Ingrediente reteta Vinete umplute cu carne tocata:
- 2 vinete
- 300 g carne tocata
- o ceapa
- un ardei
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri pasta de tomate
- o legatura patrunjel
- 4 rosii mici
- ulei, sare si piper
Ingrediente reteta Prajitura negresa cu crema de nuca:
- pentru blatul si siropul negresei:
- 250 g unt
- 300 g zahar
- 350 g faina
- 50 g cacao
- 5 oua
- un pliculet praf de copt
- 250 ml lapte
- 100 g ciocolata
- o sticluta esenta de rom
- pentru crema negresei:
- 300 g nuca macinata
- 150 ml lapte
- 250 g zahar
- 150 g unt
Ingrediente reteta Salata Caesar cu pui:
- 8 frunze salata iceberg (sau salata romana)
- 1/2 piept de pui
- crutoane (4 felii de paine)
- pentru sosul salatei Caesar
- 6 linguri ulei de masline
- o lingura otet alb (sau/si zeama de lamaie)
- 2 linguri mustar
- 2 catei usturoi
- un galbenus de ou
- 8 linguri parmezan ras (sau cascaval)
- 1/2 lingurita sos Worcestershire (Worcester)