tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post7902190354168435606..comments2024-03-17T16:22:52.376+02:00Comments on Rețete BărbatLaCratiță: Paste cu tonUnknownnoreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-64009658940654400492016-02-11T21:27:41.473+02:002016-02-11T21:27:41.473+02:00Delicioasa reteta ! Mai usor cu ardeii iuti :) :) ...Delicioasa reteta ! Mai usor cu ardeii iuti :) :) :) adica am sa pun doar unul, mititel, mititel ! Dar reteta este chiar delicioasa ! Tare-mi plac pastele cu ton.Claudia Damianhttps://www.blogger.com/profile/11541882014342207489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-22363441667767229262014-06-23T19:00:11.145+03:002014-06-23T19:00:11.145+03:00Mie mi-a adus un prieten din Spania o conserva de ...Mie mi-a adus un prieten din Spania o conserva de ton dintr-aia mare de 900 grame. Mi s-a parut mare dar costa doar 45 lei, era firma buna si tonul era bucati. N am rezistat! Am tinuto in frigider 2 luni de zile pentru ca nu aveam nici o idee ce as putea gati cu atata ton. Dar intr-o zi m-a lovit o idee: Orez integral aromat cu cardamom, o mana de spanac tavalit in unt cu un praf de nucsoara si un pic de usturoi, si la sfarsit, minunatul ton. Va jur ca aceasta reteta mi-a schimbat viata! Este imposibil de buna!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14529827587517010961noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-65486782556762987242013-10-09T16:26:14.160+03:002013-10-09T16:26:14.160+03:00Cu placere! Si imi cer scuze pentru nervii provoca...Cu placere! Si imi cer scuze pentru nervii provocati :))) Insa te asigur ca voi face tot ce-mi sta in putinta sa te enervez cat mai des cu retetele mele :P Bine-ar fi ca familia sa fie fericita dupa fiecare astfel de criza de nervi... :)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-78109112982234281662013-10-09T16:22:26.448+03:002013-10-09T16:22:26.448+03:00Buna! Buna si varianta ta de paste cu ton. Parca s...Buna! Buna si varianta ta de paste cu ton. Parca suna mai exotic cu legumele alea mexicane.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-14398634233718461072013-10-04T16:41:57.165+03:002013-10-04T16:41:57.165+03:00Asaaaa, deci: citit reteta, salivat la greu, enerv...Asaaaa, deci: citit reteta, salivat la greu, enervat la culme, cumparat ingrediente, gatit conform retetei acum 20 minute.<br />Rezultat: toata familia fericita!!! Pastele au iesit demential de bune! Multumesc barbate pentru asa inceput de week-end! :)))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-87633293635922491442013-10-02T19:01:55.235+03:002013-10-02T19:01:55.235+03:00Buna! Eu fac spaghete +legume mexicane+ton (bucati...Buna! Eu fac spaghete +legume mexicane+ton (bucati) +zeama de lamaie.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-33064240876411031652013-10-02T05:40:21.954+03:002013-10-02T05:40:21.954+03:00Buna, Mariana. M-am gandit in primul rand ca apa s...Buna, Mariana. M-am gandit in primul rand ca apa spaghetelor fiind calda, astfel nu-mi opresc sosul din fierbere; iar in al doilea rand, de ce sa pun o apa chioara in sos cand apa aia in care au fiert spaghetele are un pic de gust? :)<br />Unele dintre rosiile noastre romanesti parca devin din ce in ce mai bune in ultimul timp. Zic "unele" pentru ca niciodata nu stii daca sunt romanesti pana nu le gusti, vanzatorii din piata vindeau anul asta rosii "romanesti" de zile intregi in momentul cand am vazut la stiri un producator roman care zicea ca mai dureaza mult timp pana cand incep sa se coaca ale lui...BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-42033399197100504942013-10-02T05:24:21.534+03:002013-10-02T05:24:21.534+03:00Ca sa eviti o noua dezamagire, trebuie sa cumperi ...Ca sa eviti o noua dezamagire, trebuie sa cumperi pentru paste o conserva de ton bucati si sa eviti sa-l cumperi pe cel mai ieftin :) Apoi poti sa-l faramitezi cat de mult doresti atunci cand il calesti. Problema pastelor din hipermarket nu era faptul ca aveau tonul faramitat... ci probabil faptul ca la prepararea lor s-a folosit din start un ton faramitat de proasta calitate.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-34149968982166872412013-09-28T16:31:39.941+03:002013-09-28T16:31:39.941+03:00Buna, Robert.Nu e nimic de adaugat la reteta ta .M...Buna, Robert.Nu e nimic de adaugat la reteta ta .Ma surprinde faptul ca si tu folosesti zeama in care au fiert pastele pentru a"subtia" sosurile.Acuma am sa-ti spun ceva: cu ani in urma la un cunoscut au venit in vizita niste italieni.Ce sa le gatesti asa, repede, normal niste paste.Gazda le-a gatit normal, cum stia ea mai bine ,doar ca a folosit rosiile noastre romanesti(care inca mai aveau gust...).Ce sa-ti spun, i-a dat pe spate! Au mancat aia doua portii nu una! Ca alternativa, gospodinele pot folosi si rosii proaspete.Cumva au inceput sa aiba un gust mai bun.Cu drag si simpatie, Mariana.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-1494251866098203162013-09-28T07:24:35.733+03:002013-09-28T07:24:35.733+03:00Am mancat la o matusa mai demult, dar erau cumpara...Am mancat la o matusa mai demult, dar erau cumparate dintr-un hipermarket. Dezamagirea a fost crunta.Astept sa imi pot face si eu acum ca mi-ai spus cum sa nu mai faramitez tonul. :)o fatahttp://fatanaiva.info/noreply@blogger.com