tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post1637298622839383985..comments2024-03-17T16:22:52.376+02:00Comments on Rețete BărbatLaCratiță: Tartă cu gem (Linzer torte)Unknownnoreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-39123312065141084972016-11-24T20:08:14.442+02:002016-11-24T20:08:14.442+02:00Se poate folosi si nu mai este nevoie s-o ungem sa...Se poate folosi si nu mai este nevoie s-o ungem sau tapetam, untul din compozitia tartei ajuta sa nu se lipeasca. Apropo, nu esti singura, te poti amuza uitandu-te la mine cum ma chinuiesc descriu modul in care se impacheteaza sarmalele - acum public reteta :)) BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-109444310677394862016-11-24T19:51:20.440+02:002016-11-24T19:51:20.440+02:00Se poate folosi tava (forma) ptr tarta din materia...Se poate folosi tava (forma) ptr tarta din material din acela tip staniol mai tare? Nu sunt familiarizata cu terminologia si de asta am facut o descriere mai rudimentara :) daca da, trebuie unsa ori tapetata? Multumesc!Codruţahttps://www.blogger.com/profile/10631133185694300618noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-56442504222268503212014-05-20T15:16:08.008+03:002014-05-20T15:16:08.008+03:00Buna, Gabi. Da, procesul de pregatire al migdalelo...Buna, Gabi. Da, procesul de pregatire al migdalelor este acelasi. Spor la gatit!BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-18970080433806326632014-05-20T10:49:48.742+03:002014-05-20T10:49:48.742+03:00Buna, daca vreau sa folosesc migdale in loc de nu...Buna, daca vreau sa folosesc migdale in loc de nuca, banuiec ca procesul de pregatire al migdalelor este acelasi ? respectiv le prajesc in tigaie sau le tin in cumptor 5-10 minute ? multumesc.<br /><br />GabyAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-71745272840894964252014-05-19T01:03:38.022+03:002014-05-19T01:03:38.022+03:00Buna Sandra! Daca pui astfel problema, atunci cate...Buna Sandra! Daca pui astfel problema, atunci categoric ma simt mai mult decat onorat sa primesc astfel de comentarii :D Merci si eu pentru increderea avuta in retetele mele prezente si viitoare, sper ca gustul tartei a fost la inaltimea mirosului emanat :)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-16721697476066674572014-05-18T16:02:26.018+03:002014-05-18T16:02:26.018+03:00Buna! Se pare ca am onoarea de a posta primul come...Buna! Se pare ca am onoarea de a posta primul comentariu la aceasta reteta. <br />Tocmai am terminat de facut aceasta tarta minunata :D (doar de 15min scoasa din cuptor)! Deocamdata e prea fierbinte ca sa o pot gusta, dar sunt sigura ca a iesit excelenta, doar simtindu-i mirosul care iti lasa "gura apa"! Merci si astept noi retete pentru prajiturit!!! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10825176295873252870noreply@blogger.com