.180+02:002015-03-24T19:51:37.180+02:00Nu cred ca prajitura n-ar iesi datorita aluatului ...Nu cred ca prajitura n-ar iesi datorita aluatului prea tare (adica in care sa fi pus prea multa faina)... Mai degraba suspectez praful de copt folosit (fie a fost expirat, fie a stat in umezeala si astfel si-a pierdut proprietatile).BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-23058816150056012892015-03-24T11:03:09.392+02:002015-03-24T11:03:09.392+02:00Heloo !!! am facut si eu prajitura foarte buna :) ...Heloo !!! am facut si eu prajitura foarte buna :) :) insa merele au iesit mai inchise la culore fata de de cele din fotografie :( :( oare de de ? exista un secret?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-81324148709772794082015-01-31T22:26:50.045+02:002015-01-31T22:26:50.045+02:00nu mi-a iesit... cred ca am facut aluatul prea tar...nu mi-a iesit... cred ca am facut aluatul prea tare.. :(Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-34910148597028837192014-03-06T03:55:52.487+02:002014-03-06T03:55:52.487+02:00E greu de dat un raspuns clar la aceasta intrebare...E greu de dat un raspuns clar la aceasta intrebare :) Dar, daca e sa aleg, pot spune ca blatul acestei prajituri cu mere iese mai degraba moale (insa nu pufos!).BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-11806238779802173002014-03-04T09:11:11.013+02:002014-03-04T09:11:11.013+02:00Blatul iese cumva tare sau moale?Blatul iese cumva tare sau moale?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-55506649250892571442013-12-18T10:13:39.078+02:002013-12-18T10:13:39.078+02:00Deocamdata mai poate astepta reteta. Avem turtele ...Deocamdata mai poate astepta reteta. Avem turtele de craciun. Nu stiu daca la Constanta se fac. Eu le-am copt deja. Iti trimit :)dananoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-9981830083517464452013-12-18T00:47:00.010+02:002013-12-18T00:47:00.010+02:00Multumesc, Aurora! Meritul este si al celui care p...Multumesc, Aurora! Meritul este si al celui care prepara reteta, nu doar al celui care-o scrie ;)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-58518788481029115602013-12-18T00:45:48.923+02:002013-12-18T00:45:48.923+02:00De vreo doi ani tot zic ca voi publica si o baclav...De vreo doi ani tot zic ca voi publica si o baclava, insa tot uit de ea. Nu stiu cum reusesc contraperformanta asta, mai ales ca traiesc in Constanta baclavaua imi sare in ochi tot timpul :)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-31515435426841706992013-12-18T00:42:58.741+02:002013-12-18T00:42:58.741+02:00Ana, deci ne-am sincronizat perfect cu reteta praj...Ana, deci ne-am sincronizat perfect cu reteta prajiturii cu mere :) Ma bucur ca ti-a placut si mai ales ca ti-ai facut timp sa-mi scrii si sa ma lauzi in "halul" asta :)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-51030607222748058922013-12-09T17:10:20.987+02:002013-12-09T17:10:20.987+02:00foooaaarte buuuna!foaia iese criminal!inca o data ...foooaaarte buuuna!foaia iese criminal!inca o data complimenti!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10591641542514352911noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-91889355958507342032013-12-08T17:26:02.440+02:002013-12-08T17:26:02.440+02:00Azi mi-am propus sa fac o baclava. Am venit direct...Azi mi-am propus sa fac o baclava. Am venit direct la tine. Am cautat si ... surpriza... n-am gasit. Cand ne pregatesti o baclava delicioasa? dananoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-16584608411813080722013-12-07T10:53:29.903+02:002013-12-07T10:53:29.903+02:00Aveam pofta deja de cateva saptamani de o prajitur...Aveam pofta deja de cateva saptamani de o prajitura/placinta cu mere si cand am vazut reteta ta nu am mai rezistat am fugit am mai luat ce mi lipsea din ingrediente si m am pus pe treaba.A iesit absolut delicioasa.Multumesc mult pt reteta si tine o tot asa retetele tale sunt geniale iar modul in care explici e pe intelesul tuturor:* <br />Ana.Anonymousnoreply@blogger.com