tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post1399716875319713615..comments2024-03-17T16:22:52.376+02:00Comments on Rețete BărbatLaCratiță: Prăjitură cu blat din nucă şi vişineUnknownnoreply@blogger.comBlogger40125tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-78759203636376913662015-05-14T15:03:34.923+03:002015-05-14T15:03:34.923+03:00:))) Mie mi se pare ca prajitura arata impresionan...:))) Mie mi se pare ca prajitura arata impresionant, acum sa vedem cum i se pare si mamei soacre :D Iti tin pumnii, Geni!BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-67333837908787037512014-11-15T11:10:09.575+02:002014-11-15T11:10:09.575+02:00Cu prajitura asta o s-o impresionez pe soacra-mea ...Cu prajitura asta o s-o impresionez pe soacra-mea azi :)))))))Geninoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-8522165708549350862013-12-12T17:45:02.618+02:002013-12-12T17:45:02.618+02:00Haha, te-am pus in incurcatura cu butonul meu micu...Haha, te-am pus in incurcatura cu butonul meu micut... Poate ar trebui sa-l modific putin, sa-l fac mai mare :) Gasesti butonul de printat sub reteta, exact inainte de comentarii (in centru-dreapta) - imediat sub cele patru poze cu retete asemanatoare. Are o culoare roscovana si imediat langa el scrie "Printează reţeta". Deci l-ai putea gasi cu search :) - apesi Ctrl si F (simultan), apoi scrii <b>print</b> in casuta si apesi Enter.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-86219397113439426502013-12-12T14:38:17.555+02:002013-12-12T14:38:17.555+02:00unde-i butonul? ca nu-l vad, il caut de ceva vreme...unde-i butonul? ca nu-l vad, il caut de ceva vreme, nu am chef sa notez, mai bine listez retea ca prea bine suna...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-50800633668930841852013-05-20T13:10:43.272+03:002013-05-20T13:10:43.272+03:00Buna, Lidia! In mod normal, crema prajiturii ar tr...Buna, Lidia! In mod normal, crema prajiturii ar trebui sa aiba zaharul dizolvat... daca ai amestecat mult timp, ma gandesc ca poate zaharul o fi fost de vina. Pentru a nu mai avea niciun fel de surprize, poti folosi zahar pudra si vei avea rezultatul garantat. Ma bucur sa aud ca retetele mele sunt si pe placul italiencelor, insa pana acum nu m-am gandit sa le traduc in italiana :)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-59666122611894562572013-05-19T13:42:58.806+03:002013-05-19T13:42:58.806+03:00Buna ziua, am facut prajitura aceasta zilele trecu...Buna ziua, am facut prajitura aceasta zilele trecute, mi-a iesit foarte buna numai ca crema mi-a iesit cam "zaharoasa", nu s-a dizolvat f. bine zaharul, asa ar trebui sa iasa? Am mestecat cam 15', poate si mai bine la bain-marie, dar cu cit insistam, cu atit devenea mai solida...oricum, a iesit f. bine, am dus si la servici iar colegelor (italience)le-a placut f. mult si mi-au cerut reteta dar ele ar fi interesate si de alte retete de ale tale, crezi ca ar fi vreo posibilitate de a fi traduse? Multumesc!!Lidia Elenanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-89118437019775168922013-05-02T00:14:22.328+03:002013-05-02T00:14:22.328+03:00Asta depinde si de gusturi... Da, este o prajitura...Asta depinde si de gusturi... Da, este o prajitura dulce, insa nu mi se pare exagerat de dulce. Dar poti reduce fara probleme cantitatea de zahar si astfel adaptezi prajitura gusturilor tale.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-13974808009714173372013-05-01T21:32:55.790+03:002013-05-01T21:32:55.790+03:00dupa fotografii prajitura pare buna,dar nu vi se p...dupa fotografii prajitura pare buna,dar nu vi se pare ce are f mult zahar?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-75417592015520178652013-04-14T17:01:01.059+03:002013-04-14T17:01:01.059+03:00Merci! Mie-mi place in general sa fac cea mai simp...Merci! Mie-mi place in general sa fac cea mai simpla varianta a unei retete. Insa e bine sa mai schimbam din cand in cand, pentru ca altfel nu putem sti daca ceea ce facem noi este varianta cea mai buna. Cred ca iese bine crema si asa cum o faci tu (cu ouale intregi), insa la acceasta prajtura e pacat sa le pui asa, asta pentru ca vei avea nevoie de acelasi numar de albusuri la blatul din nuca...BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-10044608448968112602013-04-13T14:04:54.162+03:002013-04-13T14:04:54.162+03:00Imi place mult prajiturica ta!
In general, o cons...Imi place mult prajiturica ta!<br /><br />In general, o consider o prajitura buna,ingrediente bune si in mod special, imi place ca ai facut crema autentica de vanilie.Sa sti ca eu mai fac crema ''fiarta''de vanile sau de cacao, cu ouale intregi batute asa ca ptr blatul de tort cu 1 lingura de zahar la 1ou si cacao, apoi pun compozitia in oala de fiert lapte si bat continuu pina spuma se ingroasa. Racita(se amesteca si in timpul racirii) la temp camerei,adaug untul frecat cu zaharul pudra.Daca fac crema de vanilie, atunci cand ajunge compozitia la temp camerei, pun vanilia si untul spuma cu zaharul pudra frecat.Fac din 6 oua+6 linguri zahar la compozite si la 200de unt mai pun 150-170 gr zahar pudra.<br /><br />Combinatia pe acre ai facut`o tu, sunt sigura ca a iesit o prajitura super gustoasa.<br /><br />Felicitari!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-56126514039822146592013-04-02T00:27:09.664+03:002013-04-02T00:27:09.664+03:00Eu am folosit in reteta prajiturii o cana medie de...Eu am folosit in reteta prajiturii o cana medie de 250 ml - am facut asta pentru a simplifica reteta cat mai mult posibil, n-are rost sa cantarim fiecare ingredient in parte.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-54011944168317328762013-04-01T22:22:58.424+03:002013-04-01T22:22:58.424+03:00nu stiu daca a mai intrebat cineva ,dar cam ce gra...nu stiu daca a mai intrebat cineva ,dar cam ce gramaj are "o cana"?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-89984676184763346752012-11-24T19:25:12.300+02:002012-11-24T19:25:12.300+02:00Am folosit o tava de 35x25cm. Voi adauga acum si i...Am folosit o tava de 35x25cm. Voi adauga acum si in reteta, e bine de stiut...BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-33780416209947111782012-11-23T11:44:54.742+02:002012-11-23T11:44:54.742+02:00cat de mare sa fie tava?
cat de mare sa fie tava?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-38170769743524741692012-10-15T07:21:29.654+03:002012-10-15T07:21:29.654+03:00E bine ca reusesc sa-ti mentin viu interesul chiar...E bine ca reusesc sa-ti mentin viu interesul chiar si dupa doua ore. Sa inteleg ca prajitura cu blat din nuca este prima reteta pe care vrei s-o pui in practica?BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-40377561149492897412012-10-11T21:21:51.429+03:002012-10-11T21:21:51.429+03:00SUNT LA MUNCA(INTR-UN MAGAZIN) SI STAU DE VREO 2 O...SUNT LA MUNCA(INTR-UN MAGAZIN) SI STAU DE VREO 2 ORE SI CITESC RETETELE TALE...VREAU SA-TI SPUN CA NU MAI POT DE POFTA :D IMI PLACE MULT BLOG-UL.CRYShttps://www.blogger.com/profile/16324754297513366470noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-76343530605884081112012-06-30T19:07:04.515+03:002012-06-30T19:07:04.515+03:00Cu placere, Viorel!Cu placere, Viorel!BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-11468086336798543522012-06-30T18:12:19.988+03:002012-06-30T18:12:19.988+03:00mercimerciAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/05503200314126225676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-14090885246762513562012-05-14T01:07:08.860+03:002012-05-14T01:07:08.860+03:00Ma bucur sa aud ca ti-a iesit aceasta prajitura di...Ma bucur sa aud ca ti-a iesit aceasta prajitura din prima. Cred ca de acum poti spune ca nu mai esti incepatoare :) Sper sa fii la fel de multumita de celelalte retete, iar acolo unde e cazul, nu te sfii sa-mi ceri mai multe explicatii.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-29465480387609443302012-05-13T02:13:40.580+03:002012-05-13T02:13:40.580+03:00Foarte buna prajitura,am facut-o si eu de 2ori si ...Foarte buna prajitura,am facut-o si eu de 2ori si i-a placut tare mult sotului meu.E un pic cam greu de facut ptr.o incepatoare ca mine dar merita efortul depus.Felicitari pentru tot ceea ce faci,caci sunt sigura ca toate retetele tale sunt senzationale.ana marianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-42201756669912846382012-05-07T14:43:32.582+03:002012-05-07T14:43:32.582+03:00Multumesc si eu pentru cuvintele frumoase si sper ...Multumesc si eu pentru cuvintele frumoase si sper ca acest blog culinar sa devina o sursa permanenta de inspiratie.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-76762915064914438922012-05-06T13:03:36.826+03:002012-05-06T13:03:36.826+03:00Am facut si eu si aceasta prajitura...ce sa spun.....Am facut si eu si aceasta prajitura...ce sa spun...pe langa faptul ca arata minunat este foarte,foarte buna!Am avut ceva emotii la blatul cu cacao...dar nu stiu ce sa zic la mine ,la oradeni,le-a placut mult. Va doresc succes in ceea ce faceti si va felicit. Ne usurati munca ...noi mai putem diversifica si sa ne facem singuri viata mai frumoasa.Multumesc!!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-50048446000488493992012-04-18T02:04:07.176+03:002012-04-18T02:04:07.176+03:00Felicitari pentru curaj! Aceasta prajitura cu blat...Felicitari pentru curaj! Aceasta prajitura cu blat din nuca nu este chiar atat de usoara, majoritatea incepatorilor s-ar fi orientat spre o reteta simpla. Iar curajosii ma pot tutui ;)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-49910820618708873932012-04-14T23:10:22.324+03:002012-04-14T23:10:22.324+03:00Foarte buna prajitura si mia iesit super pt o ince...Foarte buna prajitura si mia iesit super pt o incepatoare ca mine, este delicioasa. Va multumesc pt ca postati asemenea bunatatii. Va doresc un Paste Fericit.....mary_irlhttps://www.blogger.com/profile/06862136414740480766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-62486004961668776972012-04-09T23:55:16.538+03:002012-04-09T23:55:16.538+03:00Nu stiu daca nuca macinata este vinovata pentru ac...Nu stiu daca nuca macinata este vinovata pentru acel blat dens, deoarece este mai usoara decat nuca tocata pe care o folosesc eu. Cred ca n-ai dat suficienta importanta sfatului meu de a amesteca compozitia blatului cu fooaaarte mare grija, pentru a nu se lasa albusurile. Oricum, tinand cont de faptul ca are acele visine destul de grele, blatul din nuca nu poate fi exagerat de pufos. Asa ca nu e cazul sa fii foarte aspra cu tine, probabil blatul ti-a iesit o idee mai dens decat mi-a iesit mie.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.com