tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post2536956709282573079..comments2024-03-17T16:22:52.376+02:00Comments on Rețete BărbatLaCratiță: Gogoşi pufoase (decupate cu paharul)Unknownnoreply@blogger.comBlogger140125tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-65810186377022220742023-01-14T22:03:59.863+02:002023-01-14T22:03:59.863+02:00Sa va dea Dumnezeu sănătate! De ceva timp fac aces...Sa va dea Dumnezeu sănătate! De ceva timp fac aceste gogosi, delicioase, bestiale, de la prima încercare! Va mulțumim!Laurahttps://www.blogger.com/profile/14151465533610569744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-60891444399564375622020-05-04T20:56:05.483+03:002020-05-04T20:56:05.483+03:00In sfarsit pe acest site de a dreptul minunat am g...In sfarsit pe acest site de a dreptul minunat am gasit aceasta reteta de gogosi care nu a dat gres! Demult cautam o reteta pe gustul meu! Un singur ingredient pe care l am adaugat eu in plus,asa obisnuiesc la orice prepar, este "nelipsita sare" o numesc eu. Multumesc din inima autorului acestui site, Robert, fiindca isi face timp sa ma/ne ajute de fiecare data cand sunt/em in incurcatura si n lipsa de idei cu retete usoare,pe intelesus tuturor. Buna treaba! Mult succes in continuare, BARBAT LA CRATITA! Cei mai buni bucatari sunt,desigur,barbatii!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-17739624134677103462019-02-17T16:59:33.595+02:002019-02-17T16:59:33.595+02:00Buna! Sunt la faza asteptarii, adica cresterea alu...Buna! Sunt la faza asteptarii, adica cresterea aluatului. Sper sa-mi iasa gogosile. Toate retetele pe care le-am incercat de pe blogul tau mi-au iesit. Am fcut furori la serviciu cu reteta de briose cu stafide. Multumim mult pentru aceste retete explicate pe intelesul nostru.Vioricahttps://www.blogger.com/profile/09344153618893147252noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-56574704852838592712018-12-13T18:40:59.623+02:002018-12-13T18:40:59.623+02:00Alina, eu folosesc pahare considerate "standa...Alina, eu folosesc pahare considerate "standard", deci in retete un pahar are 250 ml. Ideea este ca la reteta gogosilor oricum nu conteaza prea mult, fiind vorba despre un aluat pe baza de drojdie vei regla consistenta cu faina din moment ce e posibil sa fii nevoita s-o faci datorita faptului ca aceasta difera uneori destul de mult de la un producator la altul. Tot ceea ce conteaza este consistenta finala a aluatului, adica atunci cand vom incepe sa decupam gogosile cu paharul: elastic si sa nu ni se mai lipeasca pe maini.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-40998866644649032402018-12-01T20:18:14.215+02:002018-12-01T20:18:14.215+02:00Am făcut gogoșile și au ieșit demențiale!!! Am tot...Am făcut gogoșile și au ieșit demențiale!!! Am totuși o nelămurire. Câți mililitri înseamnă un pahar cu lapte? Felicitări pentru rețete! Alina IAlina ihttps://www.blogger.com/profile/09153019982914431292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-22241569662147186242017-05-04T15:56:47.708+03:002017-05-04T15:56:47.708+03:00N-ai de ce sa-ti faci atatea griji, gogosile vor i...N-ai de ce sa-ti faci atatea griji, gogosile vor iesi bine chiar si fara ouale alea.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-11294950255427763422017-05-04T13:11:23.779+03:002017-05-04T13:11:23.779+03:00scuze am uitat sa adaug oua ce ma fac acum?Se vor ...scuze am uitat sa adaug oua ce ma fac acum?Se vor primiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-54800406892625676912016-11-18T01:26:41.057+02:002016-11-18T01:26:41.057+02:00Adevarul e ca printre comentariile din subsolul re...Adevarul e ca printre comentariile din subsolul retetelor uneori se gasesc sfaturi sau trucuri utile. Nu mi-e rusine sa recunosc ca si eu am invatat multe de la cititori - deh, imi place sa cred ca fiecare are cititorii pe care-i merita. Deci nu ma mai lauda tu, reusesc foarte bine s-o fac si singur :)))<br />Ma bucur sa aud ca ti-au iesit gogosile pufoase, dar mai ales sa vad ca nu ti-e frica sa improvizezi... multa lume urmeaza retetele intocmai. Daca te saturi cumva de gogosi pufoase, sa stii ca am si o varianta de gogosi uscate/ crocante (vezi <a href="http://www.barbatlacratita.ro/2010/11/scovergi.html" rel="nofollow"><strong>reteta de scovergi</strong></a>).<br />Pe blog nu se pot trimite momentan poze, insa pentru asta de obicei apelez la fb! :)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-40689095622901264722016-11-11T02:45:31.764+02:002016-11-11T02:45:31.764+02:00Dac-ai sti de cate ori imi propun sa fiu serios si...Dac-ai sti de cate ori imi propun sa fiu serios si concis atunci cand raspund mesajelor primite pe blog... multa vreme am crezut ca nu citeste mai nimeni ceea ce comentez eu pe aici (eu unu` n-as avea rabdare s-o fac, mai ales ca multe retete au sute de comentarii) :)<br />La fel am patit-o si eu cu gogosile bunicii, le facea atat de simplu si rapid incat credeam ca e floare la ureche. Mama nici acum nu reuseste sa faca niste gogosi pufoase simple, face tot felul de retete complicate dar care nu au acelasi farmec (desi ar fi atat de simplu daca ar arunca un ochi pe reteta de pe blog, doar ca e depasita total de tehnologie).<br />Apropo, ma laudai pentru faptul ca nu complic retetele si parca ma simt aiurea stiind ca nu merit cu adevarat si aceasta lauda - pe restul le merit, nu te gandi ca fac acum pe modestul! :P Gogosile ies suficient de pufoase si daca nu mai preparam maiaua aia (adica asa cum le facea si bunica ta sau a mea), trebuie doar sa avem ceva experienta in aluaturi dospite. Adevarul este ca acum, la peste 6 ani de cand m-a apucat nebunia asta cu gatitul si am inceput blogul culinar (am scris reteta in 2010), dupa nenumarate aluaturi framantate (e practic acelasi la gogosi, pizza, cornuri, paine), ma simt stapan pe situatie si nu mai am rabdare sa astept dupa maia - nici mie nu-mi vine sa cred ca am ajuns la fel ca bunica, adica pun ingredientele dupa ochi :D<br />Exact ce ziceam la inceput: era sa nu scriu tocmai ceea ce era mai important, adica sfatul pe care vroiam sa ti-l dau :) Sa tii acoperite gogosile, astfel vor fi pufoase si a doua zi.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-81208325885730089132016-10-03T13:41:14.484+03:002016-10-03T13:41:14.484+03:00Howdy, Luminita! :) Macar gogosile mele sa ajunga ...Howdy, Luminita! :) Macar gogosile mele sa ajunga in Texas, ele n-au nevoie de viza. Ma bucur ca reteta a fost pe placul tau si-ti multumesc pentru confirmarea faptului ca drojdia ramane ok chiar si dupa congelare. Te astept sa te inspiri din retetele mele ori de cate ori ai nevoie. RobertBărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-17998008529615805322016-10-03T13:38:26.487+03:002016-10-03T13:38:26.487+03:00Bazandu-ma pe reteta mea si pe priceperea ta in bu...Bazandu-ma pe reteta mea si pe priceperea ta in bucatarie, stiu si eu ca gogosile iti vor iesi delicioase, Roxana :) Spor la framantat!BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-24624238243600308452016-09-30T05:41:25.556+03:002016-09-30T05:41:25.556+03:00Draga Barbat La Cratita,
Gogosile tale au ajuns in...Draga Barbat La Cratita,<br />Gogosile tale au ajuns in Dallas, Texas si au fost absolut minunate.<br />Undeva, intr-un comentariu, cineva intreba daca poate sa congeleze drojdia proaspata. Eu am congelat-o si nu a avut nici o problema. Si-a pastrat proorietatile.<br />Acum ca te-am descoperit o sa te vizitez mai des.<br />Cu drag, LuminitaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/01543922453710961226noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-39623531658945694132016-09-16T16:20:32.917+03:002016-09-16T16:20:32.917+03:00chiar acum inerc si eu reteta.....eu deja stiu sig...chiar acum inerc si eu reteta.....eu deja stiu sigur ca o sa iasa absolut delicioaseAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-24906392791853420532016-08-19T21:54:40.571+03:002016-08-19T21:54:40.571+03:00Dupa 15 retete de gogosi incercate, ma mir ca ai m...Dupa 15 retete de gogosi incercate, ma mir ca ai mai avut chef si incredere sa faci si gogosile mele :) Ma bucur ca n-ai renuntat si ti-au iesit!BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-77196790841745942932016-08-18T16:52:11.507+03:002016-08-18T16:52:11.507+03:00Romene.. Că țara se numeste România... Ignorante Romene.. Că țara se numeste România... Ignorante Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-73719308280176678232016-03-30T20:10:15.820+03:002016-03-30T20:10:15.820+03:00Super reteta am încercat pe puțin vreo 15 rețete d...Super reteta am încercat pe puțin vreo 15 rețete de gogosi singura cre mi-a ieșit. Super blog ține-o tot asa!!!! 😁 😁 😁 😁 Maryhttps://www.blogger.com/profile/01060682999434219454noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-87322339875632534422016-02-08T17:42:23.036+02:002016-02-08T17:42:23.036+02:00Probabil aluatul este influentat si de tipul ingre...Probabil aluatul este influentat si de tipul ingredientelor folosite, insa aluatul gogosilor se mai poate intari adaugandu-i putina faina.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-69002395337684446642016-02-08T17:40:14.135+02:002016-02-08T17:40:14.135+02:00Nu stiu daca sunt chiar la fel de bune, insa iti r...Nu stiu daca sunt chiar la fel de bune, insa iti recomand sa incerci si celelalte retete de gogosi (imi plac suficient de mult gogosile incat sa mai public inca vreo cinci retete diferite).BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-57206921235767219882016-02-08T16:55:26.247+02:002016-02-08T16:55:26.247+02:00Am și eu o intrebare leam făcut și eu și îmi iese ...Am și eu o intrebare leam făcut și eu și îmi iese prea moale aluatul oare de ce Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-86259244998027083392015-08-03T11:46:35.432+03:002015-08-03T11:46:35.432+03:00:) Apropo de turci, tocmai ce am scris un comentar...:) Apropo de turci, tocmai ce am scris un comentariu legat de dovleacul turcesc folosit la o reteta de gogosi. Iti las link catre reteta, poate te tenteaza: <a href="http://www.barbatlacratita.ro/2011/04/gogosi-cu-dovleac.html" rel="nofollow"><strong>GOGOSI CU DOVLEAC</strong></a>.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-72156794982330683442015-08-02T19:17:02.453+03:002015-08-02T19:17:02.453+03:00Super bune. Tocmai am terminat de mancat din gogos...Super bune. Tocmai am terminat de mancat din gogosile pufoase.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12454326256610842954noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-22255525383543676192015-08-02T19:15:46.005+03:002015-08-02T19:15:46.005+03:00Chiar si al 5 ani de cand ai postat reteta, gogosi...Chiar si al 5 ani de cand ai postat reteta, gogosile tot bune ies. S-au batut turcii la gura noastra. Super bune au iesit.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12454326256610842954noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-35446034413169988222014-06-04T16:37:53.988+03:002014-06-04T16:37:53.988+03:00Cu placere, Mica! Desi, spunandu-mi ca este cea ma...Cu placere, Mica! Desi, spunandu-mi ca este cea mai tare reteta de gogosi EVER!, practic deja imi primisem inzecit multumirile :) Daca drojdia este ok si daca-i dam suficient timp aluatului sa creasca (asigurandu-i si acele conditii prielnice de care vorbeam in reteta), atunci succesul acestor gogosi pufoase este garantat.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-3268282291453430602014-06-04T16:32:12.054+03:002014-06-04T16:32:12.054+03:00In bucatarie se mai inatmpla si lucruri neprevazut...In bucatarie se mai inatmpla si lucruri neprevazute, nu toate retetele ies identic de fiecare dara :) Dr.Oetker face o drojdie de calitate, singurul lucru care o poate strica este oparirea acesteia cu apa prea fierbinte. Si inca ceva, este bine sa verifici intotdeauna termenul de valabilitate al drojdiei, uneori vanzatorii mai "uita" pe raftul supermarketurilor si drojdie expirata - sau chiar si noi o mai uitam uneori prea mult timp prin bucatarie.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-65211971165390288162014-06-04T16:27:45.781+03:002014-06-04T16:27:45.781+03:00Madalina, mi se pare o scuza acceptabila si nu doa...Madalina, mi se pare o scuza acceptabila si nu doar atat, ar trebui sa vezi chiar si partea plina a paharului: cel mic pare interesat de bucatarie si deci, peste cativa anisori poti avea un ajutor de nadejde :D<br />Daca ai aruncat partea de pe fund a aluatului (cea "coapta"), nu vad de ce n-ar fi crescut gogosile - daca nu super-pufoase, atunci macar cat de cat...BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.com