tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post9162072895116060234..comments2024-03-17T16:22:52.376+02:00Comments on Rețete BărbatLaCratiță: Chec cu cacao (marmorat)Unknownnoreply@blogger.comBlogger44125tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-33014526674704696232020-12-14T09:03:36.154+02:002020-12-14T09:03:36.154+02:00Multumesc din suflet pt raspunsul promt, intr-adev...Multumesc din suflet pt raspunsul promt, intr-adevar mi se rotesc ochii ca la gusteri printre atatea functii,temperature,minute etc .<br />Banuiesc ca cea mai simpla functie este incalzire jos ,in manual ei prepara aproape totul la aer cald cu ventilatie dar pizza a iesit un dezastru cu aceea functie,off ce bine este cu lucrurile simple.Va imbratisez!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-73047734549243018872020-12-14T00:19:09.734+02:002020-12-14T00:19:09.734+02:00Buna seara! Eu folosesc pentru chec functia de coa...Buna seara! Eu folosesc pentru chec functia de coacere normala - dar la mine e simplu, cuptorul meu tocmai ce-a depasit venerabila varsta de 11 ani si este destul de simplut (pe langa decongelare, mai are doar coacere simpla si coacere cu ventilatie, care e mai mult pentru situatia in care coc simultan chec si friptura de ex).<br /><br />Deci nu te pot ajuta prea mult, iti recomand sa folosesti cea mai simpla functie de coacere (sau prima, in caz ca ai un meniu stufos). Ar trebui sa-i mai dai o sansa cuptorului electric, probabil te vei obisnui cu el... mie mi se pare incomparabil mai bun decat cel pe gaz, coace uniform si nu-mi arde partea de jos a checului. Si ,asa cum spuneam, cuptorul meu nu e de ultima generatie.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-55309400432668714142020-12-13T23:58:35.317+02:002020-12-13T23:58:35.317+02:00Buna seara, ce functie a cuptorului folositi pt ch...Buna seara, ce functie a cuptorului folositi pt chec-ul copt la 125 grade? Incerc sa deslusesc din tainele cuptorului si imi vine sa il returnez ,nimeni nu spune si fct folosita :((, nimic nu mai imi iese ca la cel pe gaz off.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-58479748159897101192016-05-20T21:28:06.048+03:002016-05-20T21:28:06.048+03:00Este posibil sa iasa bine checul si folosind doar ...Este posibil sa iasa bine checul si folosind doar 300 g de faina, insa mie nu mi se pare ca 400 g ar fi prea multa. Poate o fi doar serie de intamplari sau doar o impresie, insa am remarcat faptul ca, dupa ce se raceste, checul facut cu mai putina faina pare sa se mai "lase" putin dupa ce se raceste.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-60323762520390577242016-05-20T21:01:09.294+03:002016-05-20T21:01:09.294+03:00Nu e cam multă făină? Dacă batem bezeaua tare mi s...Nu e cam multă făină? Dacă batem bezeaua tare mi se pare destul de multă. Un 300 de grame parcă ar fi fost suficientAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-46447990743390216312016-03-08T00:39:24.336+02:002016-03-08T00:39:24.336+02:00Ha! :D Nu fac bine fata tuturor laudelor astea, as...Ha! :D Nu fac bine fata tuturor laudelor astea, asa ca am ochit ceva de care sa ma leg: trebuie sa fiu mai atent atunci cand scriu retetele, nu vreau sa fii nevoita sa citesti atatea comentarii pentru a descoperi vreun detaliu pe care eu am uitat sa-l spun :)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-85367636278257097412016-02-07T14:08:42.117+02:002016-02-07T14:08:42.117+02:00Nu este primul site/blog de pe care incerc sa fac ...Nu este primul site/blog de pe care incerc sa fac o mancare. Am multe incercari ratate in trecut, sunt si ofticata de fel cand nu-mi iese ceva. Astfel ca, ani de zile m-am invartit intre aceleasi mancaruri pe care le stiu si-mi ies. La dulciuri, nu m-am mai bagat de ani de zile. M-am resemnat ca nu-mi ies si pace.Cumpar. Sau imi face mama. Acum, gatind de ceva timp mancaruri de pe blogul tau si vazand ca avem cam aceleasi gusturi, hai sa risc si dulciuri. Am facut fursecurile cu stafide, blatul de tort deja l-am adoptat de mult, checul o sa ne intre in obisnuitul casei si am ochit amandinele :)Bine, as sta numai in bucatarie la cate-mi plac pe-aici :)) Retetele tale sunt descrise f bine, cantitatile sunt exacte si chiar daca ramane vreun detaliu neacoperit (rar), il gasesc sigur in comentarii. Felicitari pentru munca pe care o faci!Indiferent ca-i spui joaca...sau pasiune, noi cititorii tai avem numai de castigat! Cristina OAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-57913965844909951092016-02-07T00:23:19.274+02:002016-02-07T00:23:19.274+02:00Cristina, sunt prompt poate si pentru ca primesc m...Cristina, sunt prompt poate si pentru ca primesc mesaje atat de frumoase ca acesta :) Din nefericire, nu sunt chiar mereu pe faza, trebuie sa recunosc ca uneori mai uit sa raspund la cate un comentariu. Am activat moderarea comentariilor mai mult pentru a fi sigur ca nu-mi scapa niciunul necitit, dar cateodata sunt foarte ocupat si las pe mai tarziu, iar mai tarziu poate apar si alte mesaje si uite asa ajung sa ma simt un pic coplesit de situatie, pentru ca mesajele se tot aduna si pe facebook sau email iar eu ma incapatanez sa le raspund tuturor :)<br /><br />Sa-ti spun si de ce cred ca nu mi se vor urca niciodata la cap laudele primite: mi se pare ca sunt nemeritate intr-o mare masura, consider ca a explica niste retete nu e vreo mare filosofie, plus ca este un fel de munca de echipa aici, foarte important este si cel care citeste si pune in aplicare reteta. Nu-mi dau seama daca am mai multumit cuiva pentru asta - la cate mii de raspunsuri am dat din 2010 si pana acum, nu mai stiu ce am scris pe aici :) - dar macar iti multumesc tie pentru faptul ca citesti cu atentie retetele si dai atentie tuturor amanuntelor, astfel ma faci sa par priceput in joaca asta a mea de-a blogger-ul culinar.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-61117817628553883602016-02-06T21:34:54.973+02:002016-02-06T21:34:54.973+02:00Nu laud lume in general. Cu atat mai putin barbati...Nu laud lume in general. Cu atat mai putin barbati. Dar vad ca pe tine te lauda toata lumea si nu ti s-a urcat la cap :D Mi-a reusit checul...imi vine sa sar in sus prin casa, pentru ca mie nici gogosile nu-mi ies.E pufos, inalt, gustos, aspectuos...o minunatie! Acum am bagat la cuptor si-o pizza. Cu blatul dupa reteta ta, bineinteles. Singurul blat de pizza care-mi iese dupa o viata in care m-am tot rugat de mama sa-mi faca pizza ca a mea o razuiam de pe tava. Si acum imi fac pizza de cate ori am chef :) Fac de ceva timp retetele tale. Deja daca vreau de exemplu friptura, ma gandesc: "Ia sa vad...Robert cum o face?!" Sau galustele. Sau ciupercile. Am vazut azi cartofii umpluti...trebuie sa-i fac si p-aia in curand. Ce mai...Eu iti multumesc ca iti faci timp sa ne descrii atat de amanuntit retetele tale si sa ne si raspunzi la comentarii, am vazut ca esti foarte prompt! Cristina O<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-39932333949325945992016-01-05T22:50:46.261+02:002016-01-05T22:50:46.261+02:00N-are rost sa folosim la chec mai mult de 400g de ...N-are rost sa folosim la chec mai mult de 400g de faina. Imi pare rau sa aud ca ti s-au lasat checurile, insa banuiesc ca spuma de albusuri este de vina, nu cantitatea de faina. Nu trebuie sa te descurajezi, data viitoare incearca sa le bati foarte bine, sa pastrezi spuma cat mai pufoasa atunci cand amesteci compozitia checului si sa folosesti oua cat mai proaspete. Succes!BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-27710937757869764632015-12-30T19:16:31.532+02:002015-12-30T19:16:31.532+02:00S-au lăsat. Trebuia mai multă făina (500g).��S-au lăsat. Trebuia mai multă făina (500g).��Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-4998518016234608112014-04-15T14:38:43.808+03:002014-04-15T14:38:43.808+03:00Cu placere, Neli! Acum, daca tot suntem in preajma...Cu placere, Neli! Acum, daca tot suntem in preajma Pastelui, probabil vei gasi ceva timp sa testezi cateva retete. Spor la gatit!BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-2627554454334498452014-04-13T21:41:30.255+03:002014-04-13T21:41:30.255+03:00buna!!! bravo pt toate retetele,tre sa-mi fac timp...buna!!! bravo pt toate retetele,tre sa-mi fac timp pt a proba retetele tale,unele le-am facut,sunt delicioase,multumimneli-belihttps://www.blogger.com/profile/17857469657165889439noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-16930619867115945782014-03-20T20:52:14.037+02:002014-03-20T20:52:14.037+02:00Ca toate retele csre leam incercat de tine e super...Ca toate retele csre leam incercat de tine e super bun felicitari pt ceea ce faci si multumim ca imparti retelele si cu noiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-63529329704483115732014-02-13T01:19:06.465+02:002014-02-13T01:19:06.465+02:00Buna! Si multumesc! :) Si pentru mine este o bucur...Buna! Si multumesc! :) Si pentru mine este o bucurie sa citesc mesaje ca acesta, sper ca reteta de chec sa fie prima dintr-o lunga serie de retete reusite.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-38514765552639237492014-02-08T21:21:54.376+02:002014-02-08T21:21:54.376+02:00Buna! Te felicit pentru toate retetele postate. Am...Buna! Te felicit pentru toate retetele postate. Am incercat cateva din ele si au iesit gustoase. Ma bucur ca am gasit acest site. In sfarsit mi-a iesit si mie chec-ul asa cum am vrut, din cate retete am facut aceasta e singura care mi-a iesit asa cum trebuie. Multumesc si tine-o tot asa.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-61119430992610081042013-11-23T20:31:25.777+02:002013-11-23T20:31:25.777+02:00Pai de ce nu faci? :/Pai de ce nu faci? :/Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-32948489293146056422013-11-19T22:25:56.913+02:002013-11-19T22:25:56.913+02:00mmmm
mmmm <br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-55496803274056205182013-11-15T00:55:57.933+02:002013-11-15T00:55:57.933+02:00Buna! Ma mir ca nu am pus si eu nuca in reteta de ...Buna! Ma mir ca nu am pus si eu nuca in reteta de chec, de cele mai multe ori pun - probabil nu aveam in bucatarie la momentul respectiv, iar eu nu las niciodata ca un ingredient lipsa sa-mi distruga pofta de gatit :) Mai ales ca nu vine prea des... Ca si cozonacul, checul mi se pare cel mai bun atunci cand este cald, proaspat scos din cuptor. Sper sa gasesti pe site aproape orice reteta cauti.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-83656297400149183162013-10-26T22:51:29.969+03:002013-10-26T22:51:29.969+03:00Buna seara! Foarte buna reteta, am adaugat si nuca...Buna seara! Foarte buna reteta, am adaugat si nuca. Acum jumatate de ora l-am scos din cuptor si nici n-am asteptat sa se raceasca :). In continuare orice vreau sa gatesc caut pe acest site. Multumesc! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01512531199276492695noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-50007177545929603022013-06-28T14:36:42.316+03:002013-06-28T14:36:42.316+03:00N-ai pentru ce, Adina... Desi am vazut ca unii il ...N-ai pentru ce, Adina... Desi am vazut ca unii il imbraca in frisca si ii zic tort de mere, checul acesta cu mere este destul de diferit de tortul de mere coapte pe care l-ai incercat deja. Acela contine mere intregi, zahar ars, este insiropat, pe cand reteta de care vorbim seamana mai mult cu un chec, fiind uscata si pudrata cu zahar (altii ii zic si budinca cu mere). Oricum, reteta este macar la fel de simpla ca cea a tortului de mere coapte si chiar merita incercata.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-30544456013256526182013-06-28T11:38:47.205+03:002013-06-28T11:38:47.205+03:00Multumesc de sugestie. Am facut deja de cateva ori...Multumesc de sugestie. Am facut deja de cateva ori tortul acela cu mere intregi si cu zahar ars!!!! Si acela a fost MEGA castigator printre cei care l-au gustat. Cu siguranta voi incerca si varianta de chec cu mere ;)Adinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-91997073740667480182013-06-27T15:48:07.936+03:002013-06-27T15:48:07.936+03:00Ma bucur ca ti-a iesit cel mai pufos chec folosind...Ma bucur ca ti-a iesit cel mai pufos chec folosind reteta mea. Ai putea trece acum la nivelul urmator - adica sa incerci un chec cu mere. Nu iese chiar la fel de pufos ca checul cu cacao, insa cred ca este mai gustos. Ti-am lasat link catre <a href="http://www.barbatlacratita.ro/2012/05/budinca-de-mere.html" rel="nofollow"><b>reteta</b></a>.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-55417919231729618162013-06-27T14:29:00.511+03:002013-06-27T14:29:00.511+03:00Am facut checul!!! Niciodata nu mi-a iesit un chec...Am facut checul!!! Niciodata nu mi-a iesit un chec atat de pufos si gustos ca acesta!!!! MINUNAT!!!!<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-74076338105248585132013-03-29T01:42:41.381+02:002013-03-29T01:42:41.381+02:00Treptat, pe masura ce capeti experienta, vei prind...Treptat, pe masura ce capeti experienta, vei prinde incredere si vei putea incerca aproape orice reteta. Daca nu-ti displace nuca de cocos, iti recomand sa incerci "bombele", n-ai cum sa dai gres cu <a href="http://www.barbatlacratita.ro/2010/11/bombe-cu-cocos-si-biscuiti.html" rel="nofollow"><b>RETETA</b></a> asta.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.com