tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post8614954093030717740..comments2024-03-17T16:22:52.376+02:00Comments on Rețete BărbatLaCratiță: Ciorbă de văcuţăUnknownnoreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-52647227379847094262018-03-13T10:43:01.579+02:002018-03-13T10:43:01.579+02:00Am facut ciorbita de vacuta (vitel, de fapt) un pi...Am facut ciorbita de vacuta (vitel, de fapt) un pic ,,adaptata,,, fara pastai (am uitat sa cumpar), iar la final, la sugestia unei prietene aflate in vizita, am facut si zdrente dintr-un un ou batut cu cateva picaturi de otet (pt a le subtia). S-au mancat cate 2 portii de fiecare :D, multumesc pt reteta (sau,mai degraba, retete :) )! Simnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-70755541719835985232018-01-05T12:53:24.783+02:002018-01-05T12:53:24.783+02:00Multumesc, Robert! Rasol am folosit si eu. A iesit...Multumesc, Robert! Rasol am folosit si eu. A iesit o nebunie de ciorbita! Dupa ce a fiert cam 3-4 ore in total, chiar ma suparam daca nu iesea gustoasa :))Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16476175492374351536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-26452713121140562162017-12-24T17:22:22.494+02:002017-12-24T17:22:22.494+02:00Buna, Gabriela! Pentru ciorba de vacuta ar fi idea...Buna, Gabriela! Pentru ciorba de vacuta ar fi ideal sa folosim rasol, insa nu e neaparat obligatoriu.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-18932911204635340222017-12-15T09:46:44.544+02:002017-12-15T09:46:44.544+02:00Buna, Robert!
Ce fel de carne ai folosit la aceast...Buna, Robert!<br />Ce fel de carne ai folosit la aceasta ciorba? Rasol? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16476175492374351536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-89478868311759096202016-11-12T16:12:14.132+02:002016-11-12T16:12:14.132+02:00OkOkAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-76119770542517810092016-11-09T17:18:52.697+02:002016-11-09T17:18:52.697+02:00Uleiul ar fi pentru cei care nu sunt multumiti doa...Uleiul ar fi pentru cei care nu sunt multumiti doar cu grasimea lasata in ciorba de carnea de vita. Eu l-am trecut in lista cu ingredientele retetei alaturi de sare, fara sa specific cantitatea - practic fiecare "drege" ciorba dupa gust.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-903542706373254632016-11-08T15:48:40.886+02:002016-11-08T15:48:40.886+02:00Uleiul pentru ce trebuie???Uleiul pentru ce trebuie???Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-41490230647452930992016-10-16T16:25:38.361+03:002016-10-16T16:25:38.361+03:00Buna. "Mofturosul" tau da titluri frumoa...Buna. "Mofturosul" tau da titluri frumoase :) Eu ani de zile am fost convins ca "regina ciorbelor de vita" este cea cu conopida multa si marar si ca mai buna de atat nu se poate face. Am observat si eu ca uneori e nevoie doar de o mica modificare a unei retete pe care o tot facem... partea grea e sa gasim acea modificare, de cele mai multe ori o gasim din intamplare.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-31844725689230636322016-10-14T20:08:58.985+03:002016-10-14T20:08:58.985+03:00Buna. Am facut ciorba si a iesit suuuper. Am primi...Buna. Am facut ciorba si a iesit suuuper. Am primit si titlul de ,,regina ciorbelor" de la un mofturos. Ideea e ca eu o faceam aproximativ la fel, insa nu puneam sucul de rosii, care a imbunatatit decisiv lucrurile! Felicitari! Chiar ai ales reteta cea mai buna. Valentinahttps://www.blogger.com/profile/14591843570474612891noreply@blogger.com