tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post900386607026936624..comments2024-03-17T16:22:52.376+02:00Comments on Rețete BărbatLaCratiță: Pizza calzoneUnknownnoreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-79710896161113230902016-01-12T11:23:11.052+02:002016-01-12T11:23:11.052+02:00Felicitari pentru site! Sunt retete simple si bune...Felicitari pentru site! Sunt retete simple si bune, cu explicatii foarte detaliate. <br />Felul asta de pizza e bun de luat la pachet. Neaparat o s-o incerc, insa cu ulei in blat, ca sa fie buna si mai tarziu (la scoala/serviciu). Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03311334541019450849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-71718744265995183472013-02-23T17:34:00.506+02:002013-02-23T17:34:00.506+02:00Cum pizza ne permite sa improvizam fara probleme, ...Cum pizza ne permite sa improvizam fara probleme, practic numarul tipurilor de pizza ar trebui sa fie nelimitat :) Singura limita cred ca este imaginatia noastra si ingredientele de care dispunem. Eu am publicat pe blog cateva retete de pizza pe care le consider eu ca fiind "de baza", le gasesti in categoria "Paste/ Pizza" aflata la sfarsitul listei din stanga blogului.<br />Daca vrei o pizza cat mai iute, o poti face foarte simplu folosind un salam condimentat (se gasesc nenumarate sortimente in comert) si/ sau ardei iute.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-20098373230275944142013-02-21T23:28:05.943+02:002013-02-21T23:28:05.943+02:00Eu sunt foar inebunit dupa pizza, ma intreb mereu ...Eu sunt foar inebunit dupa pizza, ma intreb mereu oare cate tipuri de pizza exista in total daca ar fi sa fac un mic tur...?<br /><br />Ceva condimentat, sa fie cat mai iute nu ai atunci cand e vorba de pizza?Marinhttp://www.rezidential.net/tag/apartamente-blocuri-noi+bucurestinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-65087936520075872862013-02-06T00:51:45.958+02:002013-02-06T00:51:45.958+02:00Deja se poate spune ca ai capatat experienta in pr...Deja se poate spune ca ai capatat experienta in prepararea blatului de pizza, situatie in care iti permiti sa faci totul "ochiometric" - asta deoarece stii care trebuie sa fie consistenta finala a aluatului. Nu m-am gandit niciodata sa intind imediat blatul si sa-l dau la cuptor, parca prefer totusi sa las intotdeauna aluatul sa creasca. Stiu, sunt un fricos :D , dar nu vreau sa las nimic la voia intamplarii.BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-63149173561186941992013-02-05T22:48:38.650+02:002013-02-05T22:48:38.650+02:00Pregatesc des pizza calzone si clasica - de cele m...Pregatesc des pizza calzone si clasica - de cele mai multe ori la repezeala din cauza programului incarcat - si in ultima vreme nu mai astept sa dospeasca deloc aluatul. La 500 g de faina pun un praf de sare, un plic drojdie ucata, putin ulei (cam 50 ml.) si apa calduta cata ia. O framant si o intind imediat. Ardeleancanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-13810323582024607552013-02-03T18:06:58.572+02:002013-02-03T18:06:58.572+02:00Unora le place mai mult decat pizza clasica, deci ...Unora le place mai mult decat pizza clasica, deci pana nu incerci calzone nu poti sti daca te numeri sau nu printre ei :)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-43806144516047292562013-02-03T18:04:02.695+02:002013-02-03T18:04:02.695+02:00La Constanta a fost o duminica insorita, insa asta...La Constanta a fost o duminica insorita, insa asta nu m-a impiedicat deloc sa ma rasfat putin :DBărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-80567886753994091182013-02-03T18:02:34.346+02:002013-02-03T18:02:34.346+02:00Uleiul nu este un ingredient indispensabil al blat...Uleiul nu este un ingredient indispensabil al blatului de pizza, deci se poate renunta la el. La calzone nu pun ulei pentru ca pur si simplu vreau eu sa fie reteta cat mai simpla, nu pentru ca as avea vreun motiv intemeiat sa fac asta. Sper ca raspunsul meu a venit suficient de repede :)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-29731789980559615282013-02-03T12:00:45.963+02:002013-02-03T12:00:45.963+02:00N-am mancat sortimentul asta, trebuie sa incercam....N-am mancat sortimentul asta, trebuie sa incercam.:)O fatahttp://cublandete.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-28062229516183622632013-02-03T11:30:55.531+02:002013-02-03T11:30:55.531+02:00Pizza e binevenita oricand ,un rasfat pt o dumini...Pizza e binevenita oricand ,un rasfat pt o duminica ploioasa( in cazul meu ).Iar pizza calzone (dupa umila mea parere) e inegalabila :))))))Andanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-76331346484493054382013-02-03T11:20:44.840+02:002013-02-03T11:20:44.840+02:00as avea si eu o intrebare inca nu am facut nicioda...as avea si eu o intrebare inca nu am facut niciodata pizza ,dar ti-am citit la celelalte retete si la blat ai scris ca trebuie ulei si la calzone nu ai scris si sunt in dilema ca numai stiu ca acuma trebuie sau nu ...te rog sa imi raspunzi cat mai repedeszabo maria-barbaranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-50217484536595458142013-02-02T21:56:13.170+02:002013-02-02T21:56:13.170+02:00preferata baiatului meu!preferata baiatului meu!adniahttp://adniasblog.blogspot.ronoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-91481771755966817112013-02-02T17:24:55.938+02:002013-02-02T17:24:55.938+02:00Si mie-mi place la fel, insa m-am gandit ca poate ...Si mie-mi place la fel, insa m-am gandit ca poate nu toti au aceleasi gusturi ca noi :)BărbatLaCratiţăhttps://www.blogger.com/profile/02361334380129404682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5083984168028472266.post-36833554904016492662013-02-02T17:04:07.706+02:002013-02-02T17:04:07.706+02:00Imi place blatul subtire si crocant!Imi place blatul subtire si crocant!Teobucatarhttp://www.teobucatar.ronoreply@blogger.com