Omletă cu ciuperci şi kaizer

Omleta cu ciuperci si kaizer
Ingrediente reteta Omleta cu ciuperci si kaizer:
  • 5 oua
  • 3 ciuperci
  • 8 felii kaizer
  • 4 felii branza topita
  • sare dupa gust
Omleta cu ciuperci si kaizer ingrediente reteta
Modul de preparare a retetei
Astazi va propun o reteta rapida si foarte usor de preparat - omleta cu ciuperci si kaizer.
Taiem feliile de kaizer fasii cam de grosimea unui deget si le punem in tigaia incinsa. Le prajim un minut-doua, apoi adaugam si ciupercile taiate peste kaizer si le calim pana cand se inmoaie (doua-trei minute).
Batem bine ouale cu un praf de sare si le turnam in tigaie peste ciuperci si kaizer. Pentru a obtine o omleta cat mai aratoasa, trebuie sa turnam ouale batute cu grija si cat mai uniform, pentru a nu deranja ciupercile si kaizerul.
Punem capacul peste tigaie si lasam omleta la foc mic zece minute. Apoi adaugam cele patru felii de branza topita, punem capacul la loc si mai lasam omleta la foc mic inca cinci minute.
La sfarsit, pentru a avea branza topita in mijloc, vom impaturi omleta cu ciuperci exact ca pe o pizza calzone.
Omleta cu ciuperci si kaizer reteta

Spor la gatit si va astept sa reveniti pentru alte retete de mancare!

Pofta buna Ţi-a plăcut reţeta? Recomand-o! anunturi

15 comentarii:

  1. chiar ma gandeam ce este cu tine de nu postezi odata ceva nou :-p.Ce bn arata omleta asta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) M-am uitat la meci in loc sa postez, iertare! Sper ca n-am dezamagit multa lume postand doar o omleta :D

    RăspundețiȘtergere
  3. nu creed draga.Asta nu este "dect o omleta" este o super omleta ;;)
    Eu ma speriasem deoarece ma crezut ca nu postezi nimic astazi.Atunci era mai grav

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu prefer sa pun cascaval in loc de branza topita, dar omleta e excelenta si asa.

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) Daaa, kaizer dietetic. Eu pun branza topita pentru ca imi place faptul ca aceasta ramane moale chiar si dupa ce omleta se invecheste.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu sunt fan omleta, dar m-ai dat gata!
    Claudia

    RăspundețiȘtergere
  7. Excelent arata ce pofta mi-ai facut :))) am o lista cat casa de mancaruri care vreau sa le testez dupa post :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Duminica dimineata am pregatit aceasta omleta senzationala, foarte satioasa si gustoasa in acelasi timp..Multumesc de idee!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cu placere! Sa stii ca omleta pare demna de un mic dejun de week-end...

    RăspundețiȘtergere
  10. In tigaie nu e unt,Nici ulei:-) ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am pus deloc in tigaie unt sau ulei, kaizerul prajit va lasa suficienta grasime pentru a se praji ompleta. Insa, daca tie ti se va parea ca nu este suficienta grasime, atunci poti copleta cu putin unt sau ulei. Sau chiar untura :D

      Ștergere
  11. nu,nu vreau cu untura sau ulei mi se pare super asa doar ca ma temeam sa nu mi se prinda de tigaie.dar o facui intr-o tigaie mica(tefal),si imi iesii suuuuper!! iti jur e cea mai buna omleta mancata vreodata. si multumesc ca mi-ai raspuns asa repede,e prima data cand iti scriu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-ai pentru ce, ma straduiesc sa raspund cat de repede pot la toate intrebarile legate de retete (si nu numai :) ). Ma bucur ca ti-a placut omleta aproape la fel de mult precum ma bucur ca mi-ai scris - e placut sa stii ca retetele au fost apreciate de cei care le-au incercat. Apropo, ideal ar fi sa-ti alegi un nume/ID (nu trebuie neaparat sa te inregistrezi), sa te pot recunoaste data viitoare :)

      Ștergere
  12. Un mic dejun gustos si o buna sursa de proteine.
    Branza topita este minunata pe omleta,cu siguranta o sa mai incerc.



    Dany.

    RăspundețiȘtergere

.