- 300 g gem (un borcan mic)
- 200 ml lapte
- 100 ml ulei
- 3 oua (2 pentru compozitie, 1 pentru uns)
- 25 g drojdie proaspata (un cub mic) sau 7 g uscata (un pliculet)
- 4 linguri de zahar
- 500 g faina
- 2-3 lingurite esenta de vanilie
Din aceste ingrediente am umplut cu cornuri cu gem aproximativ doua tavi normale de cuptor. Incazim putin 200 ml de lapte, il punem intr-un vas incapator si dizolvam in el 25 g de drojdia pe care o faramitam (rezultatul va fi cam acelasi daca folosim un pliculet de drojdie uscata). Adaugam patru linguri nici rase-nici cu varf de zahar, un praf de sare si 100 ml de ulei, apoi amestecam compozitia pana cand vom dizolva zaharul. Peste compozitia rezultata adaugam cele doua oua si amestecam pana cand le incorporam. Incepem sa adaugam treptat o jumatate de kg de faina, amestecand pana atunci cand aluatul de cornuri se ingroasa suficient, moment in care vom incepe sa-l framantam mai energic folosindu-ne mainile. La sfarsitul framantarii, aluatul pentru cornurile cu gem trebuie sa fie destul de tare pentru a putea sa-l intindem cu sucitorul fara sa-l rupem (deci, la nevoie ii mai putem adauga niste faina). Lasam aluatul la crescut (de preferat intr-un loc mai cald) pana cand acesta isi dubleaza volumul. Stiu ca suna banal pentru cei priceputi intr-ale bucatariei, insa nu strica sa zic: cu cat framantam si lasam la crescut mai mult aluatul, cu atat cornurile cu gem obtinute din acesta vor fi mai pufoase. Pudram suprafata de lucru (blatul bucatariei) cu faina si impartim aluatul de cornuri in cinci bucati egale pe care le intindem (pe rand) intr-o foaie rotunda si subtire cu ajutorul unui sucitor (rulam putin, apoi pudram aluatul/foaia cu putina faina si o intoarcem, dupa care iar rulam, pudram, intoarcem...). Dupa ce terminam de intins, impartim fiecare foaie de aluat in opt bucati, exact la fel cum am felia o pizza. Pe fiecare felie de aluat de cornuri punem cate o lingurita de gem (o punem pe margine) si apoi rulam felia de aluat dinspre margine spre varf. Se poate folosi orice fel de gem, de exemplu eu am folosit gem de gutui - doar ca ideal este sa folosim un gem cat mai gros sau "uscat" (pentru a nu curge foarte usor). Asezam cornurile cu gem in tava in care urmeaza sa le coacem, avand grija sa lasam un mic spatiu intre ele (asta deoarece cornurile vor mai creste putin la cuptor). Mai lasam cornurile cu gem la crescut in tava inca aproximativ un sfert de ora, apoi le ungem cu ou batut si le introducem in cuptorul deja foarte bine incins. Tinem cornurile cu gem la cuptor aproximativ 25 minute, la temperatura medie (circa 175-180 grade C). Dupa ce vedem ca se rumenesc, scoatem tava din cuptor si pudram cu zahar cornurile cu gem (sau nu, daca ne plac mai putin dulci).
Spor la gatit si va astept sa reveniti pentru alte retete de aluaturi dulci!
Pofta buna
Ți-a plăcut reţeta? Recomandă-o!
Mmmm,arata foarte bine si trebuie incercata reteta.Am mai facut din retetele tale si au iesit super ok.
RăspundețiȘtergereTot un barbat la cratita.
Stefan
Apropo sa nu uit:pe cand varianta printabila?
Stefan, aprovizioneaza-te cu tus pentru ca tocmai ti-am indeplinit cererea! :)
RăspundețiȘtergereDaca n-ai timp sau rabdare, poti face mai mari cornurile cu gem (adica imparti fiecare foaie de aluat doar in patru bucati).
buna ziua stimate barbat la cratita ,am revenit pe pagina ta cu multumiri ,in primul rand pentru reteta de blat de tort ,care a iesit nemaipomenita asa de frumos a iesit blatul incat cei care au mincat din el au crezut ca e blat cumparat.iar mai tarziu o sa revin cu alte multumiri pentru cornurile cu gem acum am pus aluatul la culcare,sunt sigura ca o sa imi iasa cornurile.pot sa spun cu mana pe inima ca din cauza retetelor tale am invatat si eu sa fac cate ceva dulce.you are the best .(mihaela)
ȘtergereBuna, Mihaela! Nu este nevoie de multumiri, este suficient faptul ca revii cu placere pe blogul meu culinar si, pe deasupra, mai mai si lauzi. N-ar fi rau sa ai dreptate, insa probabil nu sunt the best - cred ca as fi multumit si daca as fi second best :)) Chiar ma bucur ca retetele mele te-au ajutat sa devii mai buna in bucatarie (sper ca si cornurile cu gem s-au ridicat la inaltime).
Ștergerebuna sunt mihaela,cornurile au iesit foarte gustoase.si da probabil you are the best nuuu second best .:)):)) chiar in acest moment ma uit pe blogul tau si inca nu m-am hotarit ce sa mai fac dulce ,ai atatea retete minunate,dar o sa aleg sigur ceva .o sa revin ...paaa si multumesc!
Ștergere:))) Pana la urma, nu e putin lucru nici sa fiu the best in preferintele tale, doar puteai alege oricare dintre sutele de bloguri culinare romanesti... Daca inca nu te-ai hotarat, iti recomand sa incerci ultima reteta pe care-am publicat-o - nu doar ca-mi place la nebunie, insa e si de doua ori mai dulce decat cornurile acestea :) ti-am lasat link catre PRAJITURA.
Ștergerehello, vad ca ai o pasiune pt gemul de gutui: rulada, cornuri...ce mai urmeaza? orice ar fi, sigur va fi gustos ;)
RăspundețiȘtergere(ador gemul de gutui, imi aduce aminte de copilarie)
Claudia
Din contra Claudia, vreau sa scap de gem :)) In toamna m-a apucat pasiunea asta pentru gatit si m-am apucat de facut tot felul de gemuri, conserve. Mi-am luat aproape un sac de gutui de la bunica si acum m-am plictisit de atata gem, parca nu se mai termina :) Dar am descoperit ca merge la fix in tot felul de dulciuri, inainte de aceste cornuri l-am folosit la o prajitura cu gem si bezea. Si nu ma voi opri aici, mai am cateva borcane de gem - deja am in plan niste cornulete cu gem :P
RăspundețiȘtergerevad ca esti constructiv! f bine! asteptam update cu gem de gutui ;)
RăspundețiȘtergerePS. anul trecut nu am avut suficiente gutui incat sa fac o cantitate decenta de gem, asa ca am combinat cu pere (mai multe pere decat gutui :D), si a rezultat o nebunie de gem, as putea spune mai buna decat cea simpla! merita incercat
Claudia
Multumesc pentru optiunea ,,Printeaza reteta".Va fi foarte utila si folosita.
RăspundețiȘtergereAcum am terminat de copt cornurile si normal ca nu am avut rabdare sa se raceasca.Le-am umplut tot cu gem de gutui..sunt o nebunie.Reteta de gem de gutui e luata tot de aici...deci....vinovat este posesorul blogului;-)
RăspundețiȘtergereHehe, in sfarsit am si eu o influenta buna asupra cuiva! :)) Deja incep sa ma simt vinovat :D Si putin invidios, in loc sa gatesc ceva azi, eu tocmai mi-am cumparat niste prostii dintr-un hipermarket si acum mor de pofta amintindu-mi cum miros cornurile astea atunci cand le scoti din cuptor... In loc de cornuri cu gem calde, ma consolez rontaind niste porumb copt si sperand ca maselele mele vor scapa nevatamate :))
RăspundețiȘtergereDaca te ajuta cu ceva.....am mancat eu si pt tine:))))Sunt asa de bune!!!! Iti trimit daca vrei...mai am cateva...asta pt ca am luat reteta de la tine:)
RăspundețiȘtergereHmmm... n-ar fi rau daca toata lumea ar gandi ca tine, daca doar o parte dintre cei care-mi iau retetele mi-ar trimite cate o portie, n-as mai gati nimic niciodata :D Ieri am avut 3469 vizitatori :))
RăspundețiȘtergereSi eu am facut aseara. N-am avut gem de gutui din pacate, si mie imi placea la nebunie. In schimb am pus niste gem de capsuni si gem de mere. Ambele variante au iesit super. Iar tata-socru, care e nebun dupa "saraturi", a cerut in loc de gem, branza si cascaval. Inca n-am apucat sa-l intreb cum au iesit, o sa aflu diseara.
RăspundețiȘtergereAbia astept sa mai fac! ;))
Am revenit si cu raspunsul lui tata-socru: "Sa mai faci cat mai curand!!" :)))
RăspundețiȘtergereE clar, are gusturi bune tata-socru :)) Mi-ar placea si mie cornurile astea cu gem de capsuni, dar cu branza parca nu prea ma atrag.
RăspundețiȘtergerev.s.peste citeva momente ma voi apuca si eu de reteta ,,cornulete'' nepotica mea e inebunita dupa ele.De cum sa trezit ma trimis dupa lapte pt. cornulete.Pofta buna si voua.
RăspundețiȘtergereSper ca nepotica a fost multumita de rezultat.
RăspundețiȘtergereAcum sint cornuletele la copt.Dupa cum arata si miroase cred ca sant bune.In epoca vitezei si a acuptoarelor electrice cred ca e bine intr-o reteta sa fie trecute ,timpul si temperatura de coacere.Eu le-am pus la 165 grade 25 minute.Asta pentru nestiutori ca mine.Apropo, esenta de vanilie nu ai puso. tot un barbat la cratita.
RăspundețiȘtergereAm adaugat si esenta, ca sa nu ma mai certi :) De obicei nu prea pun accentul pe esente, sare, piper, acestea se pun in toate retetele.
RăspundețiȘtergerePentru coacere evit sa dau timpul si temperatura pentru ca nu toate cuptoarele coc la fel. Nici macar cele electrice. Ca sa nu mai vorbesc aici de faptul ca unele sunt foarte performante, au programe sofisticate de coacere. Pe cand majoritatea romanilor detin totusi cuptoare clasice, iar majoritatea sunt pe gaz.
Daca mai ai dulceata de gutui, iti dau o idee:D. Ca desert, tai o feliuta subtire de branza dulce, ii pui un strat de dulceata, si pe deasupra nuci. Faci cate straturi vrei.
RăspundețiȘtergereE un desert tipic aici, poate ca iti place!!!
B.
De gutui nu mai am, insa acum am un gem de piersici pe care-l pot folosi testand desertul tau :) Multumesc pentru pont!
RăspundețiȘtergerede la mancarea cu dovlecei care o vroiam uite unde am ajuns.....:))si nu am mai gatit nimic inca....:)in loc de 50 de grame de drojdie prospata,cata drojdie uscata sa pun?!
RăspundețiȘtergere:)) Nu e rau deloc, ai ajuns deja la desert. Am modificat acum si in reteta, cubuletul mic are 25 g. Este suficient un pliculet de 7 g drojdie uscata.
Ștergeremultumesc pentru raspuns,maine am sa pregatesc aceste cornuri cu gem de cirese si cu finetti...sotul meu si fetita mea,sunt topiti dupa dulciuri,sigur le va placea aceste desert :) multumim pentru retete.
RăspundețiȘtergereCu multa placere! Sper ca familia ta sa fie atat de multumita de aceste cornuri incat sa te "forteze" sa revii aici pentru a incerca si alte retete :D
Ștergerefoarte bun! facut sambata !!! mancat toate sambata !!!
RăspundețiȘtergerevezi ce facem noi in loc sa ne ducem la cosmetica, masaj , si multi de etc., facem diverse de pe aici...
cand eram mica si facea mama cozonac mai bagam si ceva cornuri ca de..., asa ca m-am bucurat sa vad reteta si m-am si executat.
:)) Ma faci sa ma simt vinovat si invidios, eu am fost la plaja sambata. Poate trebuia sa stau acasa si sa fac cornuri, asa sigur nu mai trageam acum de nas si nici nu mai muream de pofta :D
ȘtergereInvidios pentru cornurile pe care le savurai in copilarie, mamei nu i-a trecut niciodata prin cap sa faca si niste cornuri pe langa cozonac. Chiar si acum se fereste de aluaturile crescute, face doar cozonac (de doua ori pe an maxim).
Mi-ai facut pofta si m-am apucat de cornuri,acum am prima tava in cuptor.Sotul meu le vrea cu crema de vanilie,poate data viitoare o sa-i fac;au crescut atat de frumos si in casa miroase foarte frumos!multumesc
RăspundețiȘtergereCu placere. Vad ca nu te-a speriat canicula de afara, eu m-am ferit sa folosesc cuptorul :) Poate ar trebui sa-ti urmez exemplul, niste cornuri de casa ar fi perfecte maine la micul dejun...
ȘtergereAvand in vedere ca am 34 de grade in casa...nu!Sunt foarte bune..
RăspundețiȘtergerebuna ma numesc erika.am probat reteta ie foarte gustoasa,....ieu am probat,excelent.din germania,am probat si germani asa au mancat ca nu au avut ce zice.....
RăspundețiȘtergereBuna Erika. Nu prea stiu eu germana, insa sigur aveau ce zice :) De exemplu: Sehr gut, danke... :D
ȘtergereNu mi-au iesit chiar asa aratoase ca ale tale, dar la gust sunt divine. Toata lumea le-a apreciat, mersi pt ca ne impartasesti asemenea retete. :)
RăspundețiȘtergerePana la urma, important este gustul... Stiind ca va trebui sa le fotografiez pentru blog, iti dai seama ca stau si eu mai mult sa le "bibilesc" :)
Ștergeresuper bune:X multumim pt toate retetele postate:D eu inainte nu le aveam deloc cu bucataria iar acum incerc sa le fac pe toate:D
RăspundețiȘtergereCu placere! Dupa ce vei incerca toate retetele, mai mult ca sigur vei putea spune ca le ai cu bucataria ;) Si eu spuneam acelasi lucru acum doi ani, atunci cand am inceput sa scriu acest blog culinar :D
Ștergerema intreb cum de ai timp sa gatesti atatea retete sa le si postezi, sa faci si poze eu cred ca nu as puttea face fata cred ca noaptea stai si scrii:)) ei dar trebuie sa fie si oameni ca tine ca altfel noi astia mai nepriceputi nu am avea de unde sa ne inspiram:D:D
RăspundețiȘtergere:)) Ai avut dreptate zicand ca stau noaptea si scriu retetele, acum vad ca e trecut de 4... Depinde ce intelegi tu prin oameni ca mine, se zice ca chiorul e rege in tara orbilor :P
Ștergeremmm... ce pofta mi-ai facut de cornuri....o intrebare, pot sa inlocuiesc laptele cu smantana( nu am de unde sa iau lapte azi).
RăspundețiȘtergereDa, poti sa-l inlocuiesti cu smantana sau chiar si iaurt.
Ștergere:) nu am avut rabdare sa astept rapunsul...am facut cantitate dubla si au iesit super bune. nu am avut gem de gutui, asa ca jumate sunt cu visine, si jumate cu gem din flori de trandafir(facut de tata). cu siguranta mai fac si data viitoare cand vin acasa. multumec pentru reteta.
RăspundețiȘtergereTania.
Cu placere, Tania! N-ai avut tu rabdare, insa cu siguranta ai avut pofta :) Recunosc ca poftesc si eu acum la vreo cateva din cele 40 de cornuri cu gem de trandafir...
ȘtergereEste superba reteta............puteti sa o incercati......
RăspundețiȘtergeremaine incerc reteta mmmmm
RăspundețiȘtergereSpor la treaba!
Ștergerem-am apucat de reteta dar trebuie sa stii k mi-a intrat mai mult de 500gr de faina k sa iaca compozitia tare pentru a fi intinsa oare de ce?doar nu am gresit la celelalte contitati....
RăspundețiȘtergereEste ceva normal, nu trebuie sa-ti faci griji. Se intampla uneori in cazul aluaturilor de acest gen - cantitatea de faina este oarecum orientativa, acesta este si motivul pentru care am precizat cum anume trebuie sa fie aluatul rezultat.
Ștergereun real succes! daca te ajuta ai din partea mea 1 mil de like-uri! Ieri am facut o portie - o tava am mancat eu cealalta tava baietii! Tot gem de gutuie am folosit - din acelasi motiv sa scap de el! Cateva le-am umplut cu rahat - ca asa prefera juniorul, si cateva cu branza dulce in amestecit cu gem de prune si capsuni - astea au fost esec= ca mi s-a scurs in tava toata compozitia. Dar, azi, ghici?! portie dubla de aluat nenicule!Multe cu gem!cu rahat, si ptr sufletl meu am folosit din coca ptr niste poale in brau cu branza de oaie. so like, like!
RăspundețiȘtergere:) Nu stiu daca ma ajuta pe mine, insa ar trebui sa ii ajute pe cei nehotarati sa incerce reteta. Asa ca ar prinde bine milionul tau de like-uri, deocamdata vad ca reteta a acumulat doar 531 :D Mie ideale mi se par cornurile cu gem, insa imi aduc aminte cu placere de cornurile cu rahat pe care le cumparam calde in recreatie prin clasa intai. Eu am avertizat in lagatura cu gemul gros/uscat, insa se pare ca ti-a scapat :) Oricum, cred ca sufletelul tau a fost taaare fericit astazi...
ȘtergereAcum o ora le-am scos din cuptor, multumesc mult pt reteta. Eu am facut cu gem de mere, preparat tot de mn si cu finetti pt k baietelul prefera aceasta crema. Este pt prima oara cand fac cornuri si au iesit pur si simplu delicioase, si cu un aspect f ok.
RăspundețiȘtergereCu placere, Ramona! Ma bucur ca ti-au iesit din prima cornurile. Acum, ca deja ai capatat un pic de experienta, poate te tenteaza sa incerci si varianta de CORNURI cu branza. Bine, asta daca reusesti sa-l faci pe cel mic sa uite de ciocolata :)
ȘtergereGata, m-ai captivat o data in plus!!! Am promis ca voi experimenta o reteta de aici, DAR CARE??? Sunt enorm de multe si extrem de apetisante, si dulciurile, dar si mancarurile!!!
RăspundețiȘtergereEsti uimitor! si cum postezi si explici retetele, si dupa felul cum raspunzi la postari!
Acum am gatit supa cu galuste, am orez, varza, cu cocos... deci imi trebuie un desert!
Cornuri!
Aa, drojdia poate fi si din cea uscata?
Haha, te inteleg... si mie mi-e greu sa ma hotarasc care sunt retetele mele preferate. Iar cum eu nu sunt in stare sa ma hotarasc, ma gandesc sa fac un sondaj - macar sa vad care este parerea celor care le-au incercat.
ȘtergerePentru aceste cornuri se poate folosi un pliculet de drojdie uscata (7 g) in locul cubuletului de drojdie proaspata.
am facut aceasta reteta si a iesit foarte buna. am facut aluatul la masina de paine si dupa prima tura facuta dupa reteta am inceput variatiile. faina am pus-o combinata (faina alba si faina integrala, dupa ce am terminat gemul, am facut umplutura de mere (taiate cubulete, calite cu putin zahar si adaugata putin amidon). iar sotul meu a vrut sa inlocuiesc zaharul de deasupra cu seminte de mac. in concluzie: foarte bune.
RăspundețiȘtergereDeci prima tura ai facut-o respectand intocmai reteta si apoi ai prins curaj :) Parca m-ar tenta si pe mine sa incerc cornurile cu umplutura ta de mere. Merci pentru idee!
Ștergeream facut aceasta reteta de 5-6 ori si de fiecare data variatia a fost alta. am facut si cu scortisoara in aluat si in umplutura cu mere. apoi cu coaja de lamaie tinuta in zahar pusa si in aluat si in umplutura de mere ( fara scortisoara de data asta) si asta i-a placut sotul cel mai mult. trebuie sa recunosc ca experimentez cu retele si incerc sa le imbunatatesc dupa gustul meu. sunt Carmen si sper sa reusesc sa imi pun si numele cat de curand.
RăspundețiȘtergereAm observat si eu ca unele dintre cele mai bune retete le descoperim in momentul in care improvizam...
ȘtergereAm facut cornuri dupa aceasta reteta de mai multe ori. Toti din casa sunt incantati cand fac. Sunt asa simplu de facut, nu sunt foarte dulci si le poti manca oricand.Mi-am notat reteta si in carnetelul meu. Nu reusesc sa intind aluatul rotund (trebuie sa mai exersez) ca sa fac cornurile de aceleasi dimensiuni ( unele sunt maaari,alte mici) dar nu conteaza, sunt foarte bune. Multumesc pentru o reteta minunat de simpla si gustoasa!
RăspundețiȘtergereN-ai pentru ce. Dar, ca sa ai totusi pentru ce sa-mi fi multumit, iti spun si un truc cu ajutorul caruia vei putea obtine niste cornuri aproximativ egale :) Nu trebuie neaparat sa exersezi foarte mult, ci doar sa "ajustezi" putin foaia de aluat in timp de o intinzi cu sucitorul. Adica, dupa ce o intinzi prima data, ii indoi sau turtesti partea care iese prea mult din cerc si modelezi putin aluatul cu ajutorul degetelor. Apoi intinzi iarasi foaia cu sucitorul si, daca mai este nevoie, ajustezi din nou si intinzi. Nu stiu daca am explicat foarte bine, sa-mi zici daca n-ai inteles si voi reformula ;)
ȘtergereAI UITAT SA PUI ESENTA!PE AIA CAND O ADAUG?
RăspundețiȘtergereEsenta o punem oricand, nu este ceva important - pentru a nu uita de ea (asa cum se pare ca am patit eu), primul lucru pe care-l facem atunci cand incepem sa preparam aluatul cornurilor este sa punem esenta :)
ȘtergereCele mai bune cornuri cu gem, le-am facut de multe ori cu acelasi succes garantat. De cand ti-am descoperit site-ul, in casa nu se mai mananca gem cu unt...este prea banal :))) este innobilat in aceste retete minunate. Inca 5 min si sunt gata :d .
RăspundețiȘtergere:)) Adevarul este ca altfel te trezesti stiind ca la micul dejun te asteapta cornurile astea calde... desi nici gemul cu unt nu suna chiar rau daca este deja intins pe paine de catre altcineva :D
Ștergereeu am invatat sa gatesc dupa acest site....toate retetele mi-au iesit! aproape in fiecare zi vizitez acest site si gatesc numai dupa retetele de aici. recomand retetele acestea
RăspundețiȘtergereIti multumesc pentru recomandare, Andreea! Si pentru faptul ca ai avut incredere in retetele mele atunci cand te-ai apucat de gatit! Si pentru ca esti fidela retetelor de aici! Si, nu in ultimul rand, pentru faptul ca citesti retetele cu atentie si respecti instructiunile, astfel iti ies toate retetele si ma faci pe mine sa par ca am retete de calitate. SI cred ca as mai putea gasi ceva pentru care sa multumesc, insa mai am de raspuns la mesaje si e tarziu :)
Ștergerefoarte buneee...din pacate umplutura a ramas in tava...:( ei asta e...mai incercam.cert e ca sunt fana retetelor tale...anca
RăspundețiȘtergereAnca, data viitoare ai putea incerca sa umpli cornurile cu un gem mai "gros/legat/mai putin lichid" si sa pui mai putin, astfel ar trebui sa nu se mai plimbe prin tava. Imi pare rau ca nu ti-au iesit cornurile din prima, dar macar ma bucur sa aud ca inca mai ai incredere in retetele mele.
ȘtergereHallo, Robert, acum am terminat cornurile,doar ca eu le-am umplut cu nutella.Aluatul a iesit foarte pufos si sigur o sa mai fac.Tura viitoare cred ca o sa pun gem de visine.Mersi de reteta, e a patra reteta probata de la tine si o sa continui.:)).Pacat ca nu pot sa-ti trimit si tie cateva.:(((.Oty
RăspundețiȘtergereHallo, Oty! De obicei eu sunt cel solicitat sa trimita spre testare, deci e o schimbare placuta sa aud acum ca tie iti pare rau ca nu-mi poti trimite si mie cornuri :)
Ștergerebuna domn barbat la cratita eu am in plan sa incerc cateva retete de ale tale si o sa incep cu cornulete fragede cu nuca am mai facut si alta reteta de la o turcoaica miau iesit super ,acum sa vad si cornuletele tale! multam
RăspundețiȘtergereBuna, Nadinna! Permite-mi mai intai sa spun ca imi place planul tau, este un plan bun care ar trebui sa aiba niste rezultate destul de placute :) Cornuletele respective ar trebui sa semene putin cu cele obtinute folosind reteta turceasca, imi amintesc ca am mancat odata ceva asemanator cu nume turcesc.
ȘtergereOi fi eu mai blonda dar ma holbez de juma' de ora pe pagina si nu ma prind cum sa printez si eu reteta . Reteta e de vis tocmai de aceea tre'sa o lipesc de usa frigiderului.HELP HELP HELP !!! :D
RăspundețiȘtergereHaha, nu-ti face griji, eu sunt de vina - de vreo doi ani am scos scriptul pentru printat retetele, mi-am dat seama ca nu prea mai e folosit si cam incetinea incarcarea paginilor... Dar te ajut cu un sfat: foloseste telefonul, e mai modern decat o hartie lipita pe frigider 😁
ȘtergereMulțumesc pentru reteta! Copii mei nu sunt fani cornuri, eram gata sa renunț după multe încercări. Astazi am făcut reteta ta, nu aveam cine știe ce așteptări sa le placa, dar a fost un succes! M-a atras faptul ca au ulei in loc de unt. Mulțumesc!
RăspundețiȘtergere