tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post8879768255611869867..comments2024-03-17T16:22:52.376+02:00Comments on Rețete BărbatLaCratiță: Escalop de porc cu ciuperciUnknownnoreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-21422421552733932182013-04-09T15:53:35.017+03:002013-04-09T15:53:35.017+03:00Excelent! Excelent! Delianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-45653586589933556362012-04-26T15:18:21.995+03:002012-04-26T15:18:21.995+03:00Nu sunt cel mai mare fan al vegetei, o folosesc cu...Nu sunt cel mai mare fan al vegetei, o folosesc cu moderatie :) Deocamdata sunt prea comod pentru a o prepara in casa, dar cine stie...BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-66270665645818644502012-04-24T15:49:42.392+03:002012-04-24T15:49:42.392+03:00Asa fac si eu 'escalopul'. Nici eu nu pun...Asa fac si eu 'escalopul'. Nici eu nu pun usturoi. Cat despre vegeta, incearca si renunta la ea ,poate-ti spune Silvia cum o prepara .<br />Da , carnea trebuie batuta ! Bun sfat ai primit " anonim" . <br /> Felicitari !!!!!!!carmennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-36616132038659358662012-03-24T17:02:15.268+02:002012-03-24T17:02:15.268+02:00Pe viitor eu ti-as recomanda sa folosesti cotlet d...Pe viitor eu ti-as recomanda sa folosesti cotlet de porc, nu pulpa. Intre ele este o diferenta destul de mare, trebuia macar sa fi batut putin pulpa inainte, pentru a o fragezi putin.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-78478080873395113972012-03-24T13:42:24.153+02:002012-03-24T13:42:24.153+02:00Am incercat si eu reteta, am folosit pulpa de porc...Am incercat si eu reteta, am folosit pulpa de porc, dar carnea nu a fost deloc frageda, chiar ma luptam cu ea. :( Unde am gresit? Ce pot face pe viitor?<br />In rest a fost ok.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-4858907120620927342010-11-18T18:23:38.632+02:002010-11-18T18:23:38.632+02:00:) Ela, sa stii ca toate laudele voastre ma fac sa...:) Ela, sa stii ca toate laudele voastre ma fac sa incerc sa fiu si mai bun in ceea ce fac. Dar sa stii ca mai dau si rateuri cateodata, doar ca nu le postez pe blog :DBărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-73866183782531841052010-11-18T18:16:03.871+02:002010-11-18T18:16:03.871+02:00daca Sylvia te-a laudat...atunci chiar gatesti bin...daca Sylvia te-a laudat...atunci chiar gatesti bine.....si imi place si mie la nebunie escalopul asta....mihaelahttps://www.blogger.com/profile/10673555022049400305noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-16491531529170592352010-11-07T12:07:15.521+02:002010-11-07T12:07:15.521+02:00Silvia, nu ma mai lauda atat pentru ca sigur mi se...Silvia, nu ma mai lauda atat pentru ca sigur mi se va urca la cap :D. Deja am lasat-o mai moale cu bucataria din cauza timpului frumos :))Cred ca voi prepara si vegeta de casa pana la urma, am observat un lucru interesant: cu cat imi reusesc mai multe retete, cu atat parca imi place din ce in ce mai mult sa gatesc :)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-53511950511108702010-11-07T10:39:35.882+02:002010-11-07T10:39:35.882+02:00Cu siguranta ca vei ajunge sa prepari si vegeta de...Cu siguranta ca vei ajunge sa prepari si vegeta de casa, personal am simtit cum se imbunatateste gustul preparatelor de cand am folosit mixurile de legume facute de mine, verdeata proaspata de la ghivece in loc de plantele uscate sau congelate ....Oricum ai niste retete superbe si ma bucur ca am descoperit blogul, mult succesc pe viitor.www.bucataria-sylviei.rohttps://www.blogger.com/profile/02399174032918836851noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-19398662668931455572010-11-06T18:44:13.202+02:002010-11-06T18:44:13.202+02:00Multumesc, ce bine-ar fi daca toata lumea ar perce...Multumesc, ce bine-ar fi daca toata lumea ar percepe prezentarea mea la fel ca tine :) Inca n-am ajuns sa-mi prepar vegeta de casa, dar cred ca nu mai am mult :)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-82710042563272323792010-11-06T17:07:41.275+02:002010-11-06T17:07:41.275+02:00Excelent arata , superba prezentarea. Cu vegeta eu...Excelent arata , superba prezentarea. Cu vegeta eu te inteleg foarte bine ca am folosit-o multa vreme si simti ca "lipseste " cumva. Acum o prepar eu de casa din legume mixate cu sare, verdeturi si ulei de maslinewww.bucataria-sylviei.rohttps://www.blogger.com/profile/02399174032918836851noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-47152023865304070462010-11-05T15:51:17.884+02:002010-11-05T15:51:17.884+02:00In reteta pun neaparat si vegeta deoarece majorita...In reteta pun neaparat si vegeta deoarece majoritatea oamenilor au ajuns s-o considere obligatorie. Evident, fiecare decide daca foloseste sau nu. Poate am si ajuns un pic dependent de potentiatorii de aroma :)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-75843687167002575702010-11-05T08:30:55.130+02:002010-11-05T08:30:55.130+02:00Hmmmm, mi se face foame...Hmmmm, mi se face foame...Peterhttps://www.blogger.com/profile/17688981613419634356noreply@blogger.com