tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post3339330115202792339..comments2024-03-17T16:22:52.376+02:00Comments on Rețete BărbatLaCratiță: Ciulama de ciuperci cu smântânăUnknownnoreply@blogger.comBlogger38125tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-91189044963845673122016-08-21T12:43:03.259+03:002016-08-21T12:43:03.259+03:00Excelente toate rețelele! Am încercat foarte multe...Excelente toate rețelele! Am încercat foarte multe dintre ele şi este site-ul meu preferat de rețete!<br />În ceea ce privește usturoiul: încearcă să pui, spre sfârșit, doi căței de usturoi. Îi dă un plus de savoare.<br />E a treia oară când fac ciulama după rețeta asta și de fiecare dată a ieşit excelent!<br />M-a lăudat și soția!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03316114653589394657noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-44864836999495587902016-06-15T20:39:05.658+03:002016-06-15T20:39:05.658+03:00Mulțumesc pentru răspunsul prompt! Adevărul este c...Mulțumesc pentru răspunsul prompt! Adevărul este că gustul îmi place, doar culoarea mi se pare prea închisă. Să ai o zi frumoasă! 😃Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06195541452906723579noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-78611193980135927982016-06-15T18:47:17.435+03:002016-06-15T18:47:17.435+03:00Buna, Andreea! Ciulamaua mea a iesit deschisa la c...Buna, Andreea! Ciulamaua mea a iesit deschisa la culoare datorita soiului de ciuperci folosit - care nu avea culoare, dar nici prea mult gust :) Tu probabil ai preparat ciulamaua cu ciuperci champignon... ar fi varianta sa le fierbi putin inainte, insa in apa aceea va ramane nu doar culoarea, ci si mare parte din si asa putinul gust pe care-l au. Sau, tot fara prea mult gust, ar fi varianta folosirii ciupercilor la conserva. Dar eu as alege totusi gustul :DBărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-32691809662924666872016-06-15T17:25:17.669+03:002016-06-15T17:25:17.669+03:00Buna, Robert!
Astazi am facut si eu aceasta ciulam...Buna, Robert!<br />Astazi am facut si eu aceasta ciulama, dar culoarea ei este prea inchisa. A ta arata minunat! Cum as putea obtine si eu o culoare asa cum ai obtinut tu?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06195541452906723579noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-34123824195165705062015-11-26T18:46:55.368+02:002015-11-26T18:46:55.368+02:00Putem folosi la ciulama orice ciuperci avem, nu es...Putem folosi la ciulama orice ciuperci avem, nu este o regula stricta. Recomand folosirea hribilor (manatarcilor), cu acelea mi se pare ca iese cea mai gustoasa ciulama. In reteta de mai sus am folosit niste ciuperci banale pe care le-am primit de la cineva, dar de obicei apelez la ciupercile champignon.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-5838625638404600952015-11-26T18:05:52.208+02:002015-11-26T18:05:52.208+02:00Ce ciuperci ai folosit?Ce ciuperci ai folosit?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-42395122071329360162015-11-08T13:23:02.987+02:002015-11-08T13:23:02.987+02:00Acest comentariu a fost eliminat de autor.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00004459459370531075noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-41175788378322109632015-05-14T20:39:15.175+03:002015-05-14T20:39:15.175+03:00Ma bucur sa vad ca ti-a placut, Marian! Te astept ...Ma bucur sa vad ca ti-a placut, Marian! Te astept sa incerci si alte retete, sper ca nu te opresti la ciulama.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-20595387591517757252015-05-14T20:38:01.599+03:002015-05-14T20:38:01.599+03:00Mmmm, ciulamalei nu i-ar strica si un pic de gust ...Mmmm, ciulamalei nu i-ar strica si un pic de gust lituanian :)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-43596420857758979782015-05-11T16:33:25.993+03:002015-05-11T16:33:25.993+03:00ffff buna mia esit si mie ciulamauaffff buna mia esit si mie ciulamauaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/05642876462379137918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-68020528664818701542014-10-24T10:17:29.403+03:002014-10-24T10:17:29.403+03:00Foarte buna si usor de facut, pentru cei priceputi...Foarte buna si usor de facut, pentru cei priceputi...Incercati sa o adaugati ca si garnitura la cepelinai, o mancare de galusti lituaniana....Va fii si mai excalente ! Va spune Puiu Bucataru!<br /> Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-41061432692310291702014-05-17T00:34:33.537+03:002014-05-17T00:34:33.537+03:00Iti multumesc si eu pentru ideea cu usturoiul, n-a...Iti multumesc si eu pentru ideea cu usturoiul, n-am gustat pana acum o ciulama de ciuperci cu usturoi. Data viitoare voi fi mai aventuros in bucatarie :) Sper sa te ajut sa gatesti in continuare cu aceeasi placere si, pe masura ce trece timpul, amandoi sa putem spune ca gatim din ce in ce mai bine.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-84107779913566304102014-05-16T19:15:43.988+03:002014-05-16T19:15:43.988+03:00Eu ciulama fac doar cu usturoi, fara ceapa. Pentru...Eu ciulama fac doar cu usturoi, fara ceapa. Pentru cei care prefera usturoiul...si iasa la fel de bine. Iti multumesc ca m-ai ajutat sa gatesc atat de bine si cu mare placere :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-23396674830449520702014-01-22T23:06:34.711+02:002014-01-22T23:06:34.711+02:00Bianca, daca foloseai lapte degresat, ciulamaua ar...Bianca, daca foloseai lapte degresat, ciulamaua ar fi iesit super-light :) Pana la urma, e ciulama de ciuperci, nu de smantana... doar ca smantana ii da un gust aparte, pana si numele ei citit in lista de ingrediente parca ma face sa ma gandesc la o reteta delicioasa :DBărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-13266620134687060502014-01-18T20:01:43.532+02:002014-01-18T20:01:43.532+02:00A iesit delicioasa! S-a pastrat aroma ciupercilor ...A iesit delicioasa! S-a pastrat aroma ciupercilor foarte bine. Numai ca in loc de smantana, am adaugat lapte, ca sa fie mai light. Super! Bravo bucatare! BiancaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-30657590337794037262013-05-20T13:01:30.177+03:002013-05-20T13:01:30.177+03:00Multumesc si eu pentru comentariul lasat la reteta...Multumesc si eu pentru comentariul lasat la reteta, dupa cat timp ai petrecut citind-o si preparand-o, puteai sa inchizi pagina si sa-ti omori altfel timpul in care iti asteptai sotul :) Ma bucur ca ti-a placut cum a iesit ciulamaua de ciuperci si sper ca sotul ti-a impartasit parerea.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-63852411375924765652013-05-17T17:23:38.334+03:002013-05-17T17:23:38.334+03:00E super bun. Tocmai l-am terminat. Am sa fac si o ...E super bun. Tocmai l-am terminat. Am sa fac si o mamaliguta calda langa.... Nu mai am rabdare sa vina sotul de la munca si sa putem sa ne delectam cu acest deliciu. Multumesc, chiar ma bucura reteta.Melmarhttps://www.blogger.com/profile/14448319353837297923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-34342947255893694552013-04-08T19:33:04.638+03:002013-04-08T19:33:04.638+03:00așa e, anume din considerentul ăsta o prepar des :...așa e, anume din considerentul ăsta o prepar des :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-43016165570565570252013-04-06T02:27:30.562+03:002013-04-06T02:27:30.562+03:00Sunt foarte multe feluri de a prepara ciulamaua de...Sunt foarte multe feluri de a prepara ciulamaua de ciuperci, pana la urma totul tine de gusturile si de imaginatia fiecaruia. Ciulamaua ta fara prajeli ar trebui sa fie mai bine tolerata de catre stomac, deci are din start un plus :)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-84157292892659709712013-04-06T00:57:37.044+03:002013-04-06T00:57:37.044+03:00promite a fi o ciulama gustoasă și asta :)
eu fac ...promite a fi o ciulama gustoasă și asta :)<br />eu fac des ciulama de pui și ciuperci, se prepară un pic diferit, fără prăjeli, dar e delicioasă :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-37477677034210979192013-02-11T18:01:51.140+02:002013-02-11T18:01:51.140+02:00Eu am facut ciulamaua cu smantana obisnuita. Insa,...Eu am facut ciulamaua cu smantana obisnuita. Insa, la orice reteta de mancare, ideal ar fi sa folosim smantana pentru gatit (aceasta se comporta mai bine la fiert).BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-48010418948024372882013-02-11T17:05:37.368+02:002013-02-11T17:05:37.368+02:00Arata foarte bine! Dar inainte de a trece la treab...Arata foarte bine! Dar inainte de a trece la treaba, am si eu o intrebare: smantana este obisnuita, sau speciala pt gatit? multumesc! cristinahttps://www.blogger.com/profile/02333126458240871199noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-24198628483274914612013-01-28T18:40:32.432+02:002013-01-28T18:40:32.432+02:00Eu am tinut mortis sa scriu ca untul poate fi inlo...Eu am tinut mortis sa scriu ca untul poate fi inlocuit cu ulei mai mult pentru cei care ar vrea sa gateasca aceasta ciulama de ciuperci insa nu au unt in casa. Pentru ca stiu cum fac eu, cateodata mai bine renunt sa mai fac o anumita reteta daca-mi lipseste un anumit ingredient, decat sa cobor sa-l cumpar :DBărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-80615852912239459912013-01-26T18:58:57.884+02:002013-01-26T18:58:57.884+02:00Am mai facut eu ciulamale cu ulei...insa nu e ok.....Am mai facut eu ciulamale cu ulei...insa nu e ok...ca ramane plutind, pe cand untul se incorporeaza bine...si mai ales cand se raceste se vede cel mai bine diferenta! Eu ador ciulamalele:) Mihaelahttps://www.blogger.com/profile/05498213256584564900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-29732337736307011112012-12-20T20:52:08.670+02:002012-12-20T20:52:08.670+02:00Cu atat mai bine, astfel ciulamaua ti-a iesit si m...Cu atat mai bine, astfel ciulamaua ti-a iesit si mai gustoasa decat mi-a iesit mie. Te mai astept pe site.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.com