tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post6503433617610250864..comments2024-03-17T16:22:52.376+02:00Comments on Rețete BărbatLaCratiță: Fursecuri cu stafideUnknownnoreply@blogger.comBlogger90125tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-47742766880537306802021-05-07T16:16:03.696+03:002021-05-07T16:16:03.696+03:00Super reteta.Mie mi-a iesit un pic cam gros aluatu...Super reteta.Mie mi-a iesit un pic cam gros aluatul dar au iesit foarte bune si asa,mai grosute ca niste biscuiti dar pufoase si delicioase...dupa 10 minute au disparut toate!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06543626625194414339noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-39720692978219143092018-12-31T00:15:59.018+02:002018-12-31T00:15:59.018+02:00Am facut dupa reteta si au iesit supeer! Multumesc...Am facut dupa reteta si au iesit supeer! Multumesc mult! Ati facut o treaba minunata cu acest site 😂👍.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12200410898375620057noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-54080789502599009402016-01-13T15:51:21.061+02:002016-01-13T15:51:21.061+02:00Salut!
Voiam doar sa mentionez ca zaharul pudra nu...Salut!<br />Voiam doar sa mentionez ca zaharul pudra nu indulceste la fel ca cel tos doar in cazul in care vorbim de zahar pudra din comert, care contine si amidon.<br />Dar daca ne macinam singuri zaharul acasa (in rasnita de cafea, sa zicem...), atunci gradul de indulcire va fi acelasi. Atata doar ca se recomanda sa masurati zaharul tos si apoi sa il macinati. Sau, si mai bine, sa il cantariti, si atunci sigur nu veti da gres.<br /><br />Spor la gatit!<br /><br />MaddieAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-24119354471243578592015-12-03T19:20:52.126+02:002015-12-03T19:20:52.126+02:00Monica, mii de multumiri si de la mine pentru ca a...Monica, mii de multumiri si de la mine pentru ca ai ales reteta mea de fursecuri cu stafide in conditiile in care e plin netul de astfel de retete :)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-4036430489798170892015-12-03T12:21:43.149+02:002015-12-03T12:21:43.149+02:00Mii de multumiri ptr reteta...sunt un deliciu....u...Mii de multumiri ptr reteta...sunt un deliciu....un deliciu! <br />MonicaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-2311647418469700752015-10-06T14:04:42.160+03:002015-10-06T14:04:42.160+03:00Ioana, daca vrei sa folosesti praf de copt la furs...Ioana, daca vrei sa folosesti praf de copt la fursecurile cu stafide, atunci doar golesti continutul plicului in compozitie si atat (praful de copt este de fapt un bicarbonat de sodiu deja stins, deci nu trebuie sa-i mai facem nimic).BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-50116562857048275792015-10-06T14:01:45.713+03:002015-10-06T14:01:45.713+03:00Mie imi plac mai mult fursecurile alea bej-rosiati...Mie imi plac mai mult fursecurile alea bej-rosiatice decat cele albicioase - arata mai bronzate, daca tot m-ai dus cu gandul la plaja aia care e simbolul Lefkadei :)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-16797400394368708802015-10-06T11:13:57.001+03:002015-10-06T11:13:57.001+03:00Faina rețeta .as vrea totuși sa intreb,praful de c...Faina rețeta .as vrea totuși sa intreb,praful de copt vine stins la fel cu oțet sau zeama de lămâie? Ioana Petreahttps://www.blogger.com/profile/11183900567571078755noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-46404632003683582402015-07-11T09:10:38.146+03:002015-07-11T09:10:38.146+03:00Gata! Tocmai am scos prima transa din cuptor si, c...Gata! Tocmai am scos prima transa din cuptor si, chiar daca nu sunt albe (mai degraba bej-rosiatice) si sunt usor pufoase si sfarmicioase, sunt delicioase. Mi-am dat seama ce am facut diferit fata de reteta ta: am pus ulei de masline (de calitate, extravirgin, cumparat de la o livada de maslini din Lefkada - era singurul pe care il aveam in casa) si n-am avut rabdare sa bat bine zaharul.<br /><br />Am pregatit multe retete de pe blogul tau. In dimineata asta incercasem o reteta de fursecuri cu stafide de pe alt blog, preparate cu unt, insa nu mai aveam unt si am zis sa il inlocuiesc pur si simplu cu ulei. Bineinteles ca aluatul s-a "taiat", l-am aruncat si am cautat o alta reteta.<br /><br />Asa am ajuns la tine. Multumesc ca mi-ai "reparat" dimineata. :))Ralucanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-65269863785748009322015-07-11T08:59:37.640+03:002015-07-11T08:59:37.640+03:00Am preparat reteta ca la... blog, insa cred ca est...Am preparat reteta ca la... blog, insa cred ca este cuptorul meu stricat sau ceva, pentru ca s-au umflat putin cam mult si, dupa 15 minute, sunt moi si pufoase. Help!Ralucanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-84105419424120014392015-05-02T16:04:00.027+03:002015-05-02T16:04:00.027+03:00sa crezi. asta faceam la 2 noaptea dupa ce am vazu...sa crezi. asta faceam la 2 noaptea dupa ce am vazut ca nu pot sa adorm de pofta...<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06844218120764499582noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-54530308901819628102015-01-15T19:07:20.331+02:002015-01-15T19:07:20.331+02:00Da, cred ca fursecurile ar iesi bine si cu praf de...Da, cred ca fursecurile ar iesi bine si cu praf de copt, insa ar fi destul de diferite...BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-78394299201585676812015-01-14T21:15:27.445+02:002015-01-14T21:15:27.445+02:00Se poate face și fără amoniac?Se poate face și fără amoniac?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-68654850693153152762014-11-12T19:02:57.378+02:002014-11-12T19:02:57.378+02:00a si apropo..referitor la mesajul care l-am lasat ...a si apropo..referitor la mesajul care l-am lasat mai sus(simona) as vrea sa mai adaug ceva....ale mele nu se intaresc pe zi ce trece(am vazut mai sus raspunsul dvs. la un mesaj). Eu am avut parte de ele sa zic vreo 4 zile si au ramas normale... moisimona cristinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-71611741625387726832014-11-12T18:51:19.770+02:002014-11-12T18:51:19.770+02:00va rog sa imi spuneti daca aveti si o varianta de ...va rog sa imi spuneti daca aveti si o varianta de post la fursecuri...va multumescsimona cristinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-52535615743703844902014-11-07T16:38:32.306+02:002014-11-07T16:38:32.306+02:00fursecuri din astea imi facea mama saraca mereu, e...fursecuri din astea imi facea mama saraca mereu, erau printre preferatele mele, ma lasa pe mine sa pun cu lingurita in tava....si pe langa ingredientele date eu mai adaug si un pic de scortisoara....au o aroma dementiala...sunt fenomenalesimonanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-12461522692588258922014-11-04T13:57:56.216+02:002014-11-04T13:57:56.216+02:00Doamne ce retete simple, ma apuc serios de "f...Doamne ce retete simple, ma apuc serios de "fursecurit" :D incep cu cele fragede si apoi cred ca le iau la rand pe toate :)cristinahttps://www.blogger.com/profile/10381741428813382833noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-59550032435584769472014-04-04T19:56:55.513+03:002014-04-04T19:56:55.513+03:00foarte bune fursecurile,felicitari pt reteta. eu c...foarte bune fursecurile,felicitari pt reteta. eu cautam o reteta de biscuiti cat mai simpli pt fetita mea de 1 an si 3 luni,tin sa mentionez ca este alergica la proteina din lapte si incerc sa o tin departe de asa zisele produse de calitate din comert.asa ca am trecut la fapte si au iesit super bune,puiutu meu a mancat cu placere.o sa mai caut retete aici pe blog si nu numai pt ea ci pt toata familia.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-20717350273899964592014-03-26T16:13:42.124+02:002014-03-26T16:13:42.124+02:00In mod normal, fursecurile cu stafide ar trebui sa...In mod normal, fursecurile cu stafide ar trebui sa se mai intareasca putin pe masura ce trece timpul. Imediat ce sunt scoase din cuptor, fursecurile ar trebui sa fie cat de cat tarisoare, insa in niciun caz nu e normal sa semene cu un chec... La cantitatile retetei de mai sus, in mod clar nu trebuie sa punem mai mult de un sfert de lingurita cu bicarbonat de amoniu.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-30365095185389735982014-03-26T14:08:59.931+02:002014-03-26T14:08:59.931+02:00am facut si eu azi reteta de fursecuri...dar nu au...am facut si eu azi reteta de fursecuri...dar nu au iesit ca ale tale ci mai degraba un chec mai tarisor in forma de fursec. e posibil sa fi pus prea mult bicarbonat? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-71405031559927903242013-12-23T23:25:47.497+02:002013-12-23T23:25:47.497+02:00Haha, la asta nu m-am gandit... desi am primit o g...Haha, la asta nu m-am gandit... desi am primit o gramada de laude pentru retetele culinare de pe blog, inca am ramas cu picioarele pe pamant si-mi constientizez defectele care ma impiedica sa ma autointitulez Barbatul Ideal :)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-69139009953260804732013-12-22T20:00:16.890+02:002013-12-22T20:00:16.890+02:00Foarte bune si acestea ca multe altele de pe site ...Foarte bune si acestea ca multe altele de pe site ... nu te-ai gandit sa schimbi numele in Barbatul_Ideal? Elena_Constantanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-91089789879066465042013-11-16T00:20:44.667+02:002013-11-16T00:20:44.667+02:00N-ai pentru ce, Diana. Astfel imi doresc sa mananc...N-ai pentru ce, Diana. Astfel imi doresc sa mananci toate rezultatele retetelor urmatoare :)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-44976186469078911242013-11-15T21:42:22.242+02:002013-11-15T21:42:22.242+02:00O sa fiu scurta: vazut. placut. facut, mancat tot ...O sa fiu scurta: vazut. placut. facut, mancat tot cu pofta. Mersi de reteta. Urmeaza altele :) diananoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-37961360354235892512013-08-23T17:39:18.927+03:002013-08-23T17:39:18.927+03:00Patricia, am si scris in reteta cu ce poate fi inl...Patricia, am si scris in reteta cu ce poate fi inlocuit amoniacul, insa se pare ca n-ai citit cu atentie... :) "<i>(amoniacul poate fi inlocuit fara probleme cu bicarbonat de sodiu)</i>". Ai putea folosi in fursecurile cu stafide si praf de copt (care este bicarbonat de sodiu deja stins).BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.com