tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post4816486579869807406..comments2024-03-17T16:22:52.376+02:00Comments on Rețete BărbatLaCratiță: Papricaş de puiUnknownnoreply@blogger.comBlogger41125tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-23212685897381621072019-02-04T17:18:50.366+02:002019-02-04T17:18:50.366+02:00Sper ca reteta papricasului de pui a iesit exact a...Sper ca reteta papricasului de pui a iesit exact asa cum iti doreai. Apropo, pagina de fb exista de prin 2010 - <a href="https://www.facebook.com/BarbatLaCratita" rel="nofollow">facebook.com/BarbatLaCratita</a>BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-62210800137408818342019-01-23T12:13:30.595+02:002019-01-23T12:13:30.595+02:00Astazi probez reteta,imi plac foarte mult retetele...Astazi probez reteta,imi plac foarte mult retetele dvs,des ma inspir de aici.pacat ca nu aveti aplicatie sau pag de fb ☺😍Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12333786178172387085noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-79321829881122924882018-11-11T14:46:02.252+02:002018-11-11T14:46:02.252+02:00Am facut papricas, respectand aceasta reteta. A ie...Am facut papricas, respectand aceasta reteta. A iesit de vis, desi ma temeam de consistenta, posibil pietroasa a galustelor cu 4 lg de faina. Nu a fost cazul, au iesit minunat, iar sosul l-am ingrosat cu o lg de faina pudrata, amestecand continuu. Multumesc frumos ! �� Ananoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-49445573897094875832018-03-27T17:09:30.680+03:002018-03-27T17:09:30.680+03:00Hehe, cel mai simplu mi-ar fi sa-ti raspund tot cu...Hehe, cel mai simplu mi-ar fi sa-ti raspund tot cu o intrebare: cum "puii mei" poti sa intrebi asa ceva daca ai mai gatit vreodata? 😁<br />Serios vorbind, atat legumele cat si bucatile be pui vor lasa niste apa, deci poti incearca reteta fata niciun fel de grija.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-44622834187089044422018-03-26T17:18:06.438+03:002018-03-26T17:18:06.438+03:00Cum puii mei spui ca fierbi bucatile de pui, indif...Cum puii mei spui ca fierbi bucatile de pui, indiferent care sunt acestea, in uleiul in care ai prajit ceapa si ardeiul atatea minute (5-10 minute)? Pai daca i asa nu pui doar cateva linguri de ulei ci scalzi totul intr o baie de ulei! Sau poate in loc de lingura folosesti polonicul! Basca, dupa trecerea minutelor mai pui si bucatile de pui la prajit in aceeasi cantitate de ulei! Cred ca iese o arsura ca la mama ei, adica ceva ca cenusa rezultata dupa ardere. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-62934939104312136652015-12-03T20:04:42.421+02:002015-12-03T20:04:42.421+02:00Buna, Deutza! Ar trebui sa ma straduiesc sa fiu ma...Buna, Deutza! Ar trebui sa ma straduiesc sa fiu mai convingator, mi-a luat cam mult timp sa te conving :D Pare-se ca tu te descurci mai bine decat mine, din moment ce sotul a facut deja papricasul :) Sper sa va tentez mai des de acum inainte.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-38179512235021251532015-11-18T00:00:21.043+02:002015-11-18T00:00:21.043+02:00Buna...dupa aproape 2 ani doar de urmarit retetele...Buna...dupa aproape 2 ani doar de urmarit retetele de aici si negatit nimic :) (am gatit altele, mai pe fuga), mi-am reamintit de reteta asta. Asa ca l-am pus pe sot sa faca si a iesit super. La cat mai multe retete delicioase!deutzamicanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-18270854824108129372015-10-27T00:07:39.109+02:002015-10-27T00:07:39.109+02:00Deci suntem mai multi cei care incercam sa mai gat...Deci suntem mai multi cei care incercam sa mai gatim si ardeleneste in Constanta :) BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-53055467791899170912015-10-17T20:21:13.196+03:002015-10-17T20:21:13.196+03:00Papricasul este o mancare minunata si musai cu gal...Papricasul este o mancare minunata si musai cu galuste altfel nu e papricas(dupa umila mea parere). Prietenele mele nu gatesc ardeleneste aici in Constanta,asa ca le surprind mereu cu cate ceva.Apropo de galuste,maine voi face galuste cu prune!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08110746717102835583noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-163095893306333162015-06-23T21:11:54.447+03:002015-06-23T21:11:54.447+03:00Si eu cred la fel, papricasul ar trebui sa fie cu ...Si eu cred la fel, papricasul ar trebui sa fie cu galuste, insa am vazut ca exista retete care le ignora sau care le prepara in mod diferit (nu inlocuiesc cu cartofi galustele papricasului, ci doar le prepara din cartofi sau dintr-un amestec de faina si cartofi). Intotdeauna mancarurile bunicii sunt mai gustoase, deci eu mi-as face drum pana la Turda daca as fi in locul tau :) BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-35597738811732463182015-06-23T21:03:22.546+03:002015-06-23T21:03:22.546+03:00Da, consistenta compozitiei este asemanatoare. Ins...Da, consistenta compozitiei este asemanatoare. Insa, la final, galustele din papricas vor avea o consistenta diferita, nu vor iesi pufoase ca cele cu gris.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-42331354217028551262015-06-23T14:53:08.244+03:002015-06-23T14:53:08.244+03:00Bunica mea e din Turda si am crescut cu papricas f...Bunica mea e din Turda si am crescut cu papricas facut cu galuste. Asa e papricasul original, dupa parerea mea. Nu am auzit de papricas cu cartofi - ala e gulas din cate stiu eu. Oricum, delicioase toate mancarurile din Ardeal. Mi-ai adus aminte de copilarie... o sa fac si eu in curand si cu siguranta o sa o rog pe bunica sa imi faca de indata ce ajung acasa cu prima ocazie! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-72333580888518346372015-04-24T21:01:57.867+03:002015-04-24T21:01:57.867+03:00Intrebarea era: consistenta compozitiei trebuie sa...Intrebarea era: consistenta compozitiei trebuie sa fie asemanatoare celei facute pentru galustile cu gris? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-89350591728601781582015-04-24T16:31:42.231+03:002015-04-24T16:31:42.231+03:00Neaparat trebuie sa "desfaci" toate coco...Neaparat trebuie sa "desfaci" toate cocoloasele de faina, altfel acestea vor ramane nefacute - acesta este scopul pentru care nu aruncam brusc toata faina peste ou. Apoi, ma gandesc ca poate ai pus galustele in papricasul prea fierbinte... incearca sa te asiguri ca focul nu este puternic. Si sa bati cat poti de bine oul ala, ar trebui sa ajute putin. Oricum, nu trebuie sa renunti la galustele din papricas doar pentru ca au esuat acum, data viitoare poate-ti vor iesi impecabile.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-5120206727050827672015-04-24T16:24:10.326+03:002015-04-24T16:24:10.326+03:00Te astept mereu cu drag, la fel cu probabil te ast...Te astept mereu cu drag, la fel cu probabil te asteapta si ceilalti sa-i faci iarasi praf daca nu cu alte retete, atunci macar cu papricasul asta :D Oricum, eu sper sa incerci si altele (cu acelasi succes, bineinteles!).BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-23354278560005163012015-04-24T16:21:07.859+03:002015-04-24T16:21:07.859+03:00Buna, Daniela! Am facut si eu un mic voiaj in timp...Buna, Daniela! Am facut si eu un mic voiaj in timp, vad ca mi-ai lasat mesajul acum cateva luni :) Scuze pentru intarziere, chiar imi pare foarte rau sa vad ca-mi scapa atat de multe mesaje... E pacat sa nu citesc lucruri atat de frumoase legate de rezultatul retetelor mele.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-72341132188066683312015-04-23T19:16:20.115+03:002015-04-23T19:16:20.115+03:00Am inercat papricasul. Este bun dar...galustile l-...Am inercat papricasul. Este bun dar...galustile l-am aruncat fiindca erau tari si nefacute. Am pus 1 ou si am incorporat pe rand cele 4 linguri de faina. Nu au iesit. Cum ar trebui sa fie compozitia? Astept sugestii fiindca vreau sa-mi iasa.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-20567462344061407002015-04-17T19:27:47.503+03:002015-04-17T19:27:47.503+03:00Papricasul de pui este foarte gustos.Mersi de rete...Papricasul de pui este foarte gustos.Mersi de reteta.I-am facut praf pe toti!<br />Imi plac retetele tale,voi reveni curand pe blogul tau pentru "inspiratie"Keep going.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-91253386661175092452014-10-11T01:00:26.891+03:002014-10-11T01:00:26.891+03:00Buna seara, din nou:)
Va multumesc in mod special ...Buna seara, din nou:)<br />Va multumesc in mod special pt aceasta reteta pentru ca pt mine s-a dovedit a nu fi o simpla reteta, deoarece m-a facut sa calatoresc in timp. Cand am gustat rezultatul acestei mancari, in secunda urmatoare m-am gandit la copilaria mea, pe vremea cand aveam 4-5anisori, iar papricasul pe care il mancam atunci avea exact acelasi gust cu cel pe care tocmai il gatisem. Asadar, multumesc pt acest mic voiaj :)Danielahttps://www.blogger.com/profile/04968785091256949130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-32913419419579121792013-06-05T00:00:29.385+03:002013-06-05T00:00:29.385+03:00N-ai pentru ce, Carmen! Si eu sper sa ma regasesti...N-ai pentru ce, Carmen! Si eu sper sa ma regasesti de fiecare data cand cauti o reteta noua... Cred ca n-au iesit exagerat de multe galuste din doua oua, pana la urma important este ca acestea sa nu fie mai multe decat papricasul si astfel sa ramana uscate :)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-33092985860053662952013-06-03T15:19:19.357+03:002013-06-03T15:19:19.357+03:00Super gustos acest papricas,doar ca eu am facut ga...Super gustos acest papricas,doar ca eu am facut galuste din doua oua pentru ca imi plac foarte mult.Sper sa te regasesc atunci cand am nevoie de o reteta noua pentru mine.Multumesc RobertAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/16847484952292328863noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-43309976153130275692012-12-01T00:47:34.418+02:002012-12-01T00:47:34.418+02:00:) Parca lipseste un "sa vedem", nu erau...:) Parca lipseste un "sa vedem", nu erau 3? Galustele nu vor iesi nici foarte moi, insa nu cred ca ar trebui sa-ti faci probleme. Dar daca le vrei neaparat moi, atunci le poti face asa cum le faceai si inainte - asa nu risti nimic... BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-17880109165135137352012-11-29T14:04:38.645+02:002012-11-29T14:04:38.645+02:00Vreau sa fac si eu reteta asta apetisanta, dar... ...Vreau sa fac si eu reteta asta apetisanta, dar... galustele nu or sa iasa prea tari fara ulei sau grasime? Si.. eu le faceam in apa si le adaugam ulterior... Vorba cantecului: "Sa vedem, sa vedem ce-o sa iasa!" :)amadeushttps://www.blogger.com/profile/02292108150350451161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-33060919047590020942012-10-19T01:33:50.330+03:002012-10-19T01:33:50.330+03:00Nu e foarte departe de Constanta, am un simt olfac...Nu e foarte departe de Constanta, am un simt olfactiv extrem de dezvoltat :)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-46266712677385012212012-10-16T10:27:01.876+03:002012-10-16T10:27:01.876+03:00Acum locuiesc in Bucuresti. :)Acum locuiesc in Bucuresti. :)deutzamicanoreply@blogger.com