Ingrediente reteta Saratele fragede cu untura (cu mac si susan):
Pofta buna
- 250 g untura (sau unt, margarina)
- 250 ml iaurt
- 2 lingurite sare
- 50 g susan
- 50 g mac
- 3 oua
- 7g drojdie uscata (sau 50g proaspata)
- 800 g faina
Pofta buna
Iar cu iaurtul ce facem ?
RăspundețiȘtergereCiteste mai atent ca iti spune si ce sa faci cu iaurtul.O zi buna.
ȘtergereSunt niste poze postate...inspirativa din foto!
RăspundețiȘtergerePutem înlocui untura cu osânza? Și dacă da, punem aceeași cantitate?
RăspundețiȘtergereAlina, in mod normal as zice ca la aceasta reteta de saratele poti inlocui untura cu osanza si poti folosi aceeasi cantitate - dar asta deoarece eu stiam ca osanza este doar o untura de calitate superioara. Insa mai mult ca sigur nu toata lumea crede asta, in dictionar osanza apare ca fiind grasime cruda, caz in care cantitatea difera: deci grasimea cruda trebuie topita, lasata sa se raceasca si apoi masurata asa cum am scris eu in reteta.
ȘtergereLe-am executat!Sunt gustoase si fragede! Multumesc pentru reteta!
RăspundețiȘtergere