tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post6494920124427259388..comments2024-03-17T16:22:52.376+02:00Comments on Rețete BărbatLaCratiță: Ciorbă de găinăUnknownnoreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-17027743886620240812022-04-08T05:57:04.241+03:002022-04-08T05:57:04.241+03:00Multumim pentru reteta, este foarte usor de urmat....Multumim pentru reteta, este foarte usor de urmat. Sint idei in lume care am putea sa le asimilam ca sa imbunatatim reteta, de exemplu 1/2 lingurita boabe piper adaugate dupa spumuit, ceapa usor calita iar apoi adaugate celelalte legume si calite 2-3 minute innainte sa fie adaugate in ciorba, un pic de ardei iute, si o lingurita de smintina acra cind se serveste. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-42529595453006559912019-03-01T13:53:21.340+02:002019-03-01T13:53:21.340+02:00bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo...bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-69793634442694604402018-11-19T22:30:42.094+02:002018-11-19T22:30:42.094+02:00si daca gaina o cresc eu?...desi locuiesc la Londr...si daca gaina o cresc eu?...desi locuiesc la Londra. Practic.acum chiar asta fac : o ciorba de gaina crescuta de mine. Ce satisfactie!...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01377822433439147557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-68527960221804520602013-08-24T01:48:20.361+03:002013-08-24T01:48:20.361+03:00N-ai pentru ce, ma gandesc ca e posibil sa nici nu...N-ai pentru ce, ma gandesc ca e posibil sa nici nu fie meritul meu, ci al gainii de casa/ tara :) Daca sotul a mancat doua portii de ciorba, atunci e clar ca nu te-ai inselat atunci cand ai decis ca <i>he`s a keeper</i> - pentru ca fie gatesti pe gustul lui, fie se straduieste sa manance orice ii gatesti, pentru a te face fericita :DBărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-25023580335560186702013-08-22T11:34:29.516+03:002013-08-22T11:34:29.516+03:00Am fost in vacanta in Romania acum cateva saptaman...Am fost in vacanta in Romania acum cateva saptamani iar maica'mea mi'a "strecurat" in geamantan si trei gaini de casa congelate. Azi m'am hotarat sa fac o ciorba ca la mama acasa si am dat peste reteta ta. A iesit extraordinara desi nu am avut telina sa pun.. Am printat'o si'o voi folosi de'acum inainte, multumesc frumos, cheers! Daca sotul meu care e Britanic si pretentious i'a placut si a mancat deja de doua ori din ea..e clar, reteta e super :*Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-43872155436100062812012-11-26T20:27:28.138+02:002012-11-26T20:27:28.138+02:00uite acum incerc sa vad ce iese ;)uite acum incerc sa vad ce iese ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-16345864718170004132012-11-17T23:19:46.934+02:002012-11-17T23:19:46.934+02:00Mie nu-mi plac ciorbele acre, asa ca nu folosesc b...Mie nu-mi plac ciorbele acre, asa ca nu folosesc bors :)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-46000764636141713082012-11-15T14:30:33.994+02:002012-11-15T14:30:33.994+02:00tu nu acresti ciorba cu bors?tu nu acresti ciorba cu bors?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-21113771622530272552012-07-28T02:47:00.329+03:002012-07-28T02:47:00.329+03:00N-ai pentru ce... imi pare rau ca raspunsul meu s-...N-ai pentru ce... imi pare rau ca raspunsul meu s-a lasat cam mult asteptat. Si eu tot tarhon uscat la plic am folosit pentru aceasta ciorba. La o adica, poti renunta la el, nu e un ingredient cheie :)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-38012347762951520332012-07-25T20:37:04.871+03:002012-07-25T20:37:04.871+03:00Nu am folosit niciodata tarhon. Este condiment usc...Nu am folosit niciodata tarhon. Este condiment uscat la plic? Doar in varianta asta am vazut tarhon. As vrea sa incerc reteta si vreau sa ma asigur ca nu e vorba despre alt ingredient. Multumesc pentru reteta :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-49694428645899510712010-11-17T20:38:25.174+02:002010-11-17T20:38:25.174+02:00Sylvia, deci tu n-ai nicio problema in a gasi acol...Sylvia, deci tu n-ai nicio problema in a gasi acolo un pui fericit :) In ultimul timp nu prea mai fac ciorba cu pui din comert, prefer sa fac doar din legume.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-21556480822773774062010-11-17T10:47:55.407+02:002010-11-17T10:47:55.407+02:00Excelenta ciorba asta, eu am noroc la capitolul ac...Excelenta ciorba asta, eu am noroc la capitolul acesta pentru ca in Franta se gasesc "puii fermier " le zic ei, corespondentul puiul de la tara . Are exact gustul acela aromat si respecta si timpul de crestere si alimentatia. Si exact cum spunea si Peter calitatea carnii conteaza cel mai mult la realizarea mancarii.www.bucataria-sylviei.rohttps://www.blogger.com/profile/02399174032918836851noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-33109779893937978032010-11-15T00:29:23.754+02:002010-11-15T00:29:23.754+02:00Peter, daca mai spuneam si ca era o gaina batrana,...Peter, daca mai spuneam si ca era o gaina batrana, atunci chiar suna perfect "gaina batrana face ciorba buna" :) In lista de ingrediente a ciorbei am pus si ulei, dar asta doar pentru cei care vor gati dupa reteta mea. La cat era gaina de grasa, nici n-a mai fost nevoie sa pun ulei in ciorba.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-76008909612463343412010-11-14T09:59:27.892+02:002010-11-14T09:59:27.892+02:00"Astazi am "achizitionat" o gaina d..."Astazi am "achizitionat" o gaina de tara..." asta e secretul unei supe ori ciorbe bune! Gainile sau puii de la magazin parca sunt de plastic. Fericit e cel care mai poate achizitiona o gaina crescuta "libera si fericita"!Peterhttps://www.blogger.com/profile/17688981613419634356noreply@blogger.com