Ingrediente reteta Supa de ciuperci cu smantana:
- 500 g ciuperci
- o ceapa
- un morcov
- o bucata telina
- 200 ml smantana
- 2 oua
- o lingura faina
- ulei, sare si piper
Ingrediente reteta Mancare de limba cu masline:
- 500 g limba
- 200 g masline
- 400 g rosii (conserva sau proaspete)
- o ceapa
- 2 catei de usturoi
- 4 foi de dafin
- o lingurita piper boabe
- o lingurita boia
- ulei, sare si piper
Ingrediente reteta Saratele fragede cu untura (cu mac si susan):
- 250 g untura (sau unt, margarina)
- 250 ml iaurt
- 2 lingurite sare
- 50 g susan
- 50 g mac
- 3 oua
- 7g drojdie uscata (sau 50g proaspata)
- 800 g faina
- ingredientele pentru blatul prajiturii cu portocale
- 5 oua
- 5 linguri zahar
- 5 linguri faina
- 5 linguri ulei
- 1/2 pliculet drojdie uscata (optional)
- coaja unei portocale
- ingredientele pentru crema prajiturii cu portocale
- 4 galbenusuri
- 4 linguri faina
- 8 linguri zahar
- 400 ml suc portocale
- un pachet unt (200 g)
- coaja unei portocale