tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post5208881060075706847..comments2024-03-17T16:22:52.376+02:00Comments on Rețete BărbatLaCratiță: Reţetă blat de pizzaUnknownnoreply@blogger.comBlogger151125tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-3577896927106151262023-07-13T17:59:42.182+03:002023-07-13T17:59:42.182+03:00Salut! Nu strica sa-l mai fi lasat cateva minute.....Salut! Nu strica sa-l mai fi lasat cateva minute... Timpul in care creste suficient poate varia in functie de drojdia folosita, de caldura din bucatarie, desi in mod normal 45 de minute ar trebui sa fie arhisuficiente. Mai incearca, probabil data viitoare blatul va creste intr-un interval de timp mai mic. BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-47447465038812478492023-07-13T17:55:11.329+03:002023-07-13T17:55:11.329+03:00Da, aluatul blatului de pizza poate fi folosit si ...Da, aluatul blatului de pizza poate fi folosit si a doua zi (tinut in frigider).BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-69676685650988243462023-07-02T11:44:55.336+03:002023-07-02T11:44:55.336+03:00Salut! Eu am făcut blatul fix după instrucțiuni și...Salut! Eu am făcut blatul fix după instrucțiuni și l-am pus la crescut (intr-un bol, cu prosopul deasupra). L-am lăsat 45 de minute si nu a crescut prea mult. Nu cumva trebuia să îl las mai mult? Mulțumesc dacă răspunziAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-86171547776885283862019-07-12T20:49:46.686+03:002019-07-12T20:49:46.686+03:00Poate sta aluatul de pizza și pentru a doua zi? Me...Poate sta aluatul de pizza și pentru a doua zi? MersiSebyhttps://www.blogger.com/profile/17255785281165891033noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-41255620264947806482018-08-12T16:09:08.115+03:002018-08-12T16:09:08.115+03:00Salutare!
Super tare reteta!Mi-au iesit 2 blaturi ...Salutare!<br />Super tare reteta!Mi-au iesit 2 blaturi pufoase cu diametrul de 32 cm iar la framantat nu mi s-a lipit aluatul de palme absolut deloc.<br />Domnule Robert,toata stima!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-38948301351504147542018-02-23T16:55:07.870+02:002018-02-23T16:55:07.870+02:00buna vreau sa fac pizza cu aceasta reteta. eu vrea...buna vreau sa fac pizza cu aceasta reteta. eu vreau sa fac pizza la tava de cuptor cea mare cat cuptorul si patrata. va iesi destul de groasa ? sau trebuie sa pun mai multa faina sa iasa mai groasa?Georgianahttps://www.blogger.com/profile/18228877392363429082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-79681087702409627542015-11-09T00:51:17.159+02:002015-11-09T00:51:17.159+02:00Buna Carmen da in aluatul de Pizza se poate ou si ...Buna Carmen da in aluatul de Pizza se poate ou si lapte si in loc de ulei de masline pune ulei normal adica ulei de gatitAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/08396474477500311802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-6945909155701831612015-10-29T10:19:47.654+02:002015-10-29T10:19:47.654+02:00Da da da! Acum pot sa fac si eu cea mai tare pizza...Da da da! Acum pot sa fac si eu cea mai tare pizza! A iesit super, am facut de 2 ori deja si am dat pe spate musafirii care au dat navala pe site-ul tau :))) Multumim Robert! Ma duc sa caut ceva de desert :)))Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16374508700963218167noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-27963672339533933012014-12-12T22:59:04.094+02:002014-12-12T22:59:04.094+02:00Buna, n-ar fi trebuit sa ai deloc emotii folosind ...Buna, n-ar fi trebuit sa ai deloc emotii folosind reteta mea :) Poate sunt un pic subiectiv, insa-mi place sa cred ca se merge la sigur cu retetele mele :D Deci, astept si verdictul... cum ti s-a parut blatul de pizza?BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-46977337014071796252014-12-11T01:10:31.512+02:002014-12-11T01:10:31.512+02:00Buna, este prima data cand voi incerca reteta blat...Buna, este prima data cand voi incerca reteta blatului de pizza, am emotii.Sper sa reusesc. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-26452514567368895422014-11-06T17:42:24.586+02:002014-11-06T17:42:24.586+02:00Buna! Da, se poate pune si lapte in blatul de pizz...Buna! Da, se poate pune si lapte in blatul de pizza, nu trebuie neaparat apa.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-19761610624961611932014-11-06T17:41:26.871+02:002014-11-06T17:41:26.871+02:00Buna, Daniela! Daca ai un astfel de cuptor perform...Buna, Daniela! Daca ai un astfel de cuptor performant, atunci poti sa-l programez sa coaca blatul de pizza din ambele parti (astfel se va coace mai uniform).BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-74120618411283243192014-11-06T15:21:38.001+02:002014-11-06T15:21:38.001+02:00Buna ziua, as vrea sa intreb in loc de apa pot sa ...Buna ziua, as vrea sa intreb in loc de apa pot sa pun lapte? mersi multAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-9972565133309093122014-11-06T09:56:34.243+02:002014-11-06T09:56:34.243+02:00Buna ma numesc Daniela vreau sa fac si eu acest bl...Buna ma numesc Daniela vreau sa fac si eu acest blat de pizza dar vreau sa stiu atunci cand o pun la cuptor daca programez cuptoru ss coaca si de sus si de jos sau numai de jos. "Multumesc"Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-66902831739261928232014-07-13T19:29:59.358+03:002014-07-13T19:29:59.358+03:00Pai sper ca nu ai de gand sa coci doar blatul de p...Pai sper ca nu ai de gand sa coci doar blatul de pizza :) Acesta trebuie tinut la cuptor in functie de tipul topping-ului folosit si, bineinteles, de felul in care iti coace cuptorul (cele electrice au un mod de coacere putin diferit de cel al cuptoarelor pe gaz). Iti recomand sa arunci un ochi si pe unele retete de pizza pe care le-am publicat de-a lungul timpului - iata link-uri directe catre <a href="http://www.barbatlacratita.ro/2011/03/pizza-capriciosa.html" rel="nofollow"><b>CAPRICIOSA</b></a>, <a href="http://www.barbatlacratita.ro/2011/02/pizza-margherita.html" rel="nofollow"><b>MARGHERITA</b></a> sau chiar <a href="http://www.barbatlacratita.ro/2013/02/pizza-calzone-reteta.html" rel="nofollow"><b>CALZONE</b></a> (in caz ca vrei o pizza mai altfel).BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-36151397781959812142014-07-13T12:21:47.558+03:002014-07-13T12:21:47.558+03:00Cat timp trebuie sa o tin la cuptor ?
Cat timp trebuie sa o tin la cuptor ?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-14559043338308474582014-06-24T21:20:18.578+03:002014-06-24T21:20:18.578+03:00inca nu m-am hotarat cum voi proceda, dar in cazul...inca nu m-am hotarat cum voi proceda, dar in cazul in care totusi voi congela o parte din aluat si il voi folosi ulterior te voi anunta ce iese :PAndreeanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-28609766712554651332014-06-22T16:20:30.117+03:002014-06-22T16:20:30.117+03:00Buna Andreea, eu n-am incercat niciodata sa tin in...Buna Andreea, eu n-am incercat niciodata sa tin in frigider aluatul blatului de pizza pentru a-l folosi mai tarziu, deci nu-ti pot da un raspuns "avizat". Dar tind sa cred ca nu este o idee buna. S-ar putea ca la pizza semipreparata (cea din congelatoarele supermarketurilor) sa fie adaugat vreun aditiv, ceva... Daca este curioasa, poti face testul cu o bucatica micuta, macar sa nu-ti para rau in caz ca blatul de pizza nu va mai creste dupa decongelare :)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-73645634223358886732014-06-22T16:15:03.342+03:002014-06-22T16:15:03.342+03:00Iar pana la urma, ce avem de pierdut?!... 10-15 mi...Iar pana la urma, ce avem de pierdut?!... 10-15 minute si niste faina ieftina :) Blatul de pizza mi se pare ca trebuie neaparat incercat, macar de curiozitate. Vad ca si tu ai improvizat cu acea cutie de conserve :)) pana acum 4 ani eu foloseam o sticla in loc de sucitor :DBărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-31365078107890825552014-06-21T21:45:19.906+03:002014-06-21T21:45:19.906+03:00Buna, as vrea sa stiu daca as putea pune portiile ...Buna, as vrea sa stiu daca as putea pune portiile de blat ce nu le folosesc pe moment la congelator si sa le folosesc alta data. Sau nu mai obtin acelasi rezultat? Andreeanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-17304403916914794512014-06-16T00:26:26.376+03:002014-06-16T00:26:26.376+03:00Foarte buna reteta, pentru ceva atat de simplu (pe...Foarte buna reteta, pentru ceva atat de simplu (pentru cei cu experienta).<br />Mama nu facea niciodata blatul ea, pentru ca nu avea incredere ca ii iesea. Ma bucur ca am incercat, iese ok, nu este nici prea tare, nici prea pufos.<br />L-am rulat cu o cutie de conserve si l-am lasat la dospit intr-un vas deasupra unui castron cu apa fierbinte, sa stea la cald :D<br />Multumim pentru reteta!Laviniahttps://www.blogger.com/profile/08077833136741791230noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-42032270187959016202014-05-11T03:33:53.137+03:002014-05-11T03:33:53.137+03:00merci frumos, mi-a iesit lipia bine , se umfla ...merci frumos, mi-a iesit lipia bine , se umfla la copt si se ruleaza perfect .. felicitari ptr pagina Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-45489420195124798362014-05-10T20:34:42.961+03:002014-05-10T20:34:42.961+03:00Se poate folosi, trebuie doar sa-l intinzi intr-o ...Se poate folosi, trebuie doar sa-l intinzi intr-o foaie foarte subtire. Eu fac ceva asemanator intr-o tigaie teflonata, fara sa mai pun deloc ulei (imi place sa fie putin arsa lipia).BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-26497576507687493462014-05-10T15:18:28.317+03:002014-05-10T15:18:28.317+03:00se poate folosi aluatul acesta, ptr lipia ptr s...se poate folosi aluatul acesta, ptr lipia ptr shaorma?? adica sa-l pot coace in tigaie Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-25447477699768986662014-03-23T13:42:04.989+02:002014-03-23T13:42:04.989+02:00Chiar acum am scos prima pizza din cuptor si am lu...Chiar acum am scos prima pizza din cuptor si am luat un cm asa fierbinte din ea sa vad daca a iesit ceva . Si daaa, e super bun blatul si pizza :)) De abia astept sa se mai raceasca putin ca sa poata fi mancata. Blatul e exact asa cum vreau eu, nici prea pufos, nici prea uscat, e ceva intre cele doua. Mersi pt reteta si ca de obicei cand am mai facut ceva de pe siteul tau mi-a iesit intotdeauna, asta nu e prima reteta.Spor la cat mai multi vizitatori!predutancutahttps://www.blogger.com/profile/16515720365851386138noreply@blogger.com