tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post8487398894348968340..comments2024-03-17T16:22:52.376+02:00Comments on Rețete BărbatLaCratiță: Prăjitură cu cremă de cocosUnknownnoreply@blogger.comBlogger52125tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-17976287742507791102019-02-04T17:23:58.187+02:002019-02-04T17:23:58.187+02:00Crema de cocos are nevoie de 200 g de unt. Imi cer...Crema de cocos are nevoie de 200 g de unt. Imi cer scuze pentru faptul ca atunci cand am scris reteta nu am luat in calcul posibilitatea ca ingredientele folosite sa fie ambalate putin diferit :) Spor la gatit!BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-61514427557457034132019-01-28T17:23:02.931+02:002019-01-28T17:23:02.931+02:00As dori sa stiu cite grame de unt trebuie la crema...As dori sa stiu cite grame de unt trebuie la crema de cocos? Locuiesc in Canada si s-ar putea ca gramajul unui pachet de unt sa fie diferit. Multumesc Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-47328048428148511112018-09-29T01:07:15.085+03:002018-09-29T01:07:15.085+03:00N-am pus deloc zahar in crema de cocos, mie-mi pla...N-am pus deloc zahar in crema de cocos, mie-mi place astfel aceasta prajitura. Dar retetele nu sunt niciodata batute in cuie - daca consideri ca ti-ar placea mai mult, poti pune cat zahar vrei in crema prajiturii (recomandat ar fi sa folosesti zahar pudra pentru a te asigura ca se topi integral).BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-62712565732265842642018-09-13T22:27:17.840+03:002018-09-13T22:27:17.840+03:00In crema nu se pune zahar?In crema nu se pune zahar?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-91402958219607070742017-03-27T04:04:40.693+03:002017-03-27T04:04:40.693+03:00Crema de cocos nu are zahar, prajitura mi s-a paru...Crema de cocos nu are zahar, prajitura mi s-a parut suficient de dulce gratie blatului si glazurii (dar asta tine de gusturile mele, recunosc ca am primit si "reclamatii" 😁). Deci daca iti plac prajiturile mai dulci, atunci poti pune niste zahar si in crema.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-42496075734005862082017-03-26T09:36:17.332+03:002017-03-26T09:36:17.332+03:00Crema nu are zahar?Crema nu are zahar?I. Ahttps://www.blogger.com/profile/12522206163949490546noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-9244113299924096642017-03-11T17:45:50.491+02:002017-03-11T17:45:50.491+02:00Buna, cica lauda de sine nu miroase-a bine, dar eu...Buna, cica lauda de sine nu miroase-a bine, dar eu zic ca aroma prajiturii acopera complet acel "miros" si deci n-ar trebui sa deranjeze pe nimeni 😁 Ce-as mai degusta eu acum o prajitura cu crema de cocos... dar mai bine astept pana cand o faci a doua oara, sa prind varianta imbunatatita a retetei 😎BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-45793111362044556922017-03-10T16:59:03.749+02:002017-03-10T16:59:03.749+02:00Bună,v-am mai vizitat de multe ori; acum căutam o ...Bună,v-am mai vizitat de multe ori; acum căutam o crema cocos și cred ca am gasit-o,mersi. Îmi iese orice prăjitură as încerca, din prima!din a doua și mai buna, o completez, cosmetizez... suna a lauda?�� va invit la degustare!<br />SiminaSinamihttps://www.blogger.com/profile/08682450498951712221noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-61752514973541094092014-08-27T23:44:51.101+03:002014-08-27T23:44:51.101+03:00Stiam ca albusurile nu se bat daca din greseala se...Stiam ca albusurile nu se bat daca din greseala se sparge vreun galbenus la separare si se amesteca cu albusurile, chiar in cantitate f mica. Asta la cele batute la rece. Poate si la cele facute la bain marie...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-43794347362775028962014-05-09T20:35:59.478+03:002014-05-09T20:35:59.478+03:00Buna! Bineinteles, crema de cocos a prajiturii poa...Buna! Bineinteles, crema de cocos a prajiturii poate fi facuta intr-o cratita oarecare.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-21367644755561822362014-05-03T13:48:47.409+03:002014-05-03T13:48:47.409+03:00buna ziua.crema prajiturii o pot face intr-o crati...buna ziua.crema prajiturii o pot face intr-o cratita oarecare?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-45534457340199564072014-02-02T01:22:40.147+02:002014-02-02T01:22:40.147+02:00Vica, cu siguranta arata deosebit prajitura ta cu ...Vica, cu siguranta arata deosebit prajitura ta cu crema de cocos bleu-vernil :) Intotdeauna ma bucur sa aud ca retetele mele sunt imbunatatite - desi poate sunt putin invidios la gandul ca nu mi-a venit mie ideea, mi-ar fi placut sa public niste poze mai deosebite la reteta :DBărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-66079352895493928292014-01-31T17:34:44.636+02:002014-01-31T17:34:44.636+02:00Este a 2a prajitura pe care o fac (prima a fost ce...Este a 2a prajitura pe care o fac (prima a fost cea cu mac)...si sunt f incantata de cum a iesit.Delicioasa! Eu am folosit o nuca de cocos cu ceva granule colorate, iar in amestec cu laptele fierbinte..a devenit bleu-vernil...deasupra am folosit nuca de cocos alba(din abundenta) si am facut si cateva cocoloase din cea colorata care mi-a ramas de la crema...arata..deosebit!!!!!vicanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-60638861195123929732013-10-16T08:11:56.900+03:002013-10-16T08:11:56.900+03:00Mesajul meu nu a avut acest scop, crede-ma. Dar, d...Mesajul meu nu a avut acest scop, crede-ma. Dar, desi nu am fost implicată in mesaj, am fost deranjata. Probabil din același motiv ca si tine, am fost obișnuită sa citesc numai mesaje de bine, iar asta a venit prea răutăcios. Oricum, 99,9% din cei care intram pe blog,ii suntem fideli (blogului).Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-19412831372341569042013-10-15T20:19:36.977+03:002013-10-15T20:19:36.977+03:00:)) Deci nimeni nu mai intelege nimic... Sincer, h...:)) Deci nimeni nu mai intelege nimic... Sincer, habar n-am de ce-mi bat capu`, probabil mi se pare ciudat sa vad ca apare din cand in cand cineva care nu lauda retetele :) Pe de-o parte, nu vreau sa cenzurez mesajele, dar pe de alta parte, nici nu vreau ca astfel de comentarii sa-i indeparteze pe cititorii usor influentabili. Nici eu nu stiu cum o fi mai bine... Oricum, iti multumesc pentru sustinere ;)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-26166263048686562442013-10-15T16:50:05.711+03:002013-10-15T16:50:05.711+03:00Eu nu inteleg de ce tu, Robert, răspunzi la astfel...Eu nu inteleg de ce tu, Robert, răspunzi la astfel de mesaje. Cine vrea sa gătească o reteta de a ta e liber sa o faca, cui nu ii iese asta este, nu i o tragedie, se poate oricând repeta reteta sau încerca alta. Saaauuu si mai bine (zic eu) ptr astfel de persoane, sa schimbe blogul/siteul/adresa. O zi si o pofta buna!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-47394891039011405112013-10-11T16:37:29.216+03:002013-10-11T16:37:29.216+03:00Stai sa inteleg: adica daca nu-ti vine sa crezi ca...Stai sa inteleg: adica daca nu-ti vine sa crezi ca un idiot ca mine posteaza retete de cacao / cocos, atunci e normal sa nu-ti vina sa crezi ca o desteapta ca tine nu e in stare sa o prajitura care mie mi-a iesit... Eu ma bazez aici pe fapte, nu vorbe ;) imaginile pe care m-am chinuit sa le fac in timp ce preparam reteta confirma asta. Ce usor e sa scrii cateva vorbe semnand Anonim, cand idiotu` de mine munceste cateva ore bune pentru a posta o astfel de reteta...<br /><br />Gatitul nu e o stiinta exacta, e normal sa mai dai si rateuri din cand in cand. Iar daca vreodata nu-ti iese o reteta, poate ar fi mai bine sa incerci sa te gandesti daca nu cumva ai gresit tu ceva, daca nu cumva ai uitat tu ceva, daca nu cumva vreun ingredient folosit a fost expirat sau de proasta calitate, daca..., daca... Si mai apoi sa te apuci sa-l jignesti pe idiotu` ala de la care ai luat GRATIS reteta ;) Poti oricand cumpara cartea cu retetele culinare scrise de Sanda Marin, nu?<br /><br />Ca sa inchei asa cum ai inceput tu: nici mie nu-mi vine sa cred ca aprob comentarii rautacioase ca al tau si nici ca-mi irosesc timpul raspunzandu-le... Asta in conditiile in care astazi, 11 octombrie 2013, sunt 145.918 de persoane care apreciaza Barbat la Cratita retete...BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-87304294439924455182013-10-11T13:00:20.156+03:002013-10-11T13:00:20.156+03:00Nu pot sa cred ca toti idiotii posteaza retete de ...Nu pot sa cred ca toti idiotii posteaza retete de cacao...nu faceti oameni buni reteta asta,nu e buna de nk nu stiu cine posteaza tot felul de tampenii ,mai stricam si ingredientele din cauza unor oameni care habar nu au.nu mai postati fratilor,pastrati-va retetele inventate si de c...t pt voi!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-90287643465019196992013-08-01T22:22:32.814+03:002013-08-01T22:22:32.814+03:00Cum inteleg ca reteta a fost urmata intocmai, sing...Cum inteleg ca reteta a fost urmata intocmai, singurul vinovat nu poate fi decat praful de copt folosit. Este posibil sa fi fost ceva in neregula cu acesta, poate ii expirase termenul de valabilitate...BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-88355421951429262122013-07-31T19:59:41.010+03:002013-07-31T19:59:41.010+03:00Am incercat si eu azi sa fac aceasta prajitura.Bla...Am incercat si eu azi sa fac aceasta prajitura.Blatu nu mi-a crescut deloc si am procedat exact ca in descriere.La 175 grade am setat cuptoru si am lasat 20 de minute.Si cuptorul era incalzit cand am bagat tava.Aveti vreo idee de ce s-a intamplat asta?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-86502649803258987272013-06-01T23:52:19.486+03:002013-06-01T23:52:19.486+03:00Merci, ma bucur ca ti-a placut prajitura. Poate te...Merci, ma bucur ca ti-a placut prajitura. Poate te atrag si fursecurile cu <a href="http://www.barbatlacratita.ro/2011/02/fursecuri-din-nuca-de-cocos.html" rel="nofollow"><b>COCOS</b></a>BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-49550254516606497312013-06-01T17:06:04.117+03:002013-06-01T17:06:04.117+03:00am facut prajitura mia iesit perfect multumesc pt ...am facut prajitura mia iesit perfect multumesc pt postari felicitari!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-34241789230578847172013-05-19T23:49:42.290+03:002013-05-19T23:49:42.290+03:00:) Pai daca am publicat reteta pe blog, inseamna c...:) Pai daca am publicat reteta pe blog, inseamna ca mie mi se pare o prajitura de facut... Insa aici intervine chestiunea cu gusturile diferite - este absolut imposibil ca gusturile mele sa corespunda cu gusturile tuturor celor aproape doua milioane de vizitatori care au vizitat pana acum blogul. Nu cred ca ar ramane nemancata prajitura incerca reteta exact asa cum am facut-o eu :) Dar ma gandesc ca tu stii cel mai bine cum ti-ar placea sa fie crema de cocos, asa ca ai putea sa-i adaugi putin zahar pudra si nu ti-ai mai bate capul...BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-41290402792151512622013-05-19T19:20:43.370+03:002013-05-19T19:20:43.370+03:00Eu sunt o " veterana " in ale prajituri...Eu sunt o " veterana " in ale prajituritului, dar totusi , crema de la prajitura asta , nu are zahar ... parca nu ma ncumet s o fac .... ce zici ? sa ncerc ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-16825384132544705232013-02-11T18:20:16.499+02:002013-02-11T18:20:16.499+02:00Daca ai respectat intocmai indicatiile retetei (ad...Daca ai respectat intocmai indicatiile retetei (adica ai lasat laptele cu cocos sa se raceasca si ai folosit unt aflat la temperatura camerei), atunci ma gandesc ca e posibil sa fie de vina untul. Poate acesta a fost de slaba calitate, avand un continut ridicat de apa - altfel nu-mi explic. Intotdeauna calitatea ingredientelor folosite joaca un rol important in reusita oricarei retete...BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.com