tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post8680672673323416440..comments2024-03-17T16:22:52.376+02:00Comments on Rețete BărbatLaCratiță: Covridog (Cremwursti în aluat)Unknownnoreply@blogger.comBlogger52125tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-68958357852127869822016-11-11T03:14:34.685+02:002016-11-11T03:14:34.685+02:00Buna seara! Acum, totul tine de gusturile fiecarui...Buna seara! Acum, totul tine de gusturile fiecaruia... mie unu` cred ca mi s-ar parea buni covridogii inveliti astfel. Poate ar trebui sa incerc si sa ma conving :)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-68307365334109057602016-10-22T21:12:08.315+03:002016-10-22T21:12:08.315+03:00Buna seara!Ce ziceti de niste branza topita felii ...Buna seara!Ce ziceti de niste branza topita felii sa invelim inainte de a rula aluatul?Credeti ca vor iesi buni,covridogii?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-46598918485261216172016-05-23T12:16:15.536+03:002016-05-23T12:16:15.536+03:00Buna! Eu as ura mai degraba "servici usor&quo...Buna! Eu as ura mai degraba "servici usor", cu covridogul practic se merge la sigur folosind acel aluat cumparat :) Daca iti faci curaj sa faci si aluatul acasa, promit ca iti voi tine pumnii! :DBărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-85910372057681946642016-05-22T18:32:35.416+03:002016-05-22T18:32:35.416+03:00Buna, urati-mi noroc...azi o sa fac si eu reteta a...Buna, urati-mi noroc...azi o sa fac si eu reteta asta,ca sa am pe maine la servici. Trebuie sa spun ca trisez putin,am aluat de chifle gata cumparat. Sper sa iasa...nu sunt un as in ale bucatariei. O sa va zis si cum au iesit.. :) LoonaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-84756571343350857122015-10-03T01:07:14.610+03:002015-10-03T01:07:14.610+03:00Multumesc mult pt reteta!!! Au iesit superb!!Multumesc mult pt reteta!!! Au iesit superb!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08649474797285279029noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-2362354607258412822015-01-14T14:27:19.623+02:002015-01-14T14:27:19.623+02:00arata ff bine!!
arata ff bine!!<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15978382216413322018noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-48500815292710352972013-12-17T23:49:35.100+02:002013-12-17T23:49:35.100+02:00Multumesc! Deci te pricepi si la framantat aluatur...Multumesc! Deci te pricepi si la framantat aluaturi, altfel nu te apucai sa faci tocmai covridog :)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-76377614904653397392013-12-15T12:46:59.748+02:002013-12-15T12:46:59.748+02:00Foarte delicios!Una dintre cele mai bune retete,fe...Foarte delicios!Una dintre cele mai bune retete,felicitari!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06458269763497246678noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-50372264002589910682013-11-17T22:44:39.837+02:002013-11-17T22:44:39.837+02:00:))) Lavinia, e ceva normal sa mai explodeze cremw...:))) Lavinia, e ceva normal sa mai explodeze cremwurstii in timpul coacerii, noroc cu aluatul care nu-i lasa se se imprastie prin tot cuptorul :D Probabil conteaza tipul membranei folosite, aceasta difera de la un producator la altul...BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-70990966259518021152013-11-17T16:43:57.481+02:002013-11-17T16:43:57.481+02:00Mie tocmai mi-au "explodat" cremwurstii ...Mie tocmai mi-au "explodat" cremwurstii in aluat<br />:)) Par buni si asaLavinianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-39187968530775579052013-11-15T02:40:45.254+02:002013-11-15T02:40:45.254+02:00Aisa este, ba chiar covridogul cred ca este chiar ...Aisa este, ba chiar covridogul cred ca este chiar si mai gustos cu cabanos decat cu cremwursti.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-44761959921329630522013-10-24T22:02:48.984+03:002013-10-24T22:02:48.984+03:00E foarte bun si cu cabanos si pe deasupra cu susan...E foarte bun si cu cabanos si pe deasupra cu susan. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-51219910903219017032013-05-13T23:52:29.394+03:002013-05-13T23:52:29.394+03:00Acum am inteles mai bine... daca inchizi aluatul l...Acum am inteles mai bine... daca inchizi aluatul la capete, nici cascavalul nu mai poate curge in caz ca se topeste.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-1500847327897102192013-05-13T11:53:19.525+03:002013-05-13T11:53:19.525+03:00cat pe ce sa uit... am inchis aluatul la capetecat pe ce sa uit... am inchis aluatul la capeteAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-87130844948364912332013-05-13T11:50:00.396+03:002013-05-13T11:50:00.396+03:00baconul e lipicios, ca toate carnurile, dar trebui...baconul e lipicios, ca toate carnurile, dar trebuie sa fie feliile lungi si subtiri (taiate in magazin la aparatul ala care taie salamurile). cand il infasori roata pe langa pieptul de pui si cascaval, il suprapui putin si nu se mai desface nici sa-i dai palme.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-49045445109075839872013-05-12T01:12:49.461+03:002013-05-12T01:12:49.461+03:00Buna! Ce bine-ar fi daca ne-am descurca toti in bu...Buna! Ce bine-ar fi daca ne-am descurca toti in bucatarie la fel de bine ca tine :) Nici n-am apucat sa citesc intrebarea din primul comentariu, ca tu ai si gasit solutia...<br />Ma gandesc ca poate-mi dai si mie de lucru cu ideea ta de "covridog" din piept de pui, cascaval si bacon :) Nu e nevoie sa le "legi" cumva, chiar stau fara probleme?BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-81408352887901952792013-05-11T20:57:22.367+03:002013-05-11T20:57:22.367+03:00aaa da, inca ceva, sa nu mi se rupa, ca aluatul me...aaa da, inca ceva, sa nu mi se rupa, ca aluatul meu e cam fraged, am uns tigaia cu unt si faina. perfect!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-24043067111531063112013-05-11T20:55:01.177+03:002013-05-11T20:55:01.177+03:00am aflat care fu' buba. am intins aluatul prea...am aflat care fu' buba. am intins aluatul prea subtire si mi-a iesit branza. apropo am incercat o variatie:<br />in loc de crenvusti am pus o bucata de piept de pui fiert cu cate doua bucari de cascaval (deasupra si dedesubt), invelite intr-o felie de bacon si apoi invelite in aluat. se vede ca n-am de lucru :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-24221792435815368692013-05-08T13:42:41.899+03:002013-05-08T13:42:41.899+03:00Buna Robert. Am incercat si eu reteta, cu mici mod...Buna Robert. Am incercat si eu reteta, cu mici modificari la aluat (am adaugat unt topit si o lingura de iaurt), dar am o problema la umplutura. Am incercat sa rulez cremvustii intr-o foaie de branza (care se topeste) ca sa iasa ca cei din oras, dar mi-a iesit branza afara din aluat dupa ce s-a topit. E drept ca nu am facut aluatul prea gros pentru ca vreau mai multa umplutura. Ai vreo idee cum as putea rectifica aluatul sa nu se rupa cand creste? Poat ceva mai elastic? Am observat ca aluaturile asemanatoare cu painea cresc prea tare la cuptor si ajung ba sa se rupa, ba sa se transforme intr-un bulgare de paine, ba uneori daca incerci pateuri, se desprinde aluatul acolo unde l-ai sigilat (ca sa nu iasa umplutura) cu toate ca am folosit forme speciale sau furculita.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-88471423729568852332013-02-28T17:52:45.043+02:002013-02-28T17:52:45.043+02:00Buna! Da, il poti folosi, insa covridogul iti va i...Buna! Da, il poti folosi, insa covridogul iti va iesi total diferit... BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-31959835057366201582013-02-28T17:05:47.382+02:002013-02-28T17:05:47.382+02:00Salut! Spune-mi te rog daca in locul aluatului din...Salut! Spune-mi te rog daca in locul aluatului din reteta se poate folosi aluat de foietaj...ca la triunghirile alea cu salam,cascaval si ciuperci ?multumesc anticipat !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-20561019194575409352013-02-28T01:24:01.363+02:002013-02-28T01:24:01.363+02:00Paula, chiar nu este nevoie de multumiri. Si-ti ex...Paula, chiar nu este nevoie de multumiri. Si-ti explic si de ce spun asta. In momentul in care cineva imi multumeste pentru faptul ca exist, automat ma gandesc ca eu ar trebui sa-i multumesc in primul rand pentru faptul ca a gandit asta. Apoi ma gandesc ca ar mai trebui sa-i multumesc si pentru faptul ca si-a facut timp sa-mi scrie acest lucru. Si ca neaparat ar mai trebui sa-i multumesc pentru faptul ca mi-a catalogat retetele ca fiind "minunate"... Iar cum pentru toate aceste lucruri multumirile parca n-ar fi suficiente, ma gandesc ca m-as putea revansa doar publicand retete care sa se ridice la nivelul celor care au inspirat scrierea unui asemenea mesaj. RobertBărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-52511729912424415542013-02-27T18:31:14.925+02:002013-02-27T18:31:14.925+02:00am descoperit acest site de care sunt foarte incan...am descoperit acest site de care sunt foarte incantata si drept urmare l-am recomandat tuturor prietenelor mele.Am gatit cu placere cateva retete,un adevarat deliciu. De ziua fiului meu, am facut un tort de mere, asta ca o alta alternativa la ceea ce am cumparat de la cofetarie si am avut dreptate.A fost de un real succes.Saptamana trecuta, pentru ca se reantregea familia,(copiii mei sunt plecati la inalte scoli),am facut din nou tortul de mere.Asta a fost vineri, sambata a trebuit sa repet figura pentru ca au bisat.Draga BARBAT LA CRATITA,iti multumesc pentru ca existi. Am incercat si pulpele de pui umplute,aripioarele marinate si dovleceii cu ciuperci.Toate minunate. Sunt hotarata sa mai experimentez din retetele tale.Inca o data, multumesc din suflet. Paula.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-53099851928150554882013-02-05T15:46:00.789+02:002013-02-05T15:46:00.789+02:00Pai in reteta covridogului am scris ca se pun la f...Pai in reteta covridogului am scris ca se pun la foc mediu... Daca vrei temperatura exacta, focul asta mediu ar trebui sa fie undeva intre 170 si 180 grade C - la cuptorul meu folosesc fix 175 grade C.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-39705411446231564152013-02-05T15:23:24.596+02:002013-02-05T15:23:24.596+02:00asa si nu am inteles la ce temperatura se pun???...asa si nu am inteles la ce temperatura se pun????<br />Anonymousnoreply@blogger.com