- 100 g stafide
- 2 oua
- 1/2 cana zahar (100 g)
- 1/2 cana ulei (125 ml)
- o cana faina (150 g)
- o lingurita esenta de rom
- o lingurita esenta de vanilie (optional)
- 1/4 lingurita amoniac (bicarbonat de amoniu)
Din cantitatile acestei retete vom obtine atatea fursecuri cat sa umplem doua tavi clasice de cuptor, asa ca fie avem la indemana doua tavi, fie ne pregatim sufleteste pentru a coace in doua transe fursecurile cu stafide. Spargem cele doua oua, le punem intr-un vas si adaugam o jumatate de cana cu zahar. Amestecam bine pana cand se topeste tot zaharul iar ouale incep sa se albeasca putin. In cazul acestei retete de fursecuri este foarte important ca zaharul sa fie topit in intregime inainte de a trece la etapa urmatoare, deci daca stim ca nu avem suficienta rabdare pentru a amesteca asa cum trebuie, poate ar trebui sa apelam la zaharul pudra care se topeste foarte repede (insa, atentie, nu indulceste la fel). Dupa ce s-a topit zaharul, incepem sa adaugam uleiul in compozitia de fursecuri. Jumatatea de cana cu ulei nu trebuie turnata dintr-o data, ci treptat, turnand putin si amestecand pana cand se incorporeaza, apoi turnand iar si tot asa pana cand terminam uleiul (exact la fel cum se procedeaza in cazul prepararii maionezei). Stingem un sfert de lingurita de amoniac cu putina zeama de lamaie sau otet (pur si simplu le amestecam, asta inseamna "stingerea" aceasta) si il turnam in compozitia fursecurilor cu stafide (amoniacul poate fi inlocuit fara probleme si cu bicarbonat de sodiu). Apoi adaugam in compozitia de fursecuri esenta dupa gust, 100 g de stafide si o cana cu faina. Daca respectam cantitatile din reteta, aluatul de fursecuri obtinut va avea o consistenta foarte asemanatoare cu cea a smantanii (in caz contrar, nu trebuie sa ne panicam, ci "reglam" consistenta foarte simplu: fie adaugand faina, in cazul in care aceasta este prea subtire, fie ulei, in cazul in care aceasta este prea groasa). Fursecurile cu stafide se "modeleaza" foarte usor, nu necesita o tehnica speciala sau vreo forma cumparata: pur si simplu punem in tava cate o lingurita cu aluat de fursecuri si apoi il lasam sa se intinda cat are chef. Nu este necesara ungerea tavii in care le vom coace, fursecurile cu stafide au grasime in compozitie si nu se vor lipi. Introducem tava in cuptorul bine incins si coacem fursecurile la foc mediu (175 grade C) timp de aproximativ zece minute. Fursecurile cu stafide se coc/ rumenesc imediat, deci este indicat sa nu prea le scapam din ochi dupa ce le-am dat la cuptor.
Spor la gatit si va astept sa reveniti pentru alte retete de fursecuri!
Pofta buna
Ți-a plăcut reţeta? Recomandă-o!
vai vai ce ma ispitesti cu aceste fursecuri! felicitari! arata ca cele din cofetarie
RăspundețiȘtergereClaudia
Claudia, incearca sa fii tare si sa nu te mai gandesti la fursecuri, oricum e tarziu azi :))
RăspundețiȘtergereChiar asta a fost si intentia mea, sa fac fursecurile cu stafide la fel cum sunt cele din cofetarie. Acum, cand am vazut cat de usor se fac, imi pare rau ca atata timp le-am tot cumparat...
Mii de multumiri ptr reteta...sunt un deliciu....un deliciu!
ȘtergereMonica
Monica, mii de multumiri si de la mine pentru ca ai ales reteta mea de fursecuri cu stafide in conditiile in care e plin netul de astfel de retete :)
ȘtergereInca supravietuiesc,pacat ca nu pot sa va arat ce fata expresiva mi-am trantit la ora asta,parc-ar fi scaldata de toate sudorile faceri,dar sunt femeie.Inca mai duc pofta.:))
RăspundețiȘtergere:)) Nu credeam ca niste simple fursecuri cu stafide pot da asemenea pofte :D
RăspundețiȘtergeresa crezi. asta faceam la 2 noaptea dupa ce am vazut ca nu pot sa adorm de pofta...
ȘtergerePot să le fac cu praf de copt?
RăspundețiȘtergereDa Daniela, fursecurile merg facute si cu praf de copt. Dar cred ca trebuie sa pui cam o jumatate de lingurita.
RăspundețiȘtergereops cred ca am pus un pi cam mult bicarbonat si a crescut cam mult ;))
RăspundețiȘtergere:)) Poate vei obtine niste fursecuri "pufoase" :P Cred ca fursecurile se vor intari totusi in timpul coacerii.
RăspundețiȘtergereDupă zeci de căutări pentru fel şi fel de mâncăruri te-am descoperit pe tine şi sunt extrem de încântată. Îmi plac reţetele tale, care sunt simple şi gustose şi prezentate foarte bine. Sunt sătulă de reţete sofisticate care necesită nu ştiu ce fel de condimente de care nu am auzit niciodată. "Cotrobăind" prin reţetele tale am realizat că aş putea prepara multe dintre ele doar cu ce am prin grădină sau frigider, fără să trebuiască să tot merg la cumpărături. Îţi mulţumesc pentru ceea ce faci, pentru mine eşti un cadou pe ziua de azi! :)
RăspundețiȘtergereWow, cred ca m-as simti obligat sa gatesc zilnic daca as primi mereu asemenea comentarii :D
RăspundețiȘtergereCam asta ar fi ideea blogului meu: retete simple, cu ingrediente autohtone si accesibile. Poate si pentru ca gatesc in primul rand pentru mine, nu pentru a impresiona cititorii. Un rol important il are si comoditatea, de multe ori adaptez retetele la ceea ce am in casa :) In afara de asta, nu mi se pare normal sa stau o zi intreaga in bucatarie pentru a prepara o reteta.
trebuie neaparat esenta de rom?:).un rapsuns rapid va rog,:O3.:*.
RăspundețiȘtergereSper ca dupa 21 minute inca se considera raspuns rapid :) Nu trebuie neaparat sa punem esenta de rom in fursecuri. Poate fi orice esenta dorim, ba chiar putem renunta la esenta. Doar ca fursecurile vor iesi mai putin aromate.
RăspundețiȘtergeremultumesc mult:*.
RăspundețiȘtergereCu placere. Si te mai astept ;)
RăspundețiȘtergereFursecurile mele nu s-au întărit, oare de ce? Parcă sunt bucăţele de chec. :(
RăspundețiȘtergereImi pare rau sa aud ca te-ai ales cu un chec cu stafide. Cred ca a fost insuficienta faina, altfel nu-mi explic. Sau poate nu le-ai copt bine... Am observat ca fursecurile sunt mai moi imediat dupa ce le scoti de la cuptor, dar apoi se mai intaresc.
RăspundețiȘtergereMulţumesc mult pentru răspuns! Data viitoare o să pun mai multă făină, sper să-mi iasă. :)
RăspundețiȘtergereCu placere, Loredana! Tuturor ni se mai intampla astfel de mici accidente, reteta este foarte simpla si sunt convins ca-ti vor iesi data viitoare.
RăspundețiȘtergereEste ok daca in loc de ulei pun untura? :D Sper ca nu stric nimic, dar am mai facut candva niste fursecuri cu untura si au fost foarte bune, desi cred ca cele dupa aceasta reteta vor iesi muuuult mai bune:) Indiferent daca primesc un raspuns inainte de a ma apuca de fursecuri, doresc sa multumesc pt reteta, ca am o mare pofta pt niste fursecuri de casa facute ca de bunica:)
RăspundețiȘtergereNu stiu ce sa zic, n-am incercat niciodata aceasta reteta cu untura. Teoretic ar trebui sa mearga, dar nu bag mana-n foc :) Oricum, gustul lor se va schimba sigur.
RăspundețiȘtergereIn schimb, exista o reteta de fursecuri cu untura pe care am incercat-o si pe care ti-o recomand. N-au ele stafide, dar fursecurile chiar par facute de bunica.
Buna ziua! Am incercat si eu reteta de fursecuri. Pentru ca nu ca nu mi-au iesit chiar bine, cred ca am gresit la cantitatile de ulei si faina. Deci, rugamintea mea ar fi sa-mi spui te rog ce insemna in grame: o cana de faina, 1/2 cana ulei, deoarece am obsevat ca nu intotdeauna, cana mea se potriveste cu cana din reteta (la grame, ma refer). Multumesc anticipat
RăspundețiȘtergereBuna, Elena! Poate tu ai folosit o cana micuta de cafea.
RăspundețiȘtergereO cana normala are 250 ml - mie mi se pare mai usor sa folosesc o cana sau un pahar ca unitate de masura. Dar daca as scrie in lista de ingrediente 125 ml ulei, atunci oare cate g de amoniac ar trebui sa scriu (1/4 lingurita)?!? :) Parca m-as simti farmacist, nu bucatar :))
Buna! Vezi, daca ai scris cantitatea in ml deja am descoperit "buba": canile mele au 200 ml(stiu asa sigur pentru ca masor laptele baiatului meu).
RăspundețiȘtergereMerci!
PS : La retete, pe unde e posibil poti indica si in ml:)!!!
Cu placere! Pentru a evita interpretarile, voi incerca sa detaliez cat de mult pot retetele.
RăspundețiȘtergereSuuuperrrr bune!recomand reteta.tocmai le-am scos din cuptor:)))
RăspundețiȘtergereForte bune fursecurile am facut si eu, dar pe langa stafide am mai pus si nuca :); dar am un cuptor care coace cam tare si le-am cam ars putin , dar sunt bune si asa :)
RăspundețiȘtergereau iesit oribile.Au gust de ulei si atat
RăspundețiȘtergereMa gandesc ca trebuie totusi sa mai aiba macar un vag gust de rom...
Ștergere:)))) Ce amuzant ai fost aici
Ștergere:) Fac si eu haz de necaz... mai ales ca-mi e mai usor atunci cand necazu` mai mare e al altuia :D
ȘtergereAu iesit delicioase. Astept la 4 musafiri, sper sa mai ramana pana atunci :))
RăspundețiȘtergereHai sa incercam sa vedem partea frumoasa: daca tie nu-ti vor mai ramane fursecuri, atunci macar musafirii tai vor ramane cu impresia ca esti tare priceputa in bucatarie :) Oricum, pana vin ei, tu ai putea sa mai "gusti" cateva - sa te asiguri ca toate sunt bune :D
ȘtergereIngredientele trebuie amestecate cu telul sau pot si cu mixerul ?
RăspundețiȘtergereNu cred ca are vreo importanta... Mie mi se pare mai greu de folosit mixerul, cred ca asta e motivul pentru care nu l-am folosit - il tin pe-al meu intr-o cutie amplasata undeva, intr-un sertar aflat foarte sus :)
Ștergereau iesit exact ca in pozele tale si ca in visele mele :) sunt delicioase...evident am dublat cantitatile ca sa avem macar 2 zile :D .... de cand asteptam asa o reteta...acum o sa dea faliment cofetaria de unde le cumparam :) Multumesc pt toate retetele minuate... am o singura dilema la retetele tale..nu stiu pe care sa le fac mai intai ...
RăspundețiȘtergereCu placere! Iar daca tot mi-ai multumit, iti te ajut sa iesi din acea dilema: faci retetele in ordinea in care sunt grupate pe site, incepi cu retetele de fursecuti si mergi in jos pana cand le termini si pe cele de pizza :) Astfel ti-ar fi mai usor sa nu ratezi vreuna. Desi ma bucur cand citesc ca fursecurile cu stafide ti-au iesit exact ca-n visele tale, parca-mi pare un pic rau de cofetaria din care ti le cumparai pana acum :D
ȘtergereTocmai am terminat de copt... Foarte bune, usor si rapid de facut!
RăspundețiȘtergereDin pacate, dupa cum vei vedea si tu cat de curand, fursecurile cu stafide sunt si la fel de usor si rapid de mancat :)
Ștergeredaaaa...am observat si asta :))
ȘtergereAm incercat si eu fursecurile. Mi-au iesit delicioase. Eu fiind un dezastru in bucatarie:))
RăspundețiȘtergere:)) Dorina, acum deja poti sa vorbesti la trecut despre asta. Bine-ai venit in lumea celor priceputi intr-ale fursecurilor! :D
ȘtergereAm dat din intamplare peste pagina asta si deja m-a captivat! Doar cititnd postarile de pe aceasta sectiune a furescurilor...! Nu mai vorbesc de titlul extrem de insiprat!
RăspundețiȘtergereAr fi culmea ca moderatorul sa fie ... femeie:))
Urmatoarea reteta de aici o voi lua, promit!
Succes mai departe!
Multumesc! Imi doresc sa concluzionezi ca si celelalte retete se ridica la inaltimea celor citite deja.
ȘtergereSunt de acord cu tine, ar fi culmea ca o femeie sa-si intituleze blogul culinar "BarbatLaCratita.ro" :)) Un titlu, oricat de inspirat ar fi acesta, nu este nici pe departe suficient pentru a garanta succesul unui blog - altfel numeam blogul "CeleMaiBuneReteteCulinare.ro" :D
Si sa stii ca te astept sa-ti respecti promisiunea ;)
Salutare!tocmai ce am descoperit si eu acest blog cu retete si pot spune ca este extraordinar...am facut reteta de fursecuri cu stafide si mi-a iesit bine din prima..au fost delicioase:)..am mai facut si fursecuri cu cacao glazurate,fursecuri cu stafide si minciunele..de asemenea au iesit foarte bune...o sa mai incerc si alte retete,deoarece mi se par simple si nu necesita anumite ingrediente care sunt scumpe sau care nici macar nu am auzit de ele.Tine-o tot asa!si la cat mai multe retete:) Flori
RăspundețiȘtergereMultumesc, Flori! Vezi, daca n-ai descoperit mai din timp blogul, acum ai o gramada de retete de recuperat :) Ai observat bine: incerc, pe cat posibil, sa public retete simple si sa folosesc ingrediente cat mai accesibile tuturor (chiar si ca pret).
ȘtergereAceste fursecuri le faceam la fabrica unde lucram in orasul meu si le savuram cu placere,chiar cu riscul de a ma ingrasa,ca de ,tot gustand ajungeam sa ma satur.Acum le duc dorul cum duc si dorul de casa.Multumesc DOMNULUI ca am dat de reteta.GETA
RăspundețiȘtergereGeta, de acum vei avea ocazia sa gusti in fiecare zi aceste fursecuri cu stafide - asta insa doar daca-ti permite timpul sa le faci atat de des :)
ȘtergereLa reteta de placinta cu mere, faceam marturisirea ca am o lista lunga de asteptare si ca voi face retetele pe jumatate. Dar, sa vezi isprava: am facut o jumatate din fursecuri si in timp ce se coceau , mi-a venit ideea sa reoet alta jumatate, dar .... de data asta am pus in compozitie o lg de cacao. M-am tinut de cuvant, nu????? Doua jumatati delicioaseeeee......RV
RăspundețiȘtergereHaha, ingenioasa idee! Bineinteles ca te-ai tinut de cuvant :D Eu inca n-am apucat sa gust fursecurile cu stafide si cacao, da` nu e timpu` pierdut...
ȘtergereDaca nu ai apucat sa experimentezi propria reteta in alta varianta, vino la noi sa te servim, ptc. am facut astazi portia normala {nu pe jumatate]RV
RăspundețiȘtergereDeci pofta a fost mare astazi :) Merci pentru invitatie, dar cred ca cel mai bine este sa le incerc eu - in ultimul timp am primit foarte multe invitatii, iar in ritmul asta as ajunge sa nu mai gatesc deloc :))
Ștergeresuper fursecurile le-am facut aseara si deja nu mai sunt ,atat ca prima tava erau toate unite dar am mai adaugat putina faina si niste fulgi de migdale si au iesit de senzatie!!Felicitari ptr retete!!
RăspundețiȘtergereMultumesc, Marina! Se mai intampla cateodata, in special datorita sortimentului de faina folosit, insa vad ca n-ai intrat deloc in panica si te-ai descurcat cu brio.
ȘtergereInteresant blogul tau! Nu ca m-ar pasiona "bucatareala" insa retetele tale mi se par alese cu grija. Ingrediente accesibile, timpul de gatire rezonabil iar explicatiile sunt mai degraba ale unei femei mature.
RăspundețiȘtergereNu prea conteaza, atata timp cat esti o sursa de inspiratie pentru bunatati! Bravo!
:) Pai pentru mine conteaza, daca tu consideri ca explicatiile sunt mai degraba ale unei femei mature, acest lucru imi confirma faptul ca fac o treaba buna atunci cand "redactez" retetele. Insa nu prea inteleg de ce consideri ca o femeie ar trebui sa explice o reteta mai bine decat un barbat... Oricum, gandindu-ma ca in curand voi implini 35 de ani, era timpul sa ma maturizez si eu putin :D
ȘtergereBuna! Le-am facut in seara asta! Au iesit bune desi nu sunt complet multumita...M-am uitat tot timpul la cuptor dar nu se coceau deasupra asa ca le-am lasat sa se arda pe fund. Oricum, aproape s-au terminat deja deci au avut succes si asa :)
RăspundețiȘtergereBuna, Lavinia. Banuiesc ca folosesti un cuptor pe gaz, doar asa imi explic greutatea cu care de coceau deasupra fursecurile tale cu stafide. Dar, daca aproape s-au terminat atat de repede, inseamna ca nu s-au ars prea tare pe fund :)
ȘtergereDa, pe gaz este... Eu am pus in tava hartie pentru copt si arsura aia a ramas oarecum lipita de hartie asa ca nu au fost amare sau ceva de genul si s-au mancat rapid.
Ștergeremultumesc de reteta sunt foarte gustoase si usor de preparat.multa sanatate si UN PASTE FERICIT
RăspundețiȘtergereCu multa placere, Veronica! Paste Fericit!
ȘtergereSunt foarte incantata de aceasta reteta...am facut-o de doua ori in trei zile! Celor din casa le plac foarte tare fursecurile "tale":) . Felicitari pentru reteta!
RăspundețiȘtergereMerci! Poti spune ca de acum acestea sunt fursecurile "noastre", doar am colaborat la ele: eu am scris reteta, iar tu ai pus-o in practica :) Sper sa ramai incantata de reteta cat mai mult timp, iar daca te saturi cumva de atatea fursecuri cu stafide, sa nu uiti ca pe blog mai am o gramada de alte retete. Si nu doar de fursecuri ;)
RăspundețiȘtergereBarbatule la cratita esti genial!!!!Asa cum au spus si altii sunt niste retete usoare,gustoase nu cu fonfleuri.Am facut f.multe dintre retetele tale si De fiecare data am impresionat pe cineva,mai ales ca si mie imi place sa gatesc.Mai vrem.......
RăspundețiȘtergereHaha, am dubii serioase legate de genialitatea mea :D insa n-am niciun dubiu atunci cand spun ca voi publica noi retete (la fel de simple si fara fonfleuri ca pana acum).
Ștergerebuna! As dori sa fac si yo aceasta reteta si am si o intrebare... cu ce as putea sa inlocuiesc amoniacul?
RăspundețiȘtergerePatricia, am si scris in reteta cu ce poate fi inlocuit amoniacul, insa se pare ca n-ai citit cu atentie... :) "(amoniacul poate fi inlocuit fara probleme cu bicarbonat de sodiu)". Ai putea folosi in fursecurile cu stafide si praf de copt (care este bicarbonat de sodiu deja stins).
ȘtergereO sa fiu scurta: vazut. placut. facut, mancat tot cu pofta. Mersi de reteta. Urmeaza altele :)
RăspundețiȘtergereN-ai pentru ce, Diana. Astfel imi doresc sa mananci toate rezultatele retetelor urmatoare :)
ȘtergereFoarte bune si acestea ca multe altele de pe site ... nu te-ai gandit sa schimbi numele in Barbatul_Ideal?
RăspundețiȘtergereHaha, la asta nu m-am gandit... desi am primit o gramada de laude pentru retetele culinare de pe blog, inca am ramas cu picioarele pe pamant si-mi constientizez defectele care ma impiedica sa ma autointitulez Barbatul Ideal :)
Ștergeream facut si eu azi reteta de fursecuri...dar nu au iesit ca ale tale ci mai degraba un chec mai tarisor in forma de fursec. e posibil sa fi pus prea mult bicarbonat?
RăspundețiȘtergereIn mod normal, fursecurile cu stafide ar trebui sa se mai intareasca putin pe masura ce trece timpul. Imediat ce sunt scoase din cuptor, fursecurile ar trebui sa fie cat de cat tarisoare, insa in niciun caz nu e normal sa semene cu un chec... La cantitatile retetei de mai sus, in mod clar nu trebuie sa punem mai mult de un sfert de lingurita cu bicarbonat de amoniu.
Ștergerefoarte bune fursecurile,felicitari pt reteta. eu cautam o reteta de biscuiti cat mai simpli pt fetita mea de 1 an si 3 luni,tin sa mentionez ca este alergica la proteina din lapte si incerc sa o tin departe de asa zisele produse de calitate din comert.asa ca am trecut la fapte si au iesit super bune,puiutu meu a mancat cu placere.o sa mai caut retete aici pe blog si nu numai pt ea ci pt toata familia.
RăspundețiȘtergereDoamne ce retete simple, ma apuc serios de "fursecurit" :D incep cu cele fragede si apoi cred ca le iau la rand pe toate :)
RăspundețiȘtergerefursecuri din astea imi facea mama saraca mereu, erau printre preferatele mele, ma lasa pe mine sa pun cu lingurita in tava....si pe langa ingredientele date eu mai adaug si un pic de scortisoara....au o aroma dementiala...sunt fenomenale
RăspundețiȘtergereva rog sa imi spuneti daca aveti si o varianta de post la fursecuri...va multumesc
RăspundețiȘtergerea si apropo..referitor la mesajul care l-am lasat mai sus(simona) as vrea sa mai adaug ceva....ale mele nu se intaresc pe zi ce trece(am vazut mai sus raspunsul dvs. la un mesaj). Eu am avut parte de ele sa zic vreo 4 zile si au ramas normale... moi
RăspundețiȘtergereSe poate face și fără amoniac?
RăspundețiȘtergereDa, cred ca fursecurile ar iesi bine si cu praf de copt, insa ar fi destul de diferite...
ȘtergereAm preparat reteta ca la... blog, insa cred ca este cuptorul meu stricat sau ceva, pentru ca s-au umflat putin cam mult si, dupa 15 minute, sunt moi si pufoase. Help!
RăspundețiȘtergereGata! Tocmai am scos prima transa din cuptor si, chiar daca nu sunt albe (mai degraba bej-rosiatice) si sunt usor pufoase si sfarmicioase, sunt delicioase. Mi-am dat seama ce am facut diferit fata de reteta ta: am pus ulei de masline (de calitate, extravirgin, cumparat de la o livada de maslini din Lefkada - era singurul pe care il aveam in casa) si n-am avut rabdare sa bat bine zaharul.
RăspundețiȘtergereAm pregatit multe retete de pe blogul tau. In dimineata asta incercasem o reteta de fursecuri cu stafide de pe alt blog, preparate cu unt, insa nu mai aveam unt si am zis sa il inlocuiesc pur si simplu cu ulei. Bineinteles ca aluatul s-a "taiat", l-am aruncat si am cautat o alta reteta.
Asa am ajuns la tine. Multumesc ca mi-ai "reparat" dimineata. :))
Mie imi plac mai mult fursecurile alea bej-rosiatice decat cele albicioase - arata mai bronzate, daca tot m-ai dus cu gandul la plaja aia care e simbolul Lefkadei :)
ȘtergereFaina rețeta .as vrea totuși sa intreb,praful de copt vine stins la fel cu oțet sau zeama de lămâie?
RăspundețiȘtergereIoana, daca vrei sa folosesti praf de copt la fursecurile cu stafide, atunci doar golesti continutul plicului in compozitie si atat (praful de copt este de fapt un bicarbonat de sodiu deja stins, deci nu trebuie sa-i mai facem nimic).
ȘtergereSalut!
RăspundețiȘtergereVoiam doar sa mentionez ca zaharul pudra nu indulceste la fel ca cel tos doar in cazul in care vorbim de zahar pudra din comert, care contine si amidon.
Dar daca ne macinam singuri zaharul acasa (in rasnita de cafea, sa zicem...), atunci gradul de indulcire va fi acelasi. Atata doar ca se recomanda sa masurati zaharul tos si apoi sa il macinati. Sau, si mai bine, sa il cantariti, si atunci sigur nu veti da gres.
Spor la gatit!
Maddie
Am facut dupa reteta si au iesit supeer! Multumesc mult! Ati facut o treaba minunata cu acest site 😂👍.
RăspundețiȘtergereSuper reteta.Mie mi-a iesit un pic cam gros aluatul dar au iesit foarte bune si asa,mai grosute ca niste biscuiti dar pufoase si delicioase...dupa 10 minute au disparut toate!!!
RăspundețiȘtergere