tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post8421938075845997135..comments2024-03-17T16:22:52.376+02:00Comments on Rețete BărbatLaCratiță: Mâncare de dovleceiUnknownnoreply@blogger.comBlogger59125tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-77188580010963107342016-04-01T21:16:19.289+03:002016-04-01T21:16:19.289+03:00Buna reteta!!!Buna reteta!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06614709477843408364noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-83418437105526162282014-07-26T20:19:13.164+03:002014-07-26T20:19:13.164+03:00Ehhh, pe unele chiar nu prea le merit... uneori am...Ehhh, pe unele chiar nu prea le merit... uneori am impresia ca lumea ma "improasca" cu laude si datorita faptului ca se afla inca sub efectul mancarii tocmai savurate :)<br />Deci se pare ca acel punct era de fapt punct si virgula :)) Stiu ca am mai scris asta de cateva ori, insa sa stii ca nu e doar o platitudine politicoasa, ci chiar ma simt flatat sa citesc ca blogul meu te-a facut sa gatesti cu placere (si chiar sa schimbi semnele de punctuatie, daca e sa duc mai departe tentativa mea de gluma :D ). Sper ca ti-a placut si mancarea de dovlecei, doar n-o sa dam cu bata-n balta tocmai la o reteta atat de simpla :)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-40241825943451562462014-07-14T15:25:41.985+03:002014-07-14T15:25:41.985+03:00Hmm, atâtea laude! Gata, am programat-o ptr. săptă...Hmm, atâtea laude! Gata, am programat-o ptr. săptămâna aceasta. Meriți din plin laudele :). Recunosc că eram printre cele care spuneau că mie nu-mi place să gătesc și punct. De 1 an de când m-am mutat din București de lângă mama care gătea zilnic, am descoperit blogul tău și NU mă recunosc cu câtă plăcere gătesc :P. Să avem cu toții o săptămână frumoasă! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01512531199276492695noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-18241648655524651712014-07-13T20:54:03.757+03:002014-07-13T20:54:03.757+03:00Asta doar tu o poti spune... Dar, daca mancarea de...Asta doar tu o poti spune... Dar, daca mancarea de dovlecei este prea zemoasa, aceasta poate fi ingrosata foarte usor cu putina faina. Scoatem cateva linguri de zeama din mancarea de dovlecei si in aceasta amestecam o lingura-doua de faina pana cand eliminam toate cocoloasele, apoi o turnam in mancare si o mai lasam sa dea in cateva clocote.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-76597876244357460092014-07-13T20:53:26.253+03:002014-07-13T20:53:26.253+03:00Si mie-mi place foarte mult telina in mancare, mac...Si mie-mi place foarte mult telina in mancare, macar pe asta poate ar fi trebuit s-o pun in mancarea de dovlecei :) Ma bucur sa aud ca retetele mele par sa fie pe gustul tau, sper sa incerci cat mai multe!BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-20273173043381413502014-06-26T22:59:31.567+03:002014-06-26T22:59:31.567+03:00Mi-a ramas foarte multa apa pe final, aproape ca a...Mi-a ramas foarte multa apa pe final, aproape ca ai putea zice ca e o supa. O fi bine asa? :(Danielhttp://www.w.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-72620594040031765312014-03-20T00:49:29.921+02:002014-03-20T00:49:29.921+02:00:) Pai atat in raspunsul meu, cat si in cel al cit...:) Pai atat in raspunsul meu, cat si in cel al cititorului anomim se spune ca painea ingrasa... Iar dovleceii sunt mai mult apa.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-51433157831461884672014-03-19T19:54:58.649+02:002014-03-19T19:54:58.649+02:00Mi-a placut foarte mult supa, am facut insa mici m...Mi-a placut foarte mult supa, am facut insa mici modificari. Legumele sa calesc in ordine, incepand cu cele care necesita cel mai mult timp, in acest caz morcovii, apoi adaugam adreii, dupa care ceapa, dovleceii. Am lasat dovlecelul necojit (am folosit zuccini, care nu are coaja amara). Am adaugat si tulpina de telina. Cine doreste, poate adauga si radacina de telina taiata cubulete sau data pe razatoare, dar se calesc la inceput, cu morcovii, pt ca necesita cam acelasi timp pt a fi calite. Ca orice supa, si aceasta se poate modifica in functie de ce legume avem la indemana. Baza e de obicei aceeasi: morcovi, ceapa, telina, ardei. Deci mi-a placut foarte mult, am gasit multe retete care arata minunat, abia astept sa le incerc! MihaelaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-10024827990015229162014-03-19T18:35:01.481+02:002014-03-19T18:35:01.481+02:00Va contrazic, painea ingrasa deoarece contine mult...Va contrazic, painea ingrasa deoarece contine multi carbohidrati (zaharuri complexe), si nu legumele. De aceea in toate dietele se recomanda cat mai putina paine, tortillas, cornulete, stixuri si alte produse fainoase... daca puneti smantana in ciorba e cu totul alta poveste. Sau daca mancati paine cu slanina; in acest caz slanina ingrasa mai mult decat painea... Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-19452347959037913322014-02-05T01:12:13.224+02:002014-02-05T01:12:13.224+02:00piinea nu ingrasa. ce mincam cu ea ingrasa. Pe scu...piinea nu ingrasa. ce mincam cu ea ingrasa. Pe scurt, deci, nu!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-66458250839767685092013-08-06T02:42:48.389+03:002013-08-06T02:42:48.389+03:00multe mesaje ai la aceasta reteta....am folosito s...multe mesaje ai la aceasta reteta....am folosito si eu la randul meu..defapt acum am terminat de gati..mam abatut putin de la reteta ta si in loc sa fie fara carne am folosit gaina de casa care am fierto in prealabil 4 ore(era tare batrana...iam pus si zahar si bicarbonat am schimbat apa de trei ori ....pana la urma am fierto o ora la oala de presiune >:)...in fine s-a fiert) si am adaugato cu tot cu supa in loc de apa a iesit super!!! merci!!! eu gatesc de ceva timp 8ani mai exact..si pot sa iti spun cu mana pe inima ca noi 'BARBATII' gatim mai bine!!!in fine orcum nu sunt misogin! omule tine-o tot asa...si la mai multe retete..(stii sa faci plachie de peste uscat?) in fine eu gatesc mult peste...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-55813280658599054092013-07-25T02:35:37.749+03:002013-07-25T02:35:37.749+03:00Theodor, sper sa gatesti multa vreme folosind rete...Theodor, sper sa gatesti multa vreme folosind retetele mele si sa ramai macar la fel de multumit de ele ca pana acum!BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-55398313894243954902013-07-24T23:52:37.756+03:002013-07-24T23:52:37.756+03:00Spor la gatit! La cat de simpla este, iti garantez...Spor la gatit! La cat de simpla este, iti garantez ca nu ai de cum sa dai gres cu reteta mancarii de dovlecei - poate decat daca pui mancarea pe foc, apoi uiti de ea si se arde :DBărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-92062869606502912822013-07-23T18:49:01.735+03:002013-07-23T18:49:01.735+03:00am inceput sa gatesc de ceva vreme dupa acest blog...am inceput sa gatesc de ceva vreme dupa acest blog...si sunt multumit!!! de mare ajutor, tine-o tot asa!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03310532160134669410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-85312580139365666862013-07-23T18:46:00.373+03:002013-07-23T18:46:00.373+03:00o sa incerc astazi reteta sper sa iasa!!!o sa incerc astazi reteta sper sa iasa!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-24282807186699022212013-07-11T23:28:43.419+03:002013-07-11T23:28:43.419+03:00Diana, nu te-am mai vazut pe aici de ceva vreme, n...Diana, nu te-am mai vazut pe aici de ceva vreme, noroc cu noua reteta :) Cum sa n-am tocmai idei cu dovlecei? :D Merci pentru idee, cred ca voi incerca sa mananc si eu macar ca un boier, daca nu ca un domnitor (am in frigider doar un piept de pui). Nici eu n-am avut carne la discretie in copilarie, chiar am si stat la vreo doua-trei cozi, asa ca nu stiu de ce ma transform acum intr-un semi-vegetarian... :)))BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-75844899001184780322013-07-11T13:01:31.710+03:002013-07-11T13:01:31.710+03:00Azi am primit de la tine R , reteta cu budinca de ...Azi am primit de la tine R , reteta cu budinca de orez , care mie-mi place extrem de mult , este f fina si de efect ; degustatorii ma intreaba de fiecare data ce fel de branza contine de-i asa delicioasa :d ... iar vb mult , pffffffff . De fapt voiam sa-ti spun c-aveam in frigee o sacosica plina cu dovlecei tinerei si normal ca o data cu budinca mi-am inchipuit ca voi gasi si ceva delicatesa cu leguma incriminata pe blogul tau , mare noroc pe mine cu blogul tau :)) stii ce-a iesit ? o minune de mancare , desigur si cu amprenta mea - un pipet de pui , doua pulpe superioare , o capatana de usturoi , doua legaturi de ceapa verde si cateva rosii uriase de gradina [de la congelator din productia 2012 (sotul meu care este de os domnesc =)) nu mananca fara carne , asta este cand in copilarie a fost lipsa :d))] .<br /> Ms R ptr reteta si mai astept postari pe mail .dia_diana58https://www.blogger.com/profile/06973785390699402808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-46685471875799240842013-06-27T16:21:14.312+03:002013-06-27T16:21:14.312+03:00Merci, ma bucur ca ti-a placut cum a iesit mancare...Merci, ma bucur ca ti-a placut cum a iesit mancarea cu dovleceii taiati bucati mari. Am citit comentariul tau si m-ai inspirat sa fac si o categorie de retete vegetariene, pentru ca acestea sa fie mai usor de gasit de catre doritori. Insa, tot sortand la retete, am uitat sa-ti mai raspund la momentul respectiv... :)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-60812390880855802922013-06-24T05:06:49.159+03:002013-06-24T05:06:49.159+03:00Felicitari pentru ideea cu dovlecei taiati mari.A ...Felicitari pentru ideea cu dovlecei taiati mari.A iesit ca o tocana simpla de cartofi dar mult mai dulce datorita dovlecilor culesi din gradina proprie.Sunt barbat si apreciez retetele simple si vegetariene.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-29525554819393473332013-06-05T19:38:43.462+03:002013-06-05T19:38:43.462+03:00Cred ca este foarte bun dar asta ar fi mai apropia...Cred ca este foarte bun dar asta ar fi mai apropiat de ghiveci avind atitea legume.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-26376437941400111052013-04-23T19:30:01.406+03:002013-04-23T19:30:01.406+03:00Multumesc! Daca e intre ghilimele, atunci imi dore...Multumesc! Daca e intre ghilimele, atunci imi doresc sa "furi" in continuare retete de la mine, chiar si daca nu-mi lasi comentarii :) Ma bucur sa aud ca am atat de multe retete vegetariene pe blog, eu nu prea dau importanta ingredientelor folosite. Intr-un fel, parca-mi pare rau ca n-am timp sa fac doua categorii separate "Retete vegetariene" si "Retete de post" pentru cei interesati... Probabil maine voi publica inca o reteta vegetariana, asa ca fii pe faza ;)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-92174041987471005512013-04-23T17:28:37.774+03:002013-04-23T17:28:37.774+03:00fff buna reteta de dovlecei!!! ...fff buna reteta de dovlecei!!! desi e primul comentariu pe care il las nu e prima reteta pe care am "furat-o" de la tine:). eu sunt vegetariana si apreciez faptul ca ai f multe retete vegetariene simple si sanatoase. mult succes in continuare!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-80390975609038298882013-03-09T18:59:18.145+02:002013-03-09T18:59:18.145+02:00Buna si multumesc! Toata lumea vorbeste la pertu a...Buna si multumesc! Toata lumea vorbeste la pertu aici, deci imi poti spune Robert. Ai intuit bine, mancarea de dovlecei iese bine si cu dovleceii congelati. In caz ca observi ca dovleceii sunt cam moi, ar trebui sa amesteci mancarea mai cu atentie, sa nu cumva sa se transforme intr-un fel de piure.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-12214297880670005032013-03-09T18:54:55.816+02:002013-03-09T18:54:55.816+02:00Vad ca mi-a scapat mesajul asta timp de aproape 6 ...Vad ca mi-a scapat mesajul asta timp de aproape 6 luni... Ma gandesc ca de vina nu poate fi decat "femeia" neatenta din mine, mie ca barbat nu-mi scapa niciodata nimic :D Nici nu mai stiu ce sa mai zic acum, nici eu n-am destule cuvinte sa-ti multumesc pentru toate laudele :) BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-4439577486061526442013-03-09T17:50:48.854+02:002013-03-09T17:50:48.854+02:00Buna ziua daca la mancarea de dovlecei se folosesc...Buna ziua daca la mancarea de dovlecei se folosesc dovlecei congelati, care mi-au ramas peste iarna are ceva oare?Eu zic ca nu dar dumneavoastra ce ziceti.Va apreciez foarte mult retetele si pot spune ca am facut cateva si mi-au iesit la fix.Felicitarile mele.Anonymousnoreply@blogger.com