tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post5471826393322301324..comments2024-03-17T16:22:52.376+02:00Comments on Rețete BărbatLaCratiță: Brioşe cu dovleacUnknownnoreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-69395571514521274022014-11-11T16:17:01.496+02:002014-11-11T16:17:01.496+02:00Buna! Am incercat toate briosele dulci. Sunt super...Buna! Am incercat toate briosele dulci. Sunt super. As vrea sa fac niste briose sarate. M-am gandit sa pun branza rasa. Astept o sugestie in ceea ce priveste cantitatea pt. ingrediente, daca sunteti asa dragut :))) <br />Multumesc.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-7516387597335646852012-03-03T20:45:08.692+02:002012-03-03T20:45:08.692+02:00Eu de obicei tin briosele la 175 grade C. Le ampla...Eu de obicei tin briosele la 175 grade C. Le amplasez in mijlocul cuptorului si nu am probleme.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-63266548991595194172012-03-03T16:33:51.631+02:002012-03-03T16:33:51.631+02:00la ce temperatura trebuie pus cuptorul ?
Mie ori ...la ce temperatura trebuie pus cuptorul ? <br />Mie ori mi se intaresc ori nu se coc la mijloc. <br />Multumesc!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-66729030888393698842011-12-18T21:19:31.026+02:002011-12-18T21:19:31.026+02:00Cris, e pacat sa nu incerci cat mai multe variante...Cris, e pacat sa nu incerci cat mai multe variante de briose, numai astfel te poti asigura ca cele cu ciocolata sunt cele mai bune :))<br />Si eu iti multumesc pentru idee, zilele astea cred ca voi face si eu niste briose. Si pentru ca am niste capsuni congelate si ar cam trebui sa-mi fac loc in congelator, voi apela la ele. Deci fii pe faza, poate te vor atrage mai mult decat cele cu dovleac!BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-37517240935880848172011-12-18T14:05:43.935+02:002011-12-18T14:05:43.935+02:00Am sa incerc de sarbatori sa fac si niste briose, ...Am sa incerc de sarbatori sa fac si niste briose, imi place reteta, desi nu ma omor dupa dovleac si prefer ciocolata la briose. Am incercat cu briose cu gem de prune(cred ca merge si alt tip), au iesit racoroase si placute. mersi pentru reteta si spor! CrisAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-85325652385660925912011-11-13T20:27:41.812+02:002011-11-13T20:27:41.812+02:00Merita incercata varianta de briose facuta de tine...Merita incercata varianta de briose facuta de tine - evident, daca dispui de ingredientele respective :) Si eu am obiceiul sa fac experimente si apoi sa uit, in parte asta a fost si motivul demararii acestui blog. Vroiam un fel de carte de bucate personala, apoi a inceput sa-mi placa joaca asta de-a bloggerul culinar :)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-26486109805585741192011-11-13T00:48:04.704+02:002011-11-13T00:48:04.704+02:00Foarte bune mi-au iesit briosele dupa reteta ta. E...Foarte bune mi-au iesit briosele dupa reteta ta. Eu in schimb am mai facut unele ,,modificari,,. Am adaugat 2 pliculete de zahar vanilat bourbon,1/2 fiola de bitter de migdale amare, nu am avut nucsoara si ghimbir si am dublat cantitatea de scortisoara. Iar dovleacul l-am facut piure. Sotul meu ma rugat sa mai pregatesc neaparat aceasta reteta si sa imi amintesc exact ce ingrediente am pus ( am obiceiul sa fac experimente iar apoi sa uit ce am adaugat si ce nu). El spune ca este cea mai buna briosa pe care a mancat-o vreodata ...Iti multumesc pt reteta. Numai bineAnonymousnoreply@blogger.com